Hasan Can Kaya’ya gözaltına alındı: ''Hasan Can Kaya, genç kızı evinde alıkoydu'' iddası

Hasan Can Kaya’ya gözaltına alındı: ''Hasan Can Kaya, genç kızı evinde alıkoydu'' iddası

Hasan Can Kaya’ya gözaltına alındı: ''Hasan ... Komedyen Hasan Can Kaya, partide tanıştığı genç bir kadını, evinde alıkoymakla suçlandı. Genç kadın arkadaşlarına “Beni kurtarın.” diye mesaj atınca polisler harekete geçti. Polisler kadını Hasan Can Kaya'nın evinden çıkardı. Hasan Can Kaya gözaltına alındı.

İstanbul'da özel bir üniversitenin mezuniyet partisine katılan 23 yaşındaki genç kız, burada tanıştığı ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Levent'teki evine gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde genç kız, evden çıkmak isteyince iddiaya göre Kaya tarafından alıkonuldu. Genç kızın arkadaşına canlı konum atıp "Evden çıkmama izin vermiyor. Beni kurtarın" ihbarı üzerine gelen Beşiktaş polisi genç kızı kurtardı. Taraflar emniyete götürüldü ancak genç kızın şikayetçi olmaması üzerine Hasan Can Kaya savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Olay, geçtiğimiz hafta Salı günü saat 04.00 sıralarında Beşiktaş Levent'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ünlü komedyen Hasan Can Kaya, İstanbul'daki özel bir üniversitenin mezuniyet partisine katıldı. Kaya, burada eğlendiği esnada yine partiye katılan 23 yaşındaki Nazlıcan A. ile tanıştı. Bir süre sohbet eden ikili, partinin bitiminde Kaya'nın Levent'teki evine gitti. İçeride sohbet etmeye başlayan ikili bu esnada iddiaya göre alkol aldı.

ÜNLÜ KOMEDYEN EVDEN ÇIKMASINA İZİN VERMEDİ İDDİASI

Sohbet devam ederken gecenin ilerleyen saatlerin Nazlıcan A. iddiaya göre, Hasan Can Kaya'nın kendisiyle yakınlaşmasından rahatsız oldu. Bunun üzerine genç kız evden çıkmak istedi ancak iddiaya göre Kaya, çıkmasına izin vermedi. Kaya'ya tepki gösteren genç kız cep telefonundaki mesajlaşma uygulaması üzerinden arkadaşına canlı konum attı. Daha sonra da "bana madde verdiler, nerede olduğumu bilmiyorum. Evden çıkmama izin vermiyor" dedi.

BEŞİKTAŞ POLİSİ GENÇ KIZI EVDEN KURTARDI

Mesajları gören arkadaşı polis ekiplerine ihbarda bulundu. Canlı konumdan genç kızın yerini tespit eden Beşiktaş polisi, gece saatlerinde adrese geldi. Genç kızın içeride olduğu belirlenmesi üzerine polis ekipleri, Nazlıcan A.‘yı içeriden çıkarttı. Genç kızın şikayetçi olduğunu söylemesi üzerine Hasan Can Kaya da emniyete götürüldü.

"BENİMLE YAKINLAŞMAK İSTEDİ"

Emniyette ifadesi alınan genç kız, özel bir üniversitenin mezuniyet partisinde Hasan Can Kaya ile tanıştığını, daha sonra birlikte evine gittiklerini, burada bir süre alkol alıp sohbet ettiklerini, sohbet esnasında Kaya'nın kendisiyle yakınlaşmak istediğini, kendisinin ise reddedip evden çıkmak istediğini söyledi. Kaya'nın kendisinin evden çıkmasına izin vermediğini anlatan genç kız, bunun üzerine arkadaşına canlı konum ve mesaj atarak polise ihbarda bulunmasını istediğini söyledi. Ancak Nazlıcan A. emniyette, kendisini alıkoyan Kaya'dan şikayetçi olmadığını belirtti.

GENÇ KIZ ŞİKAYETÇİ OLMAYINCA KAYA SERBEST KALDI

Bunun üzerine polis ekipleri genç kıza, yasal hakları hakkında bilgi vererek yaşanan olayı ve genç kızın ifadesine savcılığa aktardı. Savcılık ise tutanak tutulması sonrasında emniyette bulunan Hasan Can Kaya'nın serbest bırakılması talimatını verdi. Emniyette ifadesi alınan Kaya ise suçlamaları reddederek iddia edilenlerin yaşanmadığını ve Nazlıcan A. evde bulunduğu esnada evde başka kadınların da olduğunu iddia etti. Tutanak tutulması sonrasında Hasan Can Kaya serbest bırakıldı.

"Hasan Can Kaya’ya gözaltına alındı: ''Hasan Can Kaya, genç kızı evinde alıkoydu'' iddası" haberi, 14 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 14 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Hasan Can Kaya’ya gözaltına alındı: ''Hasan Can Kaya, genç kızı evinde alıkoydu'' iddası haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hasan Can Kaya’ya gözaltına alındı: ''Hasan Can Kaya, genç kızı evinde alıkoydu'' iddası 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 23 Haziran 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 00:42 Montella Portekiz'e kolay bir zafer armağan etti
  2. 00:40 Nissan, Çin'de bulunan otomobil fabrikasını kapatma kararı verdi
  3. 00:28 Zelenski Dünya'ya çağrıda bulundu: "Rus saldırılarını durdurun! Ölü sayımız artıyor"
  4. 00:28 Türk gıda devi iflas etti!
  5. 00:16 Fatih Terim'in Çıkışı: Yerden Yere Vurdu, Ardından Destek Çağrısı Yaptı!
  6. 00:06 Haziran Sonuna Kadar Süren Fırsatı Kaçırmayın! O Markadan Yeni Araç Alacaklar İçin Dev Kampanya!
  7. 23:49 Annesi ve eşi içerideyken evi ateşe verdi: 1'i ağır 2 yaralı var!
  8. 23:47 Öldüresiye dövüp kaçmışlardı: 4 şüpheli yakalanmış oldu
  9. 22:59 Nwakaeme, 3.5 Milyon Euro Talep Etmişti, Şimdi İse Ne Kadar Kazanacak?
  10. 22:59 Emeklilerin Yoğun Olduğu Kent: Neredeyse Her Dört Kişiden Biri Emekli!
  11. 22:53 Ayakkabı Devi Halka Arz Ediyor: Dağıtılacak Lot Miktarı Açıklandı!
  12. 22:37 Sıfır ve İkinci El Araç Fiyatları O Tarihte Düşecek! Araba Almayı Düşünenlere Müjde!
  13. 22:37 Cristiano Ronaldo Tehlikeyi Ucuz Atlattı: Televizyona Yansımayan Olayın Detayları Ortaya Çıktı!
  14. 22:10 Özgür Özel: "İktidar 22 Yıldır Atatürk’ün ‘Milletin Efendisi’ Dediği Köylünün Anasını Ağlattı!"
  15. 21:50 Montella, Türkiye'nin 3-0 Mağlup Olduğu Portekiz Maçı Sonrası Arda Güler Hakkında Konuştu!
  16. 21:43 A Milli Takım'da 8 Futbolcu Aynı İlimizden! Başkentler Geride Kaldı: İlginç Harita!
  17. 19:49 İzmir Konak'ta iki kadın cinayeti işlendi
  18. 19:18 Türkiye'nin Gıda Sektöründe Devi İflas Etti: Şubeler Kapatılıyor, Binlerce Kişi İşsiz Kalacak!
  19. 19:09 E-Devlet Üzerinden Akrabalarınızı Silebileceğiniz İddiasına Resmi Açıklama Geldi!
  20. 19:09 Akaryakıtta Büyük Zam Kapıda: 3 Gün Sonra 5 Liralık Artış Geliyor!
Magazin Haberleri