Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davasında gelişme var

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davasında gelişme var

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davasınd... MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda hakem Halil Umut Meler'e saldıran, aralarında eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu 4 sanığın yargılandığı davaya şahit beyanlarıyla devam edildi. Halil Umut Meler davası sonuçlanıyor..

Yargıç Halil Umut Meler'e düzenlenen saldırı davasında tanıklar sorguya çekildi.

Tutuksuz sanık Osman Erkam Can ve avukatı Batı Ankara Asliye Ceza Mahkemesi 3. Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya katıldı.

Ankaragücü Spor Kulübü'nün reklam ve pazarlama müdürü olan tanık İsmail Develi, hakeme vurduktan sonra Koca'yı iten kişinin kendisi olduğunu, maç sırasında herhangi bir tehdit sesi duymadığını veya başka bir hareket görmediğini söyledi. oyun . . eş değer

Tanık Gülsen Yılmaz, kulüpte antrenör olarak çalıştığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Maç sırasında tribünlerdeydim. Etkinlik sırasında sahaya birkaç saniye farkla girdim. Çatışma gerçekleştiğinde sahaya koştum. Bir yönetici olarak taraftarlardan sorumluyum. Başkanın sahaya indiğini görünce olayları önlemek için ben de sahaya çıktım. Faruk Koca'dan herhangi bir tehdit sözü duymadım. Yanlarına geldiğimde hasta görünüyordu. Olay sırasında Faruk Kocan'ı kovduğum için başkalarının hareketlerini görmedim. Olayları kamera kayıtlarından gördüm. Sanık Osman Erkam Can da davanın düşürülmesini istedi. Başka bir şey görmedim."

Kulüp çalışanı Ercüment Yıldız da oyuncuların güvenliğinden kendisinin sorumlu olduğunu belirtti. Faruk Koca'nın kenardayken hakem Meler'e vurduğunu doğrudan görmediğini iddia eden Yıldız, olay meydana geldiğinde oyuncuların güvenliğine odaklandığı için başka bir hareket görmediğini kaydetti.

"ONU GÖRDÜM, TEHLİKEYİ BİLMİYORUM"

Tanık Hüseyin Aytekin, Ankaragücü Spor Kulübü'ne üye olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Kendi ehliyetimiz vardı . alan Sahanın hemen yanındaydı. Hakeme yumruk attığını gördüm. Tehdit edici bir söz duymadım. Herhangi bir konuşma duymadım. Daha sonra Faruk Koca ve ben olay yerinden uzaklaştık. Başka bir hareket görmedim."

Ankaragücü Spor Kulübü protokol sorumlusu görgü tanığı Ahmet Öztürk, olay sırasında Faruk Koca'nın yanında olduğunu belirterek olayı şöyle anlattı:

" Faruk Koca, maç sırasında sinirlendiği için sahaya çıktı. Ben onun 3-4 saniye gerisindeydim. Onu takımda tutmak istedim çünkü sahada nasıl bir tavır takınacağını bilmiyordum. Sahaya çıktığında hakeme yumruk attığını gördüm ama herhangi bir tehdit sesi duymadım. Bunu duyabilecek kadar yakındım. Yüzündeki şaşkınlığı görebiliyordum. Vurulduktan sonra onu oradan çıkardık. Ona su getirdim. Sanık Osman Erkam Can'ı gördüm ama hakimin icraatlarını görmedim. Faruk Kocan'ı da olaylardan uzak tutmak istiyordu."

Mahkeme, eksikliklerin giderilmesi amacıyla davanın duruşmasını 2 Ekim 2024'e erteledi. Kulübü Faruk Koca ve Kenan Aasia sanıkları Çelikkaya ile Şahin Yunus Şahin, "kamu görevi nedeniyle spor sahasında kişiye kasten zarar vermek" suçundan 3 yıl 4 ay 10 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. 

Sanık Osman Erkam Can, kamu görevi nedeniyle spor sahasında kişiye kasten zarar vermeye teşebbüs etmek ve "kanunları ihlal etmek" suçundan 6 ay 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi" kapsamında 1-3 ay arasında hapis cezası isteniyor.

Sanıklara ayrıca 6222 sayılı Şiddet ve Şiddetin Önlenmesi Kanununun 18. maddesi uyarınca izleme yasağı getirilmesi talep ediliyor. Sporda Bozukluklar..

"Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davasında gelişme var" haberi, 26 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 26 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davasında gelişme var haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davasında gelişme var 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 29 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:20 Uçakta Cinsel İlişki Şoku! Çift Gözaltına Alındı
  2. 00:36 Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye Güney Kıbrıs hakkında tepki yağdı!
  3. 00:34 İşte 29 Eylül Resmi Gazete kararları!
  4. 00:14 Hatipoğlu'ndan hakem tepkisi geldi: "Skora göre penaltılar kolay veriliyor"
  5. 00:12 Helene kasırgası vuran ABD'de 52 kişi öldü hasar ise 26 milyar dolar!
  6. 00:02 3600 Ek Gösterge ile Emekli Maaşlarına 6.000 TL Artış! SSK ve BAĞ-KUR’da Dönüşüm Başlıyor!
  7. 00:01 Osimhen'den sakatlık açıklaması geldi
  8. 00:00 Ünlü Havayolu Şirketi İflas Etti: Tüm Uçuşlar İptal!
  9. 23:59 İşte en sağlam SUV modelleri!
  10. 22:40 Ahmet Çakar'ın kehaneti gerçekleşti: Herkes bunu konuşuyor!
  11. 22:40 CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün istifası kabul edildi
  12. 22:40 Okan Buruk'tan maç sonrası flaş itiraf: 'En büyük korkumuz sakatlıktı'
  13. 22:35 Özdağ: "13 milyon sığınmacı ve kaçağın yaşadığı bir ülke kalkınamaz"
  14. 22:23 Okan Buruk'un hakeme yönelik tehdidi canlı yayın sırasında duyuldu
  15. 22:23 Rusya Dışişleri Bakanı: “Filistinli sivillerin Amerikan silahlarıyla öldürülmesi durdurulmalıdır"
  16. 22:23 Gelecek Partisinden AKP'ye canlı yayında ittifak için yeşil ışık geldi!
  17. 22:09 Bakan Yerlikaya duyurdu: "Serhat Akın'a saldıran şüpheliler yakalandı"
  18. 22:09 Zam Sonrası O Destek 9.077 TL'ye Yükseldi
  19. 22:09 Okan Buruk penaltıya isyan etti: "Maça rakibi ortak ettiler"
  20. 22:09 Ersan Parlatan anlattı: “Gençlerbirliği’ni kendi sahasına hapsettik”
Türkiye Haberleri