Haluk Levent'ten yeni karar: Kendimi açıklamaktan yoruldum

Haluk Levent'ten yeni karar: Kendimi açıklamaktan yoruldum

Haluk Levent'ten yeni karar: Kendimi açıklam... Son günlerde sık sık gündemde yer alan Ahbap Derneği hakkında açıklamaların da ardı arkası kesilmiyor. AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent son açıklamasında isyan etti. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları…

Son günlerin tartışma konusu Kızılay ve Ahbap Derneği olarak gündemde yer alırken iki kurum arasındaki tartışmalarda devam ediyor. Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, “artık çok yoruldum” sözleri ile isyan etti. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları…

HALUK LEVENT DAHA FAZLA DAYANAMADI

Ahbap Derneği kurucusu Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile tepkisini dile getirdi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Levent yaptığı paylaşım ile tüm sevenlerinden vakit istedi. Depremin ilk anından itibaren bölgeye yardım çalışmaları için kolları sıvayan Ahbap Derneği son günlerde iktidar tarafından hedef gösterildi. Haluk Levent İçişleri Bakanlığı tarafından derneklerin denetlenmesi gerektiğini ifade ederken yaptığı bir paylaşım ile de denetçinin TÜRMOB olduğunu duyurdu.


Yapılan incelemeler ile birlikte TÜRMOB’un Ahbap Derneği hakkında hazırlanan denetim raporunu açıklanması bekleniyordu. Ancak Haluk Levent tarafından yapılan bir paylaşım ile TÜRMOB’un Ahbap Derneği’nden 24 günlük bir ek süre istediği duyuruldu.

İLK RAPOR 24 MART'TA

28 Şubat 2023 tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Haluk Levent, Bugün yayınlayacağı alımlardan en çok merak edilenlerin konteyner olduğunu belirtti. Levent, 2 oda, tuvalet, banyo ve mutfaktan oluşan konteyner için 65.700 bin + KDV (3.600 tane). Kızılay tarafından alınmış olan izolasyonlu çadır ise 19.150 + KDV olduğunu daha önce açıkladığını dile getirdi.

Tüm bunların yanı sıra son 10 gün içerisinde daha fazla alım yapıldığını dile getiren Haluk Levent, TÜRMOB’un kendisinden 24 gün ek süre talep ettiğini vurguladı. Haluk Levent, “Sağlıklı sonuçlar alabilmek adına 24 gün daha bekleriz de mi dostlar? Bu konu da sizin üzerinizde kredim bardır diye düşünüyorum. İlk deneyim raporumuz 24 Mart 2023 perşembe günü açıklanacak. Bizden ‘ne yaptın açıkla’ diyen hesaplara da şunu söyleyelim. Bizler 24 Mart 2023’te ilk denetim raporumuzu açıklayacağız. Sizlerin de savunmuş olduğu dernek veya kurumların denetim sonuçlarını istemenizi rica ediyorum.” ifadelerini dile getirdi.
Bu konu hakkında kendini açıklamaya çalışmaktan yorulduğunun altını çizen Haluk Levent, bundan sonraki açıklamaların Ahbap Derneği yönetim kurulu tarafından yapılacağını vurguladı.Kendisinin sahada ve işinin başında olacağını ifade eden Levent, konu hakkında yapılan açıklamalarda son noktayı koydu. İlk raporun ise 24 Mart 2023 Perşembe günü yayınlanacağı belirtildi.

1732398-4-t.jpg

"Haluk Levent'ten yeni karar: Kendimi açıklamaktan yoruldum" haberi, 05 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. 05 Mart 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Haluk Levent'ten yeni karar: Kendimi açıklamaktan yoruldum haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Haluk Levent'ten yeni karar: Kendimi açıklamaktan yoruldum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:41 Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisine yeni oyuncular katıldı
  2. 08:35 Erdoğan “Kâr amacı güdülmüyor” demişti: Tarım Kredi Market’in 2023’te kâr ettiği ortaya çıktı
  3. 08:29 AK Partili Nihat Zeybekci: Bebek katliamını kınıyoruz ama İsrail'le ticaret anlaşmamız var
  4. 08:24 Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de
  5. 08:18 DEM Parti'den Bakan Yerlikaya'ya tepki: Kayyum yolsuzluklarını ve bıraktıkları borçları inceleyin
  6. 08:11 Fehmi Koru: AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar
  7. 08:07 Murat Ağırel yazdı: ‘Belediyenin içinden geçmişler’
  8. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji'den çok sayıda kente kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  9. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  10. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  11. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  12. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  13. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  14. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  15. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  16. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  17. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
  18. 05:08 Zamanaşımına uğrayan hesaplarda önemli değişiklik yapılacak
  19. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  20. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
Gündem Haberleri