Günok, mutluluğunu taraftarlarla paylaştı!

Günok, mutluluğunu taraftarlarla paylaştı!

Beşiktaş ile sözleşmesini 1 yılı opsiyonlu 3 yıl daha uzatan tecrübeli kaleci Mert Günok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevincini siyah-beyazlı taraftarlarıyla paylaştı.

Beşiktaş ile sözleşmesini 1 yılı opsiyonlu 3 yıl daha uzatan tecrübeli kaleci Mert Günok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevincini siyah-beyazlı taraftarlarıyla paylaştı. Milli kaleci, Beşiktaş'ta geçirdiği zamanı ve kulüp ile olan bağını vurgulayarak, taraftarlara teşekkür etti.

Tecrübeli kaleci, sosyal medya hesabından siyah-beyazlı camiaya yönelik yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Sevgili Beşiktaş ailem, en az 2 yıl daha bu kutsal formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Geride bıraktığımız 3,5 yılda bazen siyahı bazen de beyazı hep birlikte yaşadık. Bu forma için ilk imzamı attığım gün, kulübümüze ve taraftarlarımıza karşı olan sorumluluğun ağırlığını biliyordum. Her antrenman ve her maça bu bilinçle çıkarak elimden geleni yapmaya çaba gösterdim. Büyük taraftarımızın önünde oynamak ve o sahaya sizin desteğinizle çıkmak benim için her zaman çok özel. Sizlere karşı mesuliyet duygum ve bu mantalitem, kulübümüzün armasını taşıdığım her an devam edecek. Şimdi yeniden başlamak ve daha güzel anıların içinde olmak için daha çok çalışma zamanı."

"Günok, mutluluğunu taraftarlarla paylaştı!" haberi, 17 Ocak 2025 tarihinde yazılmıştır. 17 Ocak 2025 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Günok, mutluluğunu taraftarlarla paylaştı! haberi 2025 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Günok, mutluluğunu taraftarlarla paylaştı! 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 17 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 06:40 Diyanet’in ‘Ayıp Audi’si Kayboldu: 9 Aydır Cevap Yok!
  2. 06:34 Yolsuzluk Skandalının Ardından Lale Festivali Tepki Çekti!
  3. 06:26 Cübbeli Ahmet Hoca ve İsmailağa Cemaati Arasında Gerilim Tırmanıyor: Hakaret Davası Açıldı
  4. 03:04 Adana'da tabancalı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti
  5. 03:01 Ümraniye'de viyadükten düşen otomobilin sürücüsü yaralı kurtuldu
  6. 02:54 Dünyanın ilk eşcinsel imamı Muhsin Hendricks silahlı saldırıda öldü
  7. 02:50 Atlanta'da tek motorlu uçak düştü: 2 kişi hayatını kaybetti
  8. 02:47 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: "PKK'dan kurtulmamız gerekiyor"
  9. 02:45 Shakira, Peru'da hastaneye kaldırıldı: Konserini erteledi
  10. 00:59 HÜDA PAR'da 'ihanet' krizi: Mehmet Uçum sert çıkış yaptı, Metiner yanıt verdi!
  11. 00:53 Güneşe sakın aldırmayın! İstanbul ve Ankara için uyarı: O tarihten itibaren donacağız
  12. 00:53 Şampiyonluk yarışında önemli atak: Juventus, Inter'i mağlup etti
  13. 00:51 İki anne tilki arasındaki 3 farkı yalnız gerçek dâhiler 14 saniyede görebiliyor!
  14. 00:51 Zekasına güvenenler buraya! Gizli ayakkabıyı yalnız gerçek dâhiler 11 saniyede buluyor!
  15. 00:51 CHP'de istifa eden 514 kişi AK Parti'ye katıldı!
  16. 00:49 CHP'de İstifa Fırtınası! 514 Kişilik Kadro AKP'ye Katıldı
  17. 00:49 Enginyurt “Yalan söylüyor” diyerek o ismi istifaya çağırdı!
  18. 00:47 Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘Öcalan’ tepkisi! "50 bin vatandaşımızın katiline el uzatanlar..."
  19. 00:39 Türk mühendislik devi iflas sürecine girdi! Mahkemeden 1 yıllık mühlet kararı!
  20. 00:39 Nakliye devinden iflas şoku!