Hande Ataizi’den yıllar sonra gelen ‘tokat’ itirafı!

Hande Ataizi’den yıllar sonra gelen &#... Hande Ataizi, Jülide Ateş'in sunduğu '40' programına konuk oldu. Yıllar önce yaşanan tokat olayı, oyuncu Hande Ataizi'ne soruldu. Ataizi, "Bana o olayı yayınlamayacaklarını söylediler, stüdyoya geçtim programı sunmaya devam ettim" ifadesinde bulundu.

 

Oyuncu Hande Ataizi, Jülide Ateş'in sunduğu '40' programına konuk oldu. Hande Ataizi ve Cem Davran'ın sunduğu "İki Kere Kiki" programında yıllar önce yaşanan tokat olayı, oyuncu Hande Ataizi'ne soruldu. Programın banttan yayınlandığını ve bu tatsız olayın ekrana yansımayacağını düşündüğünü ifade eden Hande Ataizi, Jülide Ateş'in "Hande Ataizi, Sevda Demirel'den o tokadı reyting uğruna mı yedi?" sorusuna şöyle yanıt verdi;

"BANA O OLAYI YAYINLAMAYACAKLARINI SÖYLEDİLER"

"Program banttan çekiliyordu, canlı yayın değildi. Maalesef böyle bir şey oldu. Baktığınız zaman kimin hadsizliği oluyor. Ben orada editörlerin sorduğu soruları sordum onun cevabı bana tokat şeklinde oldu. Ben zaten şok oldum yüzüme yediğim tokatla, gerçekten elim ayağı titredi. O kişi çıkarıldı zaten oradan yollandı. Hadi şov devam ediyor dediler. Bana o olayı yayınlamayacaklarını söylediler. Ben de stüdyoya geçtim programı sunmaya devam ettim. Yıllarca bunun ceremesini çektim. Bu olayın yıl dönümü falan kutluyorlar. Bana bu kadar uzatılacak gibi bir şey gelmiyor. gerçekten şaşırıyorum."

"TAVRIMI BOZMAM"

Ataizi'nin açıklamasından sonra Sevda Demirel'in tokatla ilgili açıklamalarını okuyunca gülme krizine giren Jülide Ateş, "Sevda Demirel kabusunuz oldu mu?" diye sordu. Ataizi,"Yüz kızartıcı bir şey gibi konuşuluyor, ben utanacak bir şey yapmadım sadece gerçek bir soru sordum. Ben şimdi de aynı şey yaşansa karşılık vermem, tavrımı bozmam. İnsan bunu bana açıklasın bu olay neden bu kadar uzadı" diye yanıtladı. Ataizi,"Sahip olduğunuz şöhreti taşıyamadığınız anlar oldu mu?" sorusuna da şöyle cevap verdi:

"GENELEVİN TUVALETİNDEN KAÇARKEN YAKALANMADIM"

"Oldu tabii ki… Ben bir operasyon geçirmiştim burnumdan ve kimsenin olmadığı bir yer diye götürüldüm. Basın gelmeye başladı, tedirgin oldum, hırs yaptım; reklam amaçlı götürülmüştüm ben oraya, onu anladım. Çok çocukça bir şey, şimdi olsa efendi efendi kapıdan çıkar gidersin. Yaşın da verdiği delilikle… Çektirmeyeceğim kendimi diye, tuvalet penceresi buldum ve atlamaya kalktım. Şimdi gülüyorum tabii. Tuvalet penceresine sıkışmış. Genelevin tuvaletinden kaçarken de yakalanmış değilim, yüz kızartıcı bir durum değil. Mekandaki insanların bana yaptıkları kötülükle, ben kazanacağım diye, bir gençlik fevriliğiydi… Şu anda birinin evinde Hande Atazi tuvalet penceresi haberi diye bir magazin ödülü var!" 

"Hande Ataizi’den yıllar sonra gelen ‘tokat’ itirafı!" haberi, 23 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 23 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Hande Ataizi’den yıllar sonra gelen ‘tokat’ itirafı! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hande Ataizi’den yıllar sonra gelen ‘tokat’ itirafı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:18 Kremlin Sözcüsü Peskov: Avrupa'nın Seçim Kararı Rusya İlişkilerini Yeniden Şekillendirecek
  2. 16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim sürecinde büyük bir haksızlığa maruz kaldık"
  3. 16:03 Sillyon Antik Kenti'nde Roma Dönemine Ait Stadyumun Kazı Çalışmaları Hızla İlerliyor
  4. 15:53 Uyumadan Önce Yoğurda Ekleyin, Mucizevi Sonuçlara Hayran Kalın!
  5. 15:40 ABD, yeni yeşil gözlü otonom tankıyla gövde gösterisi yapıyor! 12 tonluk tank test sürüşünde!
  6. 15:26 AKP'nin Eğitimde Yapboz Modeli: MEB'den Yeni Müfredat Detayları
  7. 15:25 İlber Ortaylı'dan Ayasofya açıklaması: Namaz kılmak için gudubet bir bina
  8. 15:11 Merkez Bankası'nın rezervleri 126,3 milyar dolara geriledi
  9. 15:11 Turistlere izinsiz ev kiralamak artık daha ciddi bir ceza getiriyor!
  10. 15:11 Dolar ve euro'da yükseliş: Volatilite ve Fed etkisiyle devam ediyor
  11. 14:59 Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Beşiktaş derbisi için planı netleşti
  12. 14:48 Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
  13. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  14. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  15. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  16. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  17. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  18. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  19. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  20. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
Yaşam Haberleri