Hasta eşini terk ettiği iddia edilen Ayhan Sicimoğlu'ndan açıklama

Hasta eşini terk ettiği iddia edilen Ayhan Sicimoğlu'ndan açıklama

Hasta eşini terk ettiği iddia edilen Ayhan S... Ünlü müzisyen ve sunucu Ayhan Sicimoğlu, Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt'un iddialarını yalanlayarak, "Sorumlu kişiler hakkında hukuki yollarla gereken süreç başlatılacak" dedi

Sabah yazarı Bülent Cankurt, Ayhan Sicimoğlu'nun hasta eşini terk ettiğini ve eşiyle olan ortak hesabını boşaltıp kendisine bir yelkenli aldığına yönelik iddialarda bulunmuştu. 

Söz konusu ithamlar karşısında sessizliğini koruyan Ayhan Sicimoğlu, bir basın açıklamasında bulunmuş oldu.

Ayhan Sicimoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Sevgili dostlar, beni tanıdığınız kadar tanıyorsunuz, her zaman gerçeği söyledim, doğrunun yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Zeynep Hanım 2019 yazında bir gece aniden konuşamaz oldu. Derhal özel bir hastaneye götürdüm. Çekilen beyin MR’ı sonucu sol tarafında büyük bir kist saptandı ve acil ameliyat tavsiyesi alındı. Boston USA’da önemli bir mevkiide olan yakın dostumuz Prof Dr. Mehmet Toner’i aradım.

“Ayhan’cığım al Zeynep’i getir buraya, gereken yapılacaktır” dedi. Derhal ertesi gün Zeynep Hanım’ı, yanımıza kız kardeşini de alarak Amerika’ya götürdüm. Muayeneler sonucu acil ameliyata aldılar ve sonrasında yoğun bakıma kaldırdılar. Amerika’da hastanede kalmalı refakatçiye izin verilmediği halde ısrarlarım üzerine yoğun bakımda dahi bana özel izin çıkartmak zorunda kaldılar. Zeynep Hanım’la birlikte haftalarca Amerika’da 8 metrekarecik küçük bir hastane odasında baş başaydık.

"Bu sürede Zeynep'in yakını olarak bir tek ben vardım"

Bu ameliyat ve onun iyileşme süreci akabinde bu sefer de gene haftalarca süren kemoterapi ve ışın tedavisi yolculuğuna başladık. Bu süre zarfında ve sonrasında Zeynep’in yanında yakını olarak bir tek ben vardım. Türkiye’ye döndükten sonra da Koç Üniversitesi hastanesinde aylarca süren bir kemoterapi süreci başladı. Son 2 gündür bizimle birlikte o dönem hastanede bulunmuş pek çok hasta tanıdığından “biz sizi onlarca kere gördük orada, tanık olmaya da hazırız, bu haberlere hayret ediyoruz.” diyen mesajlar alıyorum, biz kendi derdimizle ilgilenirken ne kadar çok insanın da gönlü bizimle sızlamış meğer. Fakat ne acıdır ki tanımadığımız insanlar bizimle üzülürken, en yakınlarından tek bir maddi-manevi destek görmediğimiz gibi üstüne o “yakınların” bir de tatil ve yazlık ev sefaları haberlerini aldık…

"İş artık iftiralar ve asılsız haberlere dönüştü"

Hayretler içerisinde işin ne kadar basit ve ilkel seviyelere düştüğünü izliyorum. Bugüne kadar aile örf ve adet mahremiyetine saygı göstererek bir açıklamada bulunmadım. Fakat iş artık bir iftiralar, asılsız haberler ve saygınlık suikastine dönüştürüldüğü için beni kahreden bu açıklamayı yapmak durumunda kalıyorum.

"Hukuki yollarla gereken süreç başlatılacak"

Zeynep Hanım hayatımda tanıdığım en akıllı, en kültürlü ve en asil kadındır. Şu an yaşanan / bizlere yaşatılan bu acımasız ve mesnetsiz iftiralar silsilesi Zeynep Hanım’ın manevi şahsına yapılabilecek en büyük hakarettir. Bu temelsiz haberleri çıkartan ve yaymaktan sorumlu kişiler hakkında şahitlerimiz ve belgelerimiz ile hukuki yollarla gereken süreç başlatılacaktır.

Bu konuyu daha fazla uzatarak ben de bu saygısızlığa alet olmak istemiyorum. Fakat kamuoyu bilmelidir ki, kızımız Ayşe benim de maddi ve manevi tam desteğim ile annesinin tedavisinin en iyi şekilde yapılmasını sağlamaktadır.

Kamuoyundan beklentimiz vermekte olduğu bu yaşam mücadelesinde Zeynep Hanım’ın adının ve yakınları olarak bizlerin, asılsız ve kötü niyetli senaryolarla daha fazla yıpratılmamasıdır.

Lütfen dualarınızı üzerimizden eksik etmeyiniz."

"Hasta eşini terk ettiği iddia edilen Ayhan Sicimoğlu'ndan açıklama" haberi, 10 Ağustos 2023 tarihinde yazılmıştır. 10 Ağustos 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Hasta eşini terk ettiği iddia edilen Ayhan Sicimoğlu'ndan açıklama haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hasta eşini terk ettiği iddia edilen Ayhan Sicimoğlu'ndan açıklama 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 10:10 Araçların Ön Panelindeki Gizemli Çıkıntı: Güneş Sensörü!
  2. 10:06 Tokat'ın Gurme Sırrı: Asma Yaprağı Sarmanızı Taze Tutmanın Yolu!
  3. 10:00 Microsoft, Malezya'ya Yapay Zeka İçin Dev Yatırım Yapacak
  4. 09:53 Diyarbakır bunu konuşuyor: Amedspor için Aziz Yıldırım devrede
  5. 09:47 İsmailağa kapılarını ilk kez gazetecilere açtı
  6. 09:41 CHP kurmayları: El sıkışıp eleştireceğiz
  7. 09:32 Andrea Stella: McLaren mevcut gelişim hızını sürdürürse, 12 ay içinde Red Bull'u yakalayabilir
  8. 09:27 İlk kez anne olan Gonca Vuslateri'den ilk paylaşım
  9. 09:21 İrfan Can Kahveci'nin eski hocası İrfan'ın gideceği takımı açıkladı
  10. 09:15 Cemil Çiçek: Yapılan açıklamalara bakarsanız yeni bir anayasa gözükmüyor
  11. 09:08 Özgür Özel, 1 Mayıs'ta Taksim'e neden yürümediğini açıkladı
  12. 09:04 Türkiye fazla mesaide zirvede
  13. 09:01 Ankara'da kuvvetli sağanak yaşamı felç etti: Metro seferleri aksadı
  14. 08:50 Karar yazarı Elif Çakır: Gelelim madalyonun öteki yüzüne
  15. 08:46 Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı evleniyor
  16. 08:40 Ali Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütüne "Mahzen-36" operasyonu: 42 gözaltı
  17. 08:35 Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
  18. 08:32 Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
  19. 08:27 KYK yurdunda mide bulandıran görüntüler: Ekmeğin içinden çıkan şey şok etti
  20. 08:24 Murat Ülker milyon dolarlık anlaşmadan çekiliyor
Magazin Haberleri