Hayır bildirisi dağıtanlara bıçaklı saldırı

Hayır bildirisi dağıtanlara bıçaklı saldırı

Hayır bildirisi dağıtanlara bıçaklı saldırı İstanbul’da Birleşik Haziran Hareketi(HAZİRAN) Ümraniye Meclisi tarafından 3 Mart Cuma günü gerçekleştirecekleri panel ve başkanlık referandumunda “Hayır'' oyu verme çağrısı yapmak için bildiri dağıtımına çıktı. Bu...

İstanbul’da Birleşik Haziran Hareketi(HAZİRAN) Ümraniye Meclisi tarafından 3 Mart Cuma günü gerçekleştirecekleri panel ve başkanlık referandumunda “Hayır'' oyu verme çağrısı yapmak için bildiri dağıtımına çıktı. Bu sırada 4-5 kişilik bir grup, “Burada görmeyeyim sizi yarım saat içinde kaybolun'' şeklinde tehdit etti. HAZİRAN üyelerinin bu tehditleri dikkate almaması üzerine tehdit eden grup HAZİRAN üyelerine bıçaklarla saldırdı.

Saldırı sonrasında HAZİRAN Ümraniye Meclisi Üyesi Devrim Boran kalçasından yaralandı. Devrim Boran hastaneye kaldırılırken, Boran’ın tehlikeli bir durumunun olmadığı öğrenildi.

CHP’Lİ VEKİL İLGEZDİ: POLİS İHBARLARA RAĞMEN MÜDAHALE ETMEDİ

Saldırıyı uğrayan Devrim Boran'ı ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, saldırıdan yarım saat önce tehditler alındığının altını çizdi.

Buna rağmen çalışma yürütülen alandaki polislerin de meydanı terk ettiği ve üstüne de herhangi bir önlem alınmadığını belirten İlgezdi şu açıklamayı yaptı: "Kasık bölgesinden bıçak darbesi almış. Genel durumu iyi. Antibiyotik tedavisi uygulanmış, tetenoz aşısı yapılmış. İlerleyen saatlerde bir risk olmaması için Bilgisayarlı tomografisi çekilmiş. Doktorlar, adli vaka olduğu için gerekli evrakları düzenlemişler. Saldırıdan yarım saat önce yine tehdit aldıklarını ve bu nedenle alanda bulunan polise durumu bildirip, Karakola da haber vermişler. Alanda bulunan polis bile orayı terk etmiş, Emniyete durumu bildirdikten yarım saat sonra saldırı olduğunu söylediler. Tehditler bir süredir varmış. ''Burası Evet mahallesi, sizi barındırmayız’ diyorlarmış. Pazar girişinde 5 kişilik bir grubun saldırısı olmuş. Saldırganların kim olduğu belli değil. Hastane çıkışı emniyete suç duyurusunda bulunmak için gidecekler.''

CHP GENÇLİĞİ’NDEN TEPKİ

CHP Ümraniye Gençliği saldırıyı sert bir dille kınadı. Twitter hesabından açıklama yapan CHP Gençliği, “Ümraniye Sondurak'da HAYIR broşürü dağıtan BHH Üyesi arkadaşlarımız bıçaklı saldıraya uğradı. Seçimi kana buladınız, lanet olsun!'' ifadelerini kullandı.

3 MART’TA PANEL – FORUM DÜZENLEYECEKLER

ABC’ye konuşan HAZİRAN üyeleri, saldırıların kendilerini yıldıramayacağını ve başkanlık referandumunda “Hayır'' denmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

HAZİRAN Ümraniye Meclisi 3 Mart Cuma günü saat 19.00’da “Memleket İçin Hayır Ümraniye Buluşması'' adıyla bir panel forum düzenleyecek. Etkinlikte; CHP İstanbul Milletvekili ve HAZİRAN Genel Yürütme Kurulu(GYK) Üyesi İlhan Cihaner, ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi ve HAZİRAN Kurucu GYK Üyesi Alper Taş ve Tele1 ekranlarında Gün Bitiyor programını sunan Gazeteci Ece Zereycan konuşmacı olarak yer alacak. Etkinlik, Salon Princess Gümüş Salon’da gerçekleşecek. 

umraniyepanel.jpg               

"Hayır bildirisi dağıtanlara bıçaklı saldırı" haberi, 25 Şubat 2017 tarihinde yazılmıştır. 25 Şubat 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Hayır bildirisi dağıtanlara bıçaklı saldırı haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hayır bildirisi dağıtanlara bıçaklı saldırı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Politika Haberleri