Hasan Arat sert çıkıştı: "Beşiktaş'a çökenler karşısında Beşiktaşlılar duracak!"

Hasan Arat sert çıkıştı:

Hasan Arat sert çıkıştı: "Beşiktaş'a çökenle... Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün divan kurulu toplantısında önceki yönetime yönelik sert eleştirilerde bulundu. Toplantı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşti ve Arat, geçmiş dönemde yapılan yüksek maliyetli sözleşmelere dikkat çekti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün divan kurulu toplantısında önceki yönetime yönelik sert eleştirilerde bulundu. Toplantı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşti ve Arat, geçmiş dönemde yapılan yüksek maliyetli sözleşmelere dikkat çekti. 

Arat, elindeki belgeleri göstererek, Beşiktaş’ın feshedilen ve kiralık giden 42 sporcuya hala maaş ödediğini vurguladı. Bu oyuncuların maliyetlerinin oldukça yüksek olduğunu belirten Arat, "Soyadında '-iç' olan oyuncular için yapılan transferlerin maliyeti 5 milyon avro'ya kadar çıkabiliyor" dedi. Transferin son günü yapılan bir oyuncu transferinin detaylarını aktararak, "3 senelik kontrat, imza paraları ve yüksek maliyetler, bu kulübe büyük zarar verdi" diye ekledi. Arat, Beşiktaş’ın durumunun kötüleşmesini istemediklerini ve artık bahanelerle hareket etmek istemediklerini vurguladı.

Başkan Arat, iyi bir takım kurduklarını ve transfer süreçlerinde titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Her transferin birden fazla aşamadan geçirildiğini belirten Arat, teknik direktörün önemine dikkat çekti. "Beşiktaşlılar hocamıza sahip çıkmalı, çok iyi bir insan" diyen Arat, genç ve tecrübeli oyuncularla dengeli bir yapı oluşturduklarını da sözlerine ekledi.

Geçmiş yönetimlerin yaşattığı sorunlara değinen Arat, Beşiktaş’a yönelik yeni üyeliklerdeki usulsüzlüklere dikkat çekti ve "Bu dönem bitti, kimse artık 'benim şu kadar oyum var' diyemez" şeklinde konuştu. Ayrıca, İzmir ve Ankara'da güneş enerjisi panelleri kurmak için arsa tahsisi yapıldığını, bunun kulübe maddi katkı sağlayacağını belirtti.

Arat, KPMG ve Ernst and Young raporları ile geçmiş yönetimlerin kulübün tesislerinden elde etmesi gereken gelirleri düşük sözleşmelerle yaptığını ifade etti. Bu durum için hukuki yollara başvurduklarını ve Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu. "Beşiktaş’ın menfaatini korumak için her türlü hakkımızı ararız" diyen Arat, kulübün mallarına yönelik saldırılara karşı duracaklarını vurguladı.

Toplantıda ayrıca, Beşiktaş Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Önder Yiğit, kulübe 4 daire bağışladı. Başkan Arat, Yiğit’e teşekkür ederek ona bir kartal heykeli hediye etti.

"Hasan Arat sert çıkıştı: "Beşiktaş'a çökenler karşısında Beşiktaşlılar duracak!"" haberi, 21 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 21 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Hasan Arat sert çıkıştı: "Beşiktaş'a çökenler karşısında Beşiktaşlılar duracak!" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hasan Arat sert çıkıştı: "Beşiktaş'a çökenler karşısında Beşiktaşlılar duracak!" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 21 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:57 Derbiye Saatler Kala Mourinho'dan Flaş Sözler: "Ne Yapacaklarını Biliyorlar"
  2. 18:32 Öğrencilere 8 ay boyunca ücretsiz oldu!: Belediye müjdeyi duyurdu!
  3. 18:26 Sıfır kilometre araçlar için yeni 'Akaryakıt' kararı!: Zorunlu olacak!
  4. 18:22 Yarın Ankara'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak!: Emniyet Müdürlüğü açıkladı!
  5. 18:21 Derbi Kadıköy’de Alevlenecek! Dev Maç Öncesi Kritik Açıklama: "Galip Geleceğiz ve Döneceğiz!"
  6. 18:21 Fransız okulları kapatılacak mı?: Bu durumda öğrenciler ne yapacak?
  7. 18:16 Kişilik testi: Yürüyüş tarzınız kişiliğinizi yansıtıyor!
  8. 18:13 Emekli maaşı alıp çalışmaya devam edenlerin dikkatine!: Son karar verildi!
  9. 18:10 Fahiş Fiyatlı Stent Vurgunu! Erdoğan O İsmi Görevden Aldı
  10. 17:50 İtalya'da OHAL kararı alındı!
  11. 17:43 Muhalefetten 7 bin 400 araçlık şova tepki yağdı!
  12. 17:39 Ev alacakların dikkatine!: Konut tutarları değerini kaybediyor!
  13. 17:34 İzmir'de yarın hava oldukça bulutlu!: İşte 22 Eylül 2024 İzmir hava durumu
  14. 17:34 Okul'da merdiven boşluğuna düşen öğrencinin ölümünde yeni detay! Emniyet fileleri kopmuş
  15. 17:32 İnternet bankacılığı kullananların dikkatine: Siz farketmeden hesaplarınız boşaltılabilir!
  16. 17:23 James Cameron, en popüler filmlerinden birini "utanç verici" bulduğunu söyledi
  17. 17:18 Palamutun fiyatında ani artış yaşanıyor!
  18. 17:16 Ülkeye hakaret edeni sınır dışı edecekler!
  19. 17:15 XRISM'den Kara Deliklere Dair Çığır Açan Gözlemler
  20. 17:14 BM'den Lübnan hakkında kritik uyarı! "Bölge felaketin eşiğinde"
Spor Haberleri