Hatayspor Başkanı Mıstıkoğlu: Bu Sezon Hedef 50 Puan, Maçlar Mersin’de

Hatayspor Başkanı Mıstıkoğlu: Bu Sezon Hedef 50 Puan, Maçlar Mersin’de

Hatayspor Başkanı Mıstıkoğlu: Bu Sezon Hedef... Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Antakya EXPO'da yaptığı açıklamada, takımın bu sezon Mersin'de maç oynayacağını ve ilk karşılaşmanın 9 Temmuz'da Galatasaray ile olacağını duyurdu. Mıstıkoğlu, teknik heyetin hedefinin 50 puan olduğunu ve taraftar desteğinin önemini vurguladı.

Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Antakya EXPO'da düzenlenen basın toplantısında, bu sezonun hedeflerini ve takımın durumunu açıkladı. Mıstıkoğlu, Hatayspor’un maçlarının Mersin’de oynanacağını, ilk maçın 9 Temmuz’da Galatasaray ile olacağını belirtti. Teknik heyetin 50 puan hedeflediğini ve taraftar desteğinin önemini vurguladı. Mali sorunlara da değinerek, çözüm için çalıştıklarını ifade etti.

Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Antakya EXPO'da düzenlediği basın toplantısında çeşitli açıklamalarda bulundu. Mıstıkoğlu, Hatayspor'un sadece bireylerin değil, tüm Hatay halkının takımı olduğunu vurgulayarak destek çağrısında bulundu.

Takımın temmuz ayının başında Mersin'deki tesislere döneceğini ve ilk maçın 9 Temmuz'da Galatasaray ile oynanacağını belirten Mıstıkoğlu, iyi bir sonuç beklediklerini ifade etti. 

Mıstıkoğlu, transferler konusunda teknik heyetlerinin talep ettiği oyuncuları aldıklarını ve sosyal medyada dile getirilen oyuncu taleplerine doğrudan yanıt vermediklerini söyledi. Yönetim kurulu olarak teknik heyetlerinin önünü açtıklarını ve gerekli transferleri yapmaya devam edeceklerini belirtti. Takımın kampta şu ana kadar üç hazırlık maçı yaptığını, iki maç daha oynayacaklarını ve ardından Mersin’e döneceklerini açıkladı.

Mıstıkoğlu, Hatayspor’un mali durumu hakkında da bilgi verdi. Öngörülemeyen borçların her gün önlerine çıktığını, mali tablonun daha önce tam olarak paylaşılmadığını ve bu nedenle genel kurulda yönetimin ibra edildiğini kaydetti. Hatayspor’un mevcut borçları ve ödenmemiş alacaklar konusunda sıkıntılar yaşadıklarını, ancak bu durumu aşmak için çalıştıklarını söyledi. 

Bu sezon için teknik heyetin hedefinin 50 puan ve üzeri olduğunu belirten Mıstıkoğlu, Hatayspor’un aylık giderinin yaklaşık 50 milyon TL civarında olduğunu ve bütçenin net olmadığını ifade etti. Hatay’ın bu mali yükün üstesinden gelebileceğini düşündüğünü vurguladı.

Bu yıl maçların Mersin’de oynanacağını açıklayan Mıstıkoğlu, Hatay’daki stadyumların yetersiz olduğunu ve Sarıseki Stadyumu’nun da bu kapsamda değerlendirildiğini belirtti. Ancak, ikinci yarı maçları için Hatay’da oynamayı umduklarını ekledi. Takımın lig hazırlıkları konusunda teknik heyetlerinin belirlediği hedeflere uyacaklarını söyledi.

Taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Mıstıkoğlu, şu ana kadar 5 bin kombine bilet satıldığını ve 12-13 loca kiralandığını belirtti. Maçların Mersin’de oynanacak olması nedeniyle taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ve kadınları maçlara teşvik etmenin önemini vurguladı. Ayrıca, konteyner kentlerdeki çocukları maçlara götürme ve Galatasaray maçında 10 çocuğu sahaya çıkarma planlarından bahsetti. Hatayspor akademisi kurma düşüncelerinden de söz etti ve bu konuda somut adımlar attıklarında kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti.

"Hatayspor Başkanı Mıstıkoğlu: Bu Sezon Hedef 50 Puan, Maçlar Mersin’de" haberi, 26 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 26 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Hatayspor Başkanı Mıstıkoğlu: Bu Sezon Hedef 50 Puan, Maçlar Mersin’de haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hatayspor Başkanı Mıstıkoğlu: Bu Sezon Hedef 50 Puan, Maçlar Mersin’de 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 08 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:48 100 Bin Lira, 500 Bin Lira ve 1 Milyon Liranın Aylık Faiz Getirisi Rekora Koşuyor!
  2. 00:21 Gecenin Tweeti: "O Halde Soralım, Sen Bu Kılıcı Kime Çekiyorsun Erbaş!"
  3. 00:20 Milyonlara emeklilik müjdesi: Prim ödeme süresi 5 yıl kısaltılacak!
  4. 00:18 Selçuk Geçer'den korkutan dolar tahmini: Artış kaçınılmaz!
  5. 00:17 180 Milyon Euroluk Teklifi Reddetti, Fenerbahçe ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı!
  6. 00:13 Dzeko'nun attığı gol Bosna Hersek için yeterli olmadı; Hollanda farklı kazandı
  7. 00:10 Hayranlarını Mutlu Edecek Haber! İnci Taneleri'nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!
  8. 00:09 Türkiye'ye milyonlarca dolarlık döviz getiren şirket iflas etti: Onlarca çalışan işsiz!
  9. 00:05 O tarih sonrası bu ibare bulunmayan emlak ilanları yayınlanmayacak! Artık mecburi olacak!
  10. 00:03 Aldığınız ev bundan ibaretse 400 bin TL tazminat alabilirsiniz! Mahkemeden örnek karar
  11. 00:03 Uzmanlardan önemli açıklama: Faiz indirimi ev ve otomobil fiyatlarını nasıl etkiler?
  12. 00:03 Konut sahibi olacaklara kara haber: Kredi ile ev alma devri bitti!'
  13. 00:02 Milyonları Sinir Edecek Açıklama! Uzmandan Asgari Ücretle İlgili Bomba Tahmin!
  14. 00:00 Cübbeli Ahmet Hoca'ya Şok Saldırı!
  15. 23:53 Elazığ-Diyarbakır Karayolunda Feci Kaza! Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarptı
  16. 23:49 Emirhan İlkhan’ın Konyaspor’a Transferi İptal Edildi: 6 Ay Sahalardan Uzak Kalacak!
  17. 23:42 Tayfun Yagi Vietnam’ı Yıktı: 4 Kişi Hayatını Kaybetti, Şehirler Felç Oldu!
  18. 23:40 Fatih Erbakan erken seçim için tarih verdi!
  19. 23:37 Özgür Özel, CHP Programındaki Değişiklikler İçin Masa Toplantısında!
  20. 23:36 Almanya'ya Kaçak Göç Akını: Türk Vatandaşları Öne Çıkıyor
Spor Haberleri