Haydar Dümen’e sorulan en komik 10 soru

Haydar Dümen’e sorulan en komik 10 soru

Haydar Dümen’e sorulan en komik 10 soru Psikiyatrist ve yazar Haydar Dümen koronavirüs nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybetti. Dümen’in ölümünün ardından mesleği nedeniyle kendisine gelen sorular ise tekrar gündem oldu. İşte seksolog Haydar Dümen'e sorulan 10 komik soru...

1-50 kez ilişkiye girilir mi?

33 yaşındayım. Bir arkadaşım günde 50 defa ilişkiye girebildiğini söylüyor. Acaba ilaçla da olsa bu mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, vallahi şaşkınım. Sen ne kadar mantıksız çıktın. Ya sende hiç düşünce yok mu? Senin gibi 10 adam çıksa, işler karışır, genler yollarını şaşırır. İnsanlarımız ok ve sopayla savaşır. Ya neyin peşindesin? Hangi hastanenin eşiğindesin? Bakırköy mü? Peki içeride misin, dışarıda mısın? Dışarıdaki “İçeride kaç kişisiniz?” deyince, içerideki “Siz dışarıda kaç kişisiniz?” diye yanıt vermiş. Sen dışarıdaki kişi, senin arkadaşın şeytanın süt kardeşi. Hem seni kandırmış, hem de kendi kanmış.

2-Kız beni kucağına alıyor

Kız arkadaşım benden daha iri. Ne zaman ilişkiye girsek ben onu değil, o beni kucağına alıyor, havaya kaldırıyor. Bunu yapmamasını söyleyince suratını asıyor. Onu kırmadan bu durumdan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Şansını niye tepiyorsun be okurum. Sen bu kızla evlen. Pazar poşetleri onun elinde, ağır bir şey kaldırılacaksa hanım devrede. Gerdeğe seni kucakta taşır. Seni hem çocuğu hem erkeği olarak sever. Bu yüzden sana aşkı iki katına çıkar. Hele bir sokak ya da mahalle kavgası olsa kolları sıvayacak, seni arkasına alacak!!! Bu kadar şansa ne olmuş yatağa taşıyorsa? İki kat sünger yatak koy altına, yaylı branda da zıplar gibi zıpla. Yaylan yavrum yaylan. Baktın seni kucağına alacak, bir bahane uyduruver, 2 dakika sonraya randevu ver.

3-Pul biberle büyür mü?

18 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Pul biberin çok işe yaradığını biliyorum. Her gün pul biber sürsem penisim büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, aman oğlum, büyüteceğim derken kavurur, küçültürsün. Ne olur ne olmaz, ateşle oynamaya gelmez. Pul biberin içeriden bazı kimyasal yararları olur. Kana bazı olumlu katkıları da bulunur. Ama dışarı atılırken de öcünü alır. Senin için tersi olmasın. Öcünü ufaklıktan almasın. Ortalığı kasıp kavurmasın. Seninki olduğu yerde kalsın. Çünkü o işini görecek. Ne yaptığını iyi bilecek. Senden daima bir adım ileri gidecek. Sen kendine değil, ona inan.

4-İp bağlayıp gersem kalınlaşır mı?

Sorunum penisimin ince olması. Her gece yatmadan önce penisime ip bağlayıp gersem olur mu? RUMUZ: PENİSİ İNCE

CEVAP

Kopar yavrum, kopar. Derin uykuda bir dönüş yaparsın küt diye kopar. Yaşanmış olaydır: Çocuklar tarlada öküzlerini otlatıyorlar. Bir ufaklık güneşin altında uyumuş kalmış. Arkadaşları, çocuğun penisine ip bağlamışlar. İpin tek ucunu da öküzün boynuzuna takmışlar. Güya gülüp eğlenecekler. Öküz kafasını birden çevirince penis dipten küt diye kopmuş. Koparma yavrum, koparma. O işe yarayacak. İncesi, kalını diye bakma. Onu da beğenen biri olacak, her şey yerli yerine oturacak.

5-88’lik karımda isteksizlik başladı

92 yaşında itfaiye emeklisiyim. 88 yaşındaki hanımımda cinsel isteksizlik baş gösterdi. Haftada 3-4 kereye kadar düştü. Psikolog yardımıyla hanım düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sen anandan yangın söndürücü olarak doğmuşsun. Emekli olunca bu görevin bitmiş. Kendini asıl görevin, kadınının yangınını söndürmeye adamışsın. Eşinde alevler sönmüş ama korları duruyor. Haftada 3-4 işe devam, eşine selam. Son sözüm: Hortumun suyunu kurutma vesselam.

6-Makine neden çalışmıyor?

43 yaşındayım. İki yıl önce benim makine çalışmama kararı aldı, 2 yıldır onu yerinden oynatamadım. Bu yüzden eşimle aramız çok kötü. Piyasada satılan o haplardan kullansam bana faydası olur mu?

CEVAP

Okurum, öyle anlaşılıyor ki hap map nafile. Sanki organ çıkmış emekliliğe. Aslında emekliliğini istemeyecek tek organdır. Çünkü partnerine hep borçludur. İflas etmiş tüccar gibi boynu hep bükük, kadının da umudu sönük durumundasınız. Onu bu yaşta dul kalmışlarınkine döndürme. Umut kuşunun yemini eksik bırakma. Organın zaten boynu bükük. Kadının da umutları sönük kalmaması için elinden geleni yapmalısın. En akıllısı bilimsel yoldan sapmamalısın.

7-Karıma yetişemiyorum

36 yaşındayım, 5 aylık evliyim. Karımı seviyorum ama o çok istekli. Bir de onun benden beklediği ilginç fantezilerine dayanamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, evlenene yani 5 aya gelene kadar ne yaptın? Kendini karına mı sakladın yoksa kanalları kuruttun da yağmur suyuna muhtaç mı kaldın? Yengemiz kaç yaşında? Ne kadar istekli? Seni uykudan mı uyandırıyor, uyumana fırsat mı vermiyor? Her neyse dönelim dersimize. Şans diyelim buna. Kimine kavun, kimine kelek yedirirmiş misali sana kavun düşmüş. ‘Kaşıkla ye’ diyeceğim ama uzaktan gazel okunmaz. Fantezilere gelince; cana can katanları olduğu gibi olumsuzluklara göz kırpanları da vardır. Sen gözünü kırptırma yeter!

8-Kız küçült diye tutturdu

20 yaşındayım. Penisim 12 santim. Bana küçük geliyor ama kız korkuyor. Ben birlikte olmak istiyorum acaba küçültücü var mı?

CEVAP

Yavrum, bu mektubu okuyan 21 yazacağına, yanlış tuşa basmışsın sanacak. Ula, dirisi 12 santim ise, bunun ölüsü ne kadar? Kız arkadaşın da bulunmaz Hint kumaşıymış. Tam amatör, gözü galiba şaşı. Şeşi beş görüyor olmalı. Bunlar bir yana, soruyorum, kaç santim küçültelim? Zaten sünnette biraz erezyona uğramış. İki santimi de kız için feda etsek, sonunda olacak olan şu: Sen bir yana, kız bir yana gideceksiniz. Ya evleneceğin kadın “Bu ne ya, bu ne?” derse, sen anlatınca tüm bedduaları benim için ederse? Hadi ben kaçıyorum, sen başının çaresine bak.

9-Gencim, güzelim ama seks hayatım sıfır

63 yaşında, çok yalnız bir kadınım. Etrafımda hiç erkek kalmadı, seks hayatım sıfır. Gencim, güzelim, bana yazık değil mi? RUMUZ: ALEV

CEVAP

Alevciğim, seninle her zaman beraberim. Sende bu ruh varken, saygı duyarım, senin için banka bile soyarım. Yavrum, güzelliğine diyeceğim yok. Saçlar da çok yakışmış. Röflesi harika. Bir eş bulurum sana gelecek bahara. Hiç üzülme. Erkekleri görünce de ezilip büzülme. Dik dur. Ne o? Omurlarında kireçlenme mi var? Geçer be Alevim, seni kaplıcalara da gönderirim. Her şeye bir çare bulurum da, bir şey var aklımda, onu da sen açıkla. Güzelim sözüne takıldı kafam. Yani yaşının güzeli misin yoksa Afrodit’in benzeri misiniz?

10-Benimki uğurlu geldi

İlişkiye girdiğim 3 kızdan 1’i evlendi, ikisi nişanlandı. Benimki onlara uğurlu geldi. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Çık sokağa, göğsüne bir nazar boncuğu tak. Elinde gizemli malzemeler, tarot, iskambil kağıtları, ruh çağırma ve medyumluk gibi kitapların olsun. Sıkıştır birini köşeye, dil dök ama asla onun duygularına, cinselliğine el uzatma. Kır paraları, biriktir mangırları. Ara para yatıracağın bankaları, hangisinin faizi yüksekse ona yatır (Bak ne akıllar veriyorum!). Bu falcılık erotik şansını da artıracak. Ne yazık ki bunca kalabalıkta evlenmeye fırsat bulamayacaksın. Anladığım sende şeytan tüyü mü var? Yazdıkların yalnız sana özgü değil. Diyelim ki 20 kızla ilişkin oldu, 19’u evlendi. Gel kutlayalım, sana böyle bir karizma hazırlayalım.

"Haydar Dümen’e sorulan en komik 10 soru" haberi, 11 Şubat 2022 tarihinde yazılmıştır. 11 Şubat 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Haydar Dümen’e sorulan en komik 10 soru haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Haydar Dümen’e sorulan en komik 10 soru 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  2. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  3. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  4. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  5. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  6. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  7. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  8. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  9. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  10. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  11. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  12. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  13. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  14. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  15. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  16. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  17. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  18. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  19. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  20. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
Gündem Haberleri