Hakan Peker Belediye Başkanlığı'nı açıkladı

Hakan Peker Belediye Başkanlığı'nı açıkladı

Hakan Peker Belediye Başkanlığı'nı açıkladı Şarkıcı Hakan Peker, yerel seçimlerde Safranbolu ilçesinden Belediye Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı.

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Hakan Peker siyasete atılıyor. Hakan Peker, 2024 mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Karabük’ün Safranbolu ilçesinden Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyacağını açıkladı.

Odatv'ye verdiği röportajda Peker, "Geçtiğimiz günlerde basında Safranbolu’dan Belediye Başkanlığına adaylığınızı koyacağınıza dair haberler çıktı. Öncelikle neden Safranbolu ve bu iddialar doğru mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Bu iddialar doğru. Benim annem Eflanili. Eflanili de Karabük’ün bir ilçesi. Safranbolu’da aynı şekilde öyle. Ben Safranbolu’ya çok gidip geliyorum. Yılda en az on kere gider gelirim. O yörenin çocuğuyum, o havayı teneffüs ettim orada çok arkadaşım var. Safranbolu Dünya Miras Kenti olduğu için hakkettiği yerde olduğunu düşünmüyorum. Orayı sanat ve kültür adına çok daha iyi bir yerlere taşıyarak, turizm adına çok popüler hale getirerek, oraların ekonomisini canlandıracağıma ve orada kültür-sanat adına çok doğru şeyler yapacağımıza inanıyorum. Orası Kapadokya’nın yüzde elliler gibi bir popülerliğini sağladığı anda biz oraya rahat 30-40 milyon turist getiririz. Bu da esnafın rahatlaması, halkın nefes alması ve orada kültürel faaliyetlerin artmasıyla her anlamda oradaki insanların rahat edeceğini ve çok daha kaliteli yaşam biçimlerine sahip olacaklarını düşünüyorum. Bu radikal projelerin parayla alakası yok. Fikir ve uygulamayla ilgili bir şey. İlk defa da bu konuyla ilgili, neler yapabileceğim ile ilgili açıklamayı size yapıyorum. Tabii bunlar yapmak istediklerimin sadece birkaçı. O yüzden Safranbolu’yu istiyorum. Yoksa farklı bir yerin belediye başkanı olmak adına bir isteğim yok. Seni Safranbolu’ya Belediye Başkanı yapmayalım da şuradan gir oradan başkan ol deseler onu kabul etmem. Ben özellikle Safranbolu halkıyla bütünleştiğim, oranın halkıyla bir şey yapmak istediğim için orayı seçtim. Ve arkamdan “hadi” diye de olumlu bir itme var.

HANGİ PARTİ?

"Peki görüştüğünüz bir parti var mı?" sorunu Peker, "Şu anda özellikle görüştüğümüz bir parti yok. Bir takım ufak tefek görüşmeler oluyor ama direk ben yapmıyorum bu görüşmeleri daha çok yakınlarım, arkadaşlarım o işle ilgileniyorlar. Şu an bir parti ile görüşmek için erken. Belki bir partiyle seçime gidebiliriz belki de partiyle olmazsa bağımsız girebilirim. Ama her şekilde önümüzdeki yerel seçimlere gireceğiz." diyerek yanıtladı.

"Hakan Peker Belediye Başkanlığı'nı açıkladı" haberi, 24 Ağustos 2023 tarihinde yazılmıştır. 24 Ağustos 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Hakan Peker Belediye Başkanlığı'nı açıkladı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hakan Peker Belediye Başkanlığı'nı açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 14:25 Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
  2. 14:19 Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu duyurdu: 48 kişi gözaltına alındı
  3. 14:16 Japonya, Fuji Dağı'ndaki turist sorununa çözüm arıyor: Fotoğraf noktalarına bariyer çekilecek
  4. 14:11 Özgür Özel, 1.5 milyar borçla devralınan Yunusemre Belediyesi'nde
  5. 14:07 Bakan Işıkhan, asgari ücrette zam olup olmayacağını açıkladı
  6. 14:07 İşte 2023 model Fiat Egea Cross'un dikkat çeken yeni fiyatları!
  7. 14:06 Nisan 2024'te alkol fiyatlarına zam yapıldı: Rakı ve şarap fiyatlarında artış yaşandı
  8. 14:04 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamuda tasarruf dönemi başlıyor
  9. 14:04 Tarım Kredi Holding'de yağ skandalı: 2500 ton ham yağ kayıp!
  10. 14:01 İYİ Parti'de yeni lider arayışı başladı: Dört adayın yarışacağı salona seyirci alınmayacak
  11. 14:00 31 Mart gecesi seçimi kaybettiğini anlayan başkan gece yarısı belediyeyi batırdı iddiası
  12. 13:51 Şimşek'ten 'KDV' açıklaması geldi: Doğru belgelendirme için yapıldı
  13. 13:48 Akşener İYİ Parti'ye veda etti: Başarısızlığı ben aldım başarıyı siz yakalayacaksınız
  14. 13:44 Eski arabanızı elektrikliye dönüştürün! Türk firmadan devrim yaratan icat
  15. 13:38 Afrika Bitti Suriye Başladı: Pazartesi Gününe Dikkat! Alerjisi Olanlar Evden Çıkmasın
  16. 13:37 Altın Fiyatlarında Son Dakika Gelişmesi! Gram Altın 3.500 TL'yi Aşıyor mu?
  17. 13:36 Asgari Ücrete Zam Sürprizi! Işıkhan'dan Son Dakika Açıklama Geldi
  18. 13:36 İYİ Parti'nin Yeni Lider Adayı: Müsavat Dervişoğlu'nun Yaşamı ve Siyasi Deneyimi
  19. 13:35 Mercedes'ten devrim yenilik: Efsane G Serisi artık tamamen elektrikli
  20. 13:29 Ekonomik krize inat Tesla'dan dev indirim!
Magazin Haberleri