HDP seçim startı verdi

HDP seçim startı verdi

HDP seçim startı verdi HDP Diyarbakır’da seçim hazırlıklarına başladı. İl binasında yapılan toplantıda konuşan il başkanı Mehmet Şerif Camcı, “AKP ve MHP koalisyonu bu seçimleri kazanarak, mevcut otoriter rejimin faşizan yapılanmasını tamamlamak...

HDP Diyarbakır’da seçim hazırlıklarına başladı. İl binasında yapılan toplantıda konuşan il başkanı Mehmet Şerif Camcı, “AKP ve MHP koalisyonu bu seçimleri kazanarak, mevcut otoriter rejimin faşizan yapılanmasını tamamlamak istemektedir. Bunun için ihtiyaç duyduğu iç ve dış politik hamlelerin önemli bir kısmını bu seçimler sonrasında elde edeceği sonuçlar üzerinden yapmayı düşünmektedir. Yani bu seçimler AKP-MHP ittifakı kadar, derin bir bunalım yaşayan mevcut rejim için de varlık-yokluk nedenidir'' şeklinde konuştu.

''SANDIK GÜVENLİĞİNİ GÖZETECEĞİZ’
AKP-MHP ittifakının HDP’yi hedefine koyduğunu söyleyen Camcı, “Buna karşı bize düşen görev; halkımızın iradesini temsil eden tek bir oyun bile heba olmaması için sandık güvenliğini gözeten, gerekli tedbirleri alan bir çalışma yürütmek ve daha da önemlisi zaman sorunumuz olsa da temas kurulmayan tek bir seçmen bırakmayacak hedefli bir seçim örgütleme çalışması yürütmek olacaktır'' dedi.

Bunun için de tüm zorlukların farkında olarak, ancak bu zorlukların biç birini mazeret göstermeksizin; seçim çalışmalarımızı, halkımızla güçlü bir buluşmanın zemini olarak görmeliyiz. Şartlar ne olursa olsun kararlılıkla ve büyük bir moral ve iddiayla, tüm demokratik güçlerle birlikte mücadeleyi sürdüreceğiz. Çünkü parti olarak, Türkiye halklarının umudu olma iddiamızı kararlılıkla sürdürmekten ve tüm baskı ve ötesinde imha politikalarına direnişle yanıt vermekten, yani mücadeleden başka seçeneğimiz bulunmamaktadır.

hdp0.jpgDiyarbakır il örgütü olarak 24 Haziran seçimlerinin startını verdiklerini ve karşılaşacakları güçlüklerle mücadele edeceklerini kaydeden Camcı, şunları söyledi:
“Pek çok güçlüğümüz var; aşacağız. Hiçbir partide olmayan fedakar bir parti tabanına ve kurumsal zenginliğe sahibiz. Çok çalışarak bu halka layık olmanın ve değerlerimize, ilkelerimize sahip çıkarak tüm güçlüklerin üstesinden geleceğimizin sözünü veriyoruz. Çünkü sorulacak hesabımız var! Çünkü HDP’ye verilecek her oy, halklarımıza karşı işlenen suçlara cevap olacaktır. Çünkü HDP’ye verilecek her oy, tüm baskılara rağmen boyun eğmediğimizin beyanı olacaktır. Çünkü HDP’ye verilecek her oy, Kadın Özgürlük Mücadelesinin daha da büyütülmesi anlamına gelecektir. Çünkü HDP’ye verilecek her oy, geleceği karartılmak istenen Gençliğin isyanı olacaktır. Çünkü HDP’ye verilecek her oy, özgürlüğümüze giden yolun önünü açacaktır. Bu nedenle soracak hesabı olan herkesi bulunduğu ilçede, mahallede, köyde HDP seçim çalışmalarına katılmaya davet ediyor ve halkımızı HDP etrafında kenetlenmeye çağırıyoruz.''

"HDP seçim startı verdi" haberi, 06 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 06 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan HDP seçim startı verdi haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. HDP seçim startı verdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 09 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:36 Uzman isim kötü haberi verdi: Türkiye artık suyu olmayan bir ülke!
  2. 01:33 En sevdiğiniz renk sizin hakkınızda ne söylüyor?
  3. 01:30 Çocuğunuzun sağlıklı, mutlu, akıllı, yetenekli ve dirençli olmasını istiyorsanız bunları yapın!
  4. 01:28 Tamamen sindirilmesi için süzme peynirin yanında ne tüketmelisiniz?
  5. 01:25 Tüm çalışanları ilgilendiriyor: Sözleşmenizde bu madde varsa dikkat!
  6. 01:21 Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklama: Deprem için riskli bölgeleri tek tek saydı!
  7. 01:18 Elinde Türk lirası olanlar dikkat: Piyasa kahini Selçuk Geçer dolar için rekor seviyeyi açıkladı!
  8. 01:15 Kirayı asla elden vermeyin: Bir kiracının başı böyle yandı
  9. 01:14 Darbe aldıkça sertleşen malzeme: Depreme karşı binalarda kullanılabilir mi?
  10. 01:11 Söyleyenden dinleyen arif gerek atasözünün anlamı
  11. 00:55 Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in Sırbistan Ziyareti: Stratejik İş Birliği ve Ortak Gelecek Vurgusu
  12. 00:53 Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
  13. 00:50 Otomotiv Endüstrisinde Rekabet Kızışıyor: Tesla'nın İşten Çıkarması ve GM'nin Yetenek Avı
  14. 00:46 Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
  15. 00:41 Eşsiz Lezzetin Sırrı: Ev Yapımı Kasap Köftesi Tarifi ve Püf Noktaları
  16. 00:26 Gelinim Mutfakta altın heyecanı sürüyor: Çeyrek altını alan gelin belli oldu!
  17. 00:26 Dünyanın Zenginlik Lideri: New York City! Rapora Göre ABD ve Singapur Öne Çıkıyor
  18. 00:22 Altında yeni gelişme: Kuyumculardan önümüzdeki 4 ay için zarara uğrayabilirsiniz uyarısı!
  19. 00:19 Dolarda beklenmeyen gelişme: Doları olanın yüreğine inecek!
  20. 00:17 Türk tekstil devi konkordato ilan etti!
Politika Haberleri