HEM HIRSIZ HEM DE KÜSTAH! Yengesinin tedavi parasını çalıp harcayan Ömer, Müge Anlı'yı çileden çıkardı

HEM HIRSIZ HEM DE KÜSTAH! Yengesinin tedavi parasını çalıp harcayan Ömer, Müge Anlı'yı çileden çıkardı

HEM HIRSIZ HEM DE KÜSTAH! Yengesinin tedavi ... "Müge Anlı İle Tatlı Sert"te yaşananlar izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Programın sunucusu Müge Anlı yaşananlara canlı yayında isyan ederken programda yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı.

Türk televizyon tarihinde bir döneme damgasını vuran 'Ezel' dizisinden esinlenerek adını 'Ezel Bayraktar' olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan, programın dün yayınlanan bölümünde kanser olan yengesi Tuğba Aslanhan'ın tedavi parası olan 300 bin TL'yi harcadığını açıklayarak 'Bana para verdiler ben de yedim. 300 bin TL'nin hepsini yedim. 300 bin TL yedim özür dilesem ne olur' açıklamalarıyla herkesi hayrete düşürmüştü.

Hırsız kardeşini 'kardeşim pırlanta gibidir' diyerek savundu

Kanser olan yengesinin kendisine verdiği 300 bin TL'nin tamamını harcadığını açıklayan Ömer Can Aslanhan programın yeni bölümündeki açıklamaları 'yok artık bu kadarı da olmaz' dedirtti. Programın sunucusu Müge Anlı, programa Ömer Can Aslanhan'ın ablaları ve annesini ağırladı. Ömer Can Aslanhan'a destek olmak için programa ablalar, kanser hastası Tuğba Aslanhan ve kardeşine tepki gösterdi.

screenshot-6.png

Müge Anlı çileden çıktı

Kanser hastası yengesinin tedavi parasını harcayan kardeşi Ömer Can Aslanhan'a destek çıkan Tülay, "Herkesin kendine göre hastalığı vardır. Geçmiş olsun. Benim kardeşim pırlanta gibidir. Gurur, şerefi vardır. Kardeşler arasında konuşup halledilebilir, sorun çözülebilir" dedi. Bu açıklamalara sinirlenen Müge Anlı ise 'Hırsızın hiç mi suçu yok. Çocuk diziden esinlenerek adını değiştiriyor. Psikoloğa götürmeyi hiç düşündünüz mü?' diye konuştu.

'Öana her şeyi deyin ama oyunculuğuma laf etmeyin'

Kanser hastası yengesinin parasını harcadığını söyleyen Ömer Can Aslanhan'ın ablası Tülay ile kanser hastası yenge Tuğba Aslanhan'ın kardeşi canlı yayında gerginlik yaşadı. Yaşanan tartışma sonrasında ise kanser hastası Tuğba Aslanhan canlı yayında fenalık geçirdi. Müge Anlı yaşananlara "Bir dursanıza ya, burada kadına bir şey oluyor. Kafayı mı yediniz siz ya, kadın burada kendisi fenalık geçiriyor ya. Şuraya yatırın" şeklinde tepki gösterirken yengesinin tedavi parasını harcayan Ömer Can Aslanhan ise 'bana her şeyi deyin ama oyunculuğuma laf etmeyin' şeklinde konuştu.

15 bin liralık iş teklifini reddetti!

Yenge Tuğba Aslanhan'ın yaşadığı rahatsızlığın ardından programa telefonla bağlanan ve Kocaeli'nde yaşadığını söyleyen bir kişi aylık 12 bin lira karşılığında hayvanlarına bakması için Ömer Can Aslanhan'a iş teklifinde bulundu. Ömer Can Aslanhan ise kendisine yöneltilen bu teklifi 'Ben hayvanlardan anlamam. Kocaeli'nde ne yapacağım?' diyerek reddetti.

Ömer Can Aslanhan'ın bu tepkisi sonrasında ise bu kez Bursa'da yaşadığını söyleyen bir kişi programa telefonla bağlanarak Ömer Can Aslanhan'a aylık 15 bin lira karşılığında turşuculuk yapma teklifinde bulundu ve ayrıca Ömer Can Aslanhan'ın bu teklifi kabul etmesi halinde yengesinin tedavi masraflarını da üstleneceğini açıkladı. Ömer Can Aslanhan bu teklifi de reddedince Müge Anlı, Ömer Can Aslanhan'a sert çıkarak 'sen turşucuları küçümsüyorsun. Selam olsun turşuculara' dedi.

"HEM HIRSIZ HEM DE KÜSTAH! Yengesinin tedavi parasını çalıp harcayan Ömer, Müge Anlı'yı çileden çık." haberi, 15 Aralık 2022 tarihinde yazılmıştır. 15 Aralık 2022 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan HEM HIRSIZ HEM DE KÜSTAH! Yengesinin tedavi parasını çalıp harcayan Ömer, Müge Anlı'yı çileden çık.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. HEM HIRSIZ HEM DE KÜSTAH! Yengesinin tedavi parasını çalıp harcayan Ömer, Müge Anlı'yı çileden çık.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:29 Gazze'de ateşkes olacak mı? Mısır, Hamas ve İsrail ile temaslarını yoğunlaştırdığını açıkladı
  2. 00:26 Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurduğunu açıkladı!
  3. 00:25 Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
  4. 00:22 AK Parti Sözcüsü Çelik açıkladı: Uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleşecek
  5. 00:21 Emeklilerin Temmuz Zamı Beklentisi Karanlıklaşıyor: Eksik Zam Uyarısı Geldi!
  6. 00:19 Elektronik Devi iflas bayrağını çekti: Binlerce şubeye sahipti!
  7. 00:16 Enerji yasa teklifi TBMM'de kabul edildiği açıklandı
  8. 00:14 Elazığ'da 4,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!
  9. 00:13 Mehmet Ali Erbil, Dini Nikah Kıydı!
  10. 00:12 Sandıktan sonra Gazze siyaseti değiştirmeye başladı: AK Parti kaybetti Filistin kazandı
  11. 00:09 WhatsApp'ı Artık Kullanamayacak Telefonlar Belli Oldu!
  12. 00:02 Show TV'nin Bahar Dizisine İddialı Rakip! Kanal D'den Yeni Dizi Sürprizi!
  13. 00:01 Survivor'da gergin anlar yaşandı!: Resmen takımı değişti!
  14. 00:01 Altın Sahipleri Dikkat! 2 Ay Sürecek Bu Olay Yarın Başlıyor! Hazırlıklı Olun!
  15. 23:58 MEB öğretmen atamaları belli oldu!: Proje okullarına başvuru tarihleri de açıklandı!
  16. 23:56 Tek ısırığı ile öldüren yılan görüldü!: İşte Türkiye'nin en zehirli yılanı!
  17. 23:54 Çinli kadınlar neden yalnızca kaynar su içiyor?
  18. 23:53 İşte Turkcell'in yeni yönetim kurulu!: Peki, hangi isimler atandı?
  19. 23:50 SPK 2 şirketin ilk halka arzını onayladı!: Peki, bunlar hangi şirketler?
  20. 23:48 Esnaf, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için müjde geliyor!: Torba yasası belli oldu!
3. Sayfa Haberleri