Hasan Arat Galatasaray'a olay göndermede bulundu: "En büyük skandal"

Hasan Arat Galatasaray'a olay göndermede bulundu:

Hasan Arat Galatasaray'a olay göndermede bul... Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, düzenlenen konferansta Galatasaray'a yönelik sponsorluk eleştirisinde bulundu. Arat, ''İki hafta önce Türkiye'deki en büyük skandal sponsorluk yaşandı. Bu konuda kimsenin sesi çıkmıyor'' şeklinde ifadelerde bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, T24'ün düzenlediği konferansta bazı açıklamalarda bulundu. Arat, Galatasaray'a yönelik sponsorluk göndermesinde bulundu.

''YANLIŞTAN VAZGEÇTİ AMA OLAN OLDU''

Galatasaray'ın tartışılan sponsorluğuna gönderme yapan Arat, "Beşiktaş'ın sponsorları son derece itibarlıdır. Bu işleri çok ciddiye almak lazım. Türkiye bu konuyu yeni yaşadı. Sponsorluk imzalamasını yapan kulüp hemen vazgeçti, yanlıştan vazgeçti fakat olan oldu. Kulüpler bu yönetimleri yaparken çok dikkat etmeliler. Birbirlerine laf söylerken dikkat etmeliler. Ben eğitimliyim, şu okuldan mezun oldum, ayrıcalıklıyım diye Türkiye'de dolaşamazsınız. Bu kimliği taşıyan herkes ayrıcalıklıdır," ifadelerini kullandı.

''KİMSENİN SESİ ÇIKMIYOR''

Açıklamasını sürdüren Hasan Arat, "Bu dilden, bu kişilerin vazgeçmesi lazım. O zaman çok sertliğe doğru gider ve taraftalar arasında sertlik çıkar. Bu şekilde devam ederse camialar karşılık verir. Benim okulum var, senin yok, ben şuradan mezunum, senin sponsorluğun öyle, ben şöyleyim vs. Bunlara gerek yok. Bugün Türkiye'deki en büyük skandal sponsorluk olmuştur bundan iki hafta önce. Kimsenin sesi çıkmıyor. Herkes çıt. Konuşmak zorundasınız. Gazeteciler de yazamıyor. Para alınıyor, bitiyor, ondan sonra vazgeçtik yanlış kişiymiş deniyor; bu söz konusu olamaz. Yok öyle şey. O zaman haksız rekabetle başlanıyor." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın diğer ifadeleri şu şekilde:

"Beşiktaşlı, toplumsal olaylara çok duyarlı. Bu bir tutku, bu tutku evde başlıyor, sosyal hayatınızda başlıyor, arsalarda başlıyor. Gündemin en önemli hacmini futbol sağlıyor. Bu çok kompleks bir yapı. Bu yapıda kulüplerin içinden yetişmiş, iş dünyasından gelenlerin hırpalanmayacağı bir düzenin oluşmasında fayda var."

"Tüm kurullarda kadın üye mecburiyeti getirmiş. Türkiye'de herkes eşitlikten bahsediyor ama kadının yerinin olması gerektiği gibi kurallarının da değiştirmeye adım atmıyorlar. Biz Beşiktaş olarak devrim yaptığımızı düşünüyorum. Kadın üyenin, bir yönetim kurulunu nasıl değiştirdiğini şu an yaşıyoruz, son derece güzel bir şey. Futbol asla futbol değildir. 26 Ağustos'ta Afyon'da Kocatepe'ye çıktım, bunu yapan ilk başkan benmişim. Çocuklara İnönü'yü, Atatürk'ü, Beşiktaş'ı, milli mücadeleyi anlattım."

"Şu an takımları ayrıştırmaya çalışıyorlar. Bu çok tehlikeli bir şey. Kulüplerin yapacak çok şeyi var ve buna devam etmesi lazım. Türk sporuna baktığınızda medya manşete futbolu taşıyor. Ben kulüp yönetimi kadar istediğim kadar farklı alanlardaki hayallerimi söyleyeyim, manşete taşınmaz. Bir futbol transferi adı vereyim, hemen manşete taşınır."

"Spor medyasının futbol kanadını izleyince çok şaşırabilirsiniz. Medya, konvansiyonel gücünü kaybetti. Kulüpler kendi medyasını yaratmaya başlıyor. Kimi, kendi taraftarlarına mesaj vermek için yan sosyal medyasını yaratıyor. Biz, kendi taraftarımıza kendi sosyal medya hesabımızdan, internet sitemizden vermeye başladık. Ama bu değişimin sancıları çok ağır."

''Türkiye'de futbolu siyasete bulaştırmamamız lazım. Türkiye'de laik, demokratik kulüpler önemlidir. Türkiye'de her şeyden önce idarecilerin yapısının ve dilinin değişmesi lazım. Spor basının, her türlü eleştiriyi yapmakla birlikte, dikkatli bir şekilde, insanları ahlaken incitmeden her türlü eleştiriyi yapmalarına itirazım yok ama öyle bir an geliyor ki insanları 'idarecilik yapmayın' diye korkutuyorlar."

"Hayalim, buradan alnı açık bir şekilde ayrılmak. Beşiktaş'ın değerlerini yeni nesillere aktarabilmek, benim için en önemli mirası. Sadece kupa miras değildir, felsefeyi yaşatabilmektir. Kulüp Başkanlığı, devamlı tutunabileceğiniz bir güç olmamalı. Ayrılırken belli bir mirasınız olmalı. Benim hayalim çok güzel bir Türkiye'nin olması. Bu vatan bana çok şey verdi. Vatanım için her türlü çalışmaya devam edeceğim. Kulüp Başkanı olmak zorunda değilsiniz, giderim vakıflarımızda çalışırım, yardım işleri yaparım. Önemli bir pozisyonda olmak zorunda değilsiniz. Toplumun o kadar çok ihtiyacı var ki, kitapla uğraşırsınız, bilgisayarla uğraşırsınız... Bu ülkenin refah, demokratik bir ülke olması hayalim senelerdir devam ediyor. Ve toplumla ilişkimi bu şekilde sürdürmek istiyorum."

"Hasan Arat Galatasaray'a olay göndermede bulundu: "En büyük skandal"" haberi, 03 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Hasan Arat Galatasaray'a olay göndermede bulundu: "En büyük skandal" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hasan Arat Galatasaray'a olay göndermede bulundu: "En büyük skandal" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 04 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:55 Rize’nin Dağlarında Panik: Yol İçin 24 Köyde Acele Kamulaştırma!
  2. 01:45 İşçilerin Grevi, ABD’de Tuvalet Kağıdı Talebini Patlattı!
  3. 01:31 Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar
  4. 01:28 Feyyaz Uçar: 'Hocamızın serzenişlerini yönetim olarak haklı bulduk'
  5. 01:25 DSÖ: Sağlık sistemi gereksinimlerle başa çıkmakta zorlanıyor
  6. 01:22 Oruç Reis Araştırma Gemisi Somali'de petrol arayacak!
  7. 01:21 Erdoğan’dan Atama Hamlesi: Adalet ve Güvenlikte Yeni İsimler!
  8. 01:17 Sultansuyu Barajı'na 20 aydır bir çivi çakılmadı
  9. 01:10 AKP'li Çorum Belediye Başkanı: "Yarış bittikten sonra da koşan atlarız"
  10. 01:09 DEM Parti'den "şüpheli kadın ölümlerinde cinayet soruşturması yürütülsün" talebi!
  11. 01:02 Bilim İnsanları Şaşkın: Marmara’da Görülen Grida Balığı, Deniz Ekosisteminin Yeni Habercisi Mi?
  12. 00:53 Elon Musk sahibi olduğu X'te rekor kırdı!
  13. 00:50 SPK 2 şirketin sermaye artırımını onayladı!
  14. 00:49 Fındık Üretimine Büyük Tehdit! Kahverengi Kokarca Böceği Felaketi Yaklaşıyor!
  15. 00:48 Emeklilere müjdeli haber: Refah payı zammı yolda!
  16. 00:45 Giovanni van Bronckhorst'tan taraftara sitem: 'Daha önce hiç yaşamadım'
  17. 00:42 Hizbullah: "Güney Lübnan'da 17 İsrail askeri öldürüldü"
  18. 00:40 İsrail Güçlerinden Beyrut’a Şok Saldırı! Ölü ve Yaralı Sayısı Yükseliyor!
  19. 00:40 Eylül'ün Zam Şampiyonu: Öğrenci Yurtları!
  20. 00:38 Jose Mourinho'nun hayal kırıklığı: “2 net pozisyon kaçırdık”
Spor Haberleri