Haydar Baş’tan flaş Atatürk ve Deniz Gezmiş çıkışı!

Haydar Baş’tan flaş Atatürk ve Deniz Gezmiş çıkışı!

Haydar Baş’tan flaş Atatürk ve Deniz Gezmiş ... Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Ankara'da katıldığı toplantıda konuştu.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Ankara'da katıldığı toplantıda konuştu.

Sosyal Medya sevenleri ile Ankara’da buluşan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, “6.Filoyu Kıble yapanlar Müslüman, Deniz Gezmiş kâfir öyle mi, Ben reddediyorum bunu, kabul etmiyorum" dedi.

BTP Lideri Haydar Baş, sosyal medyada takipçileriyle buluştu. Buluşmaya BTP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Pak, BTP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selim Kotil ile başkan yardımcıları da katıldı.

İlk konuşmayı yapan BTP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Pak, "Genel Başkanımızı, büyük liderlerden ayıran büyük bir yönü daha var, o da yetiştirdiği kadrosudur. O'nun tedrisinde Türkiye'nin meselelerini çok iyi bilen, dünyayı tanıyan donanımlı, çözüm odaklı büyük bir kadro oluştu. Bugün O'nun kadrosu olarak bizler, Türkiye’de belediyeciliği bu ülkeye öğretiyoruz.

Özhaseki'lerin, Mansur'ların, Yıldırım'ların bizim projelerimizden beslendiklerini görüyoruz. Devletin kasasından aldıkları milyonlarla, danışman ordularıyla bizim projelerimize muhtaçlar. İşin güzel tarafı Türk halkının bu manzarayı artık çok iyi görüyor olmasıdır. Manzara şu; 31 Mart günü Türk Milleti iktidarıyla, muhalefetiyle ayrıştıran, iş bilmeyen siyaset figürlerini kusup, bünyesinden atacak" dedi.

'ATATÜRK DİNİ DUYGULARI ÇOK İYİ BİLEN BİRİDİR'

BTP Genel Başkanı Haydar Baş da Mustafa Kemal’in sıradan bir insan olmasının asla mümkün olmadığını söyleyerek, her şeyin Mustafa Kemal ile teminat altında olduğunu kaydetti. Baş, "Şimdi bir elimiz yağda, bir elimiz balda, öyle bir hayat yaşıyoruz. Ama yola çıkarken kesinlikle biz bu değildik. Dünyanın hiçbir yerinde görülmedi ki, kendi devletini kuran insan eleştirilsin, inkâr edilsin. Bizde bütün bunlar oldu. O kadar eleştirildi ki, inkâr edildi ki 'yok' kabul edildi. Şimdi elimizin tersiyle bunları silip, atıyoruz. Biz bu kavgayı çok verdik. Siz 'Sakallı hoca Atatürk'ün saffından olur mu?' diyorsunuz; ama oldu işte. Onlarca evladın torunu olan Mustafa Kemal’in aleyhinde öyle korkunç dedikodular yaptılar ki, Müslümanlığı bile tartışılır hale geldi. Ben olayın içine girdiğim zaman bu büyük hakikati gördüm. Kim Mustafa Kemal Atatürk’e 'dinsiz, kâfir' diyorsa, bilin ki o dinsiz ve kâfirdir. Atatürk, hem dini duyguları çok iyi bilen, yaşayan hem de milli duyguları hayata geçirendir" diye konuştu.

6. FİLOYU KIBLE YAPANLAR MÜSLÜMAN, DENİZ GEZMİŞ KÂFİR ÖYLEMİ, REDDİYORUM…

Türkiye'de bir dönem bölücü faaliyetlerin çoğaldığını kaydeden BTP Lideri Haydar Baş, şunları söyledi:

"O zaman Nişantaşı’ndan solcular yürüyerek Tophane'ye gidecekler. Amerikan 6'ncı Filosu oraya geldi. Biz de sağcı olarak onların karşısına çıkıyoruz. Sarayburnu'nun oraya sağcılar geldi, toplandılar. 6'ncı Filoya dönüp namaz kıldılar. O hareketi yapanlar Müslüman, onları korumak için giden solcular kâfir. Bunların içinde olan delikanlılardan birisi de Deniz Gezmiş. Ben zannediyordum ki, Deniz Gezmiş’in bu derece sakıncalı birisi olması birkaç tane adamı ya öldürür ya da öldürülmesine vesile olur. Sonra öğrendik ki, onun böyle bir eylemi olmamış. Deniz Gezmiş, Amerika’ya karşı çıktığı o adamları tebliğ ettiği için idam sehpasında sallandırıldı. Sağcılar Amerikan donanmasına dönüp, namaz kıldılar. Onlar Müslüman, bunlar kâfir. Ben reddediyorum bunu, kabul etmiyorum."

'BU AYRIMA HİÇBİR KİMSEYİ TABİ TUTMADIM'

BTP'nin Türkiye’nin bir numaralı ve en büyük partisi olduğunu ifade eden Baş, şöyle dedi:

"Ben ülkücü kökenli bir adamım. Her şeyi de bilen biriyim. Bağımsız Türkiye Partisi, 81 ilde belediye başkan adayını çıkardı. Bütün ilçelerde Bağımsız Türkiye Partisi belediye başkan adayını da çıkardı. Tam kadro bütün beldelerde de belediye başkan adaylarını çıkartan tek partidir. Bundan önce seçimlerde ne diyorlardı? 'Bunlar kazanamazlar'. Şimdi bir tanesinin ağzından bunu duyabiliyor musunuz?

Ben zaten kazandım, biz kazandık. Bu ülke, vatan, devlet, millet, ordu bizim. Her şartta ben orduma, milletime sahip çıktım. Hiçbir kelime dâhil eleştirmedim. Benim hareketimin temelinde olan arkadaşlarımın çoğu sol kökenlidir. Hiçbir zaman 'Sol dinsizdir, sağ dört dörtlük Müslümandır', bu ayrıma hiçbir kimseyi tabi tutmadım."dedi.

"Haydar Baş’tan flaş Atatürk ve Deniz Gezmiş çıkışı!" haberi, 20 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Haydar Baş’tan flaş Atatürk ve Deniz Gezmiş çıkışı! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Haydar Baş’tan flaş Atatürk ve Deniz Gezmiş çıkışı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:46 Galatasaray'ın Transfer Hedefi: Fransa'dan Genç Golcü Zan Vipotnik!
  2. 16:37 Acil İniş: THY Uçağının Kokpit Camında Çatlak Tespit Edildi
  3. 16:37 AKP'den DEM'e Geçen Belediyenin Borcu Dudak Uçuklattı!
  4. 16:25 Süper Lig’de küme düşen ilk takım belli! İşte o takım!
  5. 16:25 Lezzet Şöleni: Pratik ve Lezzetli 9 Kaşık Tatlısı Tarifi!
  6. 16:21 Muhalefet KKM zararına tepki gösterdi: Merkez‘in zararı 8 bakanlığın bütçesinden fazla
  7. 16:20 Portakal Şerbetli Kurabiye: Nostaljik Lezzetin Modern Yorumu
  8. 16:19 DEM Parti'den Yerlikaya'ya 'müfettiş' yanıtı geldi
  9. 16:17 Tarkan Yeni Albümle Geri Dönüyor! Ünlü İsimle İş Birliği!
  10. 16:15 İzmirlilere müjdeli haber geldi! Suya %25 indirim kararı alındı!
  11. 16:15 Süper Lig'in küme düşen ilk takımı belli oldu!
  12. 16:14 Antalya-Isparta Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı ve Trafik Kilitlendi
  13. 16:11 O beklenen maraton başlıyor!
  14. 16:07 TESK Genel Başkanı: Yüksek Otel Fiyatları Yerli Turisti Yurtdışına Yönlendiriyor
  15. 16:05 Ankaragücü'den Kupa Açıklaması Sertti!
  16. 16:01 Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Sessiz Kalmadı: "2. Bölüm Geliyor"
  17. 16:01 Emekli Maaşı Bombası: Uzmanlar Zam Oranlarını Açıkladı! En Düşük Emekli Aylığı Ne Kadar Olacak?
  18. 15:59 Özgür Özel'den açıklama: 'yüzde 25'lik cam tavanı nasıl kırdıklarını' anlattı
  19. 15:59 Mart Ayında Türkiye'de Konut Satışlarında İstanbul Öne Çıkıyor: İşte İl İl Satış Rakamları
  20. 15:55 Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Şirketi Tevfik İnşaat İflas Etti: Mağduriyet ve Belirsizlik
Politika Haberleri