Halkın Kurtuluş Partisi: 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz

Halkın Kurtuluş Partisi: 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimlerine katılmaya hak kazanan Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı talibi Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini deklare etti. Konuyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulunan HKP Genel Sekreteri Sait Kıran, "Millet İttifakı'na ciddi eleştirilerimiz var fakat kaba deyimle ölümle sıtma içinde tercih yapmak zorunda kaldığımız için Millet İttifakı talibi olan Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz" dedi. "

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Sekreteri Sait Kıran, 14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini söylemiş oldu.

"SEÇİMLERE 600 MİLLETVEKİLİ ADAYIYLA KATILIYORUZ"

Kıran, "On binlerce insanımızın canına, yüzbinlerce insanımızın yaralanmasına, yoksul halkımızın dişinden tırnağından arttırarak, senelerce alın teri dökerek edinmiş olduğu tüm birikimlerin yok olmasına mal olan, 11 ilimizi, 15 milyon insanımızı etkileyen, hiçbir vakit unutmayacağımız, unutturmayacağımız zelzele felaketi günlerinde yeni bir seçime doğru gidiyoruz" dedi.

"ÖLÜMLE SITMA ARASINDA KALDIĞIMIZ İÇİN KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYECEĞİZ"

HKP olarak son seçimlere 81 ilde 550 milletvekili talibi ile katıldıklarını ifade eden Kıran, Gerçek Gündem'e yapmış olduğu açıklamada "Partimiz, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlere 600 milletvekili adayıyla katılıyor. Millet İttifakı'na ciddi eleştirilerimiz var, oldukça büyük bir beklentimiz yok fakat kaba deyimle ölümle sıtma içinde tercih yapmak zorunda kaldığımız için Millet İttifakı talibi olan Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.