HKP: Kuklaya değil kuklayı oynatana bakmak lazım

HKP: Kuklaya değil kuklayı oynatana bakmak lazım

HKP: Kuklaya değil kuklayı oynatana bakmak l... Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) yaptığı yazılı açıklama ile Ortaköy'deki katliama tepki gösterdi ve katliamla “boşuna umutlanmayın, 2017 yılında da Suriyeleşme artarak devam edecek'' mesajının verildiğini vurguladı.HKP'den...

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) yaptığı yazılı açıklama ile Ortaköy'deki katliama tepki gösterdi ve katliamla “boşuna umutlanmayın, 2017 yılında da Suriyeleşme artarak devam edecek'' mesajının verildiğini vurguladı.

HKP'den yapılan açıklama şöyle:

AB-D Emperyalistleri Ortaköy saldırısıyla; “boşuna umutlanmayın, 2017 yılında da Suriyeleşme artarak devam edecek'' mesajını veriyorlar

Her defasında, her katliamda, halklarımızın yaşadığı her acı olay sonrasında haykırdık, bombayı patlatanın, silahı ateşleyenin kim olduğu önemli değildir, diye. Kuklaya değil kuklayı oynatana bakmak lazım dedik, sürekli olarak. Yapılan eylem kimin çıkarına hizmet ediyor, ona bakın, dedik. Ortadoğu coğrafyasında kimin hedefleri gerçekleşiyorsa, kimin planı yaşama geçiyorsa, bu katliamların arkasında da onlar vardır, dedik.

Evet, AB-D Emperyalistleri yerli işbirlikçileri aracılığıyla, halkları kıyıma uğratmaya, kanlı gözyaşları döktürmeye devam ediyorlar. Hedefleri BOP. Ve bu plan yaşama geçinceye kadar da durmayacaklar. Sıraya koydular. Bir PKK güdümündeki TAK’a, bir kendi yarattıkları Frankeştayn IŞİD’e katlettiriyorlar, insanlarımızı. Şartlar, zemin hangi kuklayı oynatmaya elverişli ise onu oynatıyorlar.

Son katliam, Ortaköy Katliamı IŞİD’e uyardı. Yılbaşı kutlamaları yapılıyor, yer gece kulübü. IŞİD gibi sapkın din meczuplarına, his yoksunlarına, vicdan, merhamet, acıma gibi duygu yoksunlarına yaptırılırsa bir anlam ifade ederdi bu katliam. O meczupların anlayışına göre haramdır yeni yıl kutlamaları. Hele hele gece kulüplerinde içkiler, kadınlı erkekli eğlenceler zinhar haramdır, dinden çıkmadır, sapkınlıktır. Dolayısıyla IŞİD’e göre, katli vaciptir o yerlerde bulunanların. Muaviye-Yezid-CIA İslam’ı onlara bu katliamları emreder, onlar bu katliamlar için yaratılmışlardır. Kendilerine yüklenen, beyinlerine kodlanan bu insanlık dışı saldırılardır. Kısacası IŞİD, efendileri AB-D Emperyalistlerinin emirlerini ifa ediyorlar. Eksik yaparlarsa bir sonraki katliamlarında telafi etmeleri için uyarılar yapılıyor. Minder dışına çıkarlarsa mindere gelmeleri için kulakları çekiliyor.

IŞİD Meczuplarına AB-D Emperyalistlerinin isteği doğrultusunda, yıllardır yardım yataklık yapan, lojistik destek veren, her türlü ihtiyaçlarını gidermeleri için ikametgâh sağlayan, sağlık hizmetleri sunan AKP’giller de bu katliamın faillerindendir. “DEAŞ'' diyorlar bu kan içici, insanlık dışı örgüte. Halkımız anlamasın diye “Irak Şam İslam Devleti'' diyemiyorlar. Kendilerinin de bu sapkın din meczuplarının yetişmesinde, palazlanmasında payları olduğunu saklamak istiyorlar. Sahte gözyaşları, çok iyi becerdikleri samimiyetsizce takındıkları üzgün pozları, “köklerini kurutacağız'', “yeni bir İstiklal Harbi veriyoruz'', hatta “Yeni Sevr'' söylemleri kimseyi yanıltmasın. AKP’giller de AB-D Emperyalistlerinin BOP’unun bir parçasıdır. Onlar da görev ifa ediyorlar. Onlarda tıpkı ruhiyat olarak çok benzeştikleri IŞİD gibi AB-D Emperyalistlerinin projesinin bir ürünüdür.

Bunlardan kurtulamadığımız, bunları Tarihin karanlıklarına gönderemediğimiz, Halkın İktidarını kurup bu yerli satılmışları bağımsız, gücünü Halkın Hukukundan alan mahkemelerde yargılayamadığımız sürece, Emperyalist terör Halklarımızın yakasını bırakmayacak. Tâ ki BOP planı doğrultusunda bu topraklar parçalanıncaya kadar.

Bu gidişata dur diyebilmenin, bu gidişatın aktörlerini bertaraf edebilmenin yolu Halkın İktidarını kurmaktan, Halkın İktidarını kurmanın yolu da Halkın Kurtuluş Partisi saflarında örgütlenmekten geçmektedir. Bunu başaracağız. Halkımızı örgütleyip yeniden ayağa kaldıracağız. Bir daha bu karanlık günlere dönmemecesine.

Bu duygularımızla Ortaköy Katliamı’nda yaşamını yitiren insanlarımızın ailelerine başsağlığı, yaralı insanlarımıza da acil şifa dileklerimizi iletiyoruz. 

"HKP: Kuklaya değil kuklayı oynatana bakmak lazım" haberi, 02 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 02 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan HKP: Kuklaya değil kuklayı oynatana bakmak lazım haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. HKP: Kuklaya değil kuklayı oynatana bakmak lazım 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:11 Hindistan'da Başbakan Modi'nin Yapay Zeka Kullanarak Seçim Propagandası Tartışması
  2. 15:07 Kazakistan'da Yoğun Yağışlar Sonrası Oluşan Sellerle Mücadele Devam Ediyor
  3. 15:02 Lübnan'da İsrail ve Hizbullah Arasındaki Çatışmalar Şiddetleniyor
  4. 14:55 Dışişleri Bakanlığı, AB'ye 'Kıbrıs' konusundaki tepkisini dile getirdi
  5. 14:55 Ankara'da Cinsel İstismar Davası: Fiziksel Engelli Kızın Babası Yargılanıyor
  6. 14:45 Futbol Efsanesi Romario, 15 Yıl Aradan Sonra Sahalara Geri Dönüyor
  7. 14:41 BIST 100 Endeksi günün ilk yarısında Yükselişte
  8. 14:35 İsrail'in İran'a Karşı Misilleme Planı İptal Edildi: Gerilim Devam Ediyor
  9. 14:31 Dünya Bankası Türkiye Direktörü: Enflasyonla Mücadele ve Yeni Kalkınma Projeleri
  10. 14:22 Rizespor'un Genç Yıldızı Dal Varesanovic: Avrupa Yolunda Kararlı Adımlar!
  11. 13:43 Monica Lewinsky, siber zorbalık konusundaki deneyimlerini paylaşmak için İstanbul'a geliyor
  12. 13:42 İran ABD ile ilgili açıklama yaptı
  13. 13:42 Son dakika: Bakan Yerlikaya, "Mahzen-28" operasyonunun gerçekleştirildiğini duyurdu
  14. 13:20 2024 DGS Başvuru Tarihleri ve Sınav Takvimi Belli Oldu
  15. 13:12 Deprem Uyarılarına Karşı Sert Tepki: Prof. Dr. Naci Görür, Eleştirilere Cevap Verdi
  16. 13:06 Vatandaşa Yedirecekleri İddia Edilen At Eti ve Sakatat Kamyonetten Çıktı: Sultangazi'de Operasyon
  17. 13:00 Türkiye Sermaye Piyasalarında Yerli ve Yabancı Yatırımcıların Varlıkları Rekor Seviyeye Ulaştı
  18. 12:56 Somerset'te 11 Yaşındaki Kızın Keşfi: Devasa Deniz Sürüngeni Fosili Bulundu!
  19. 12:52 Galeria Karstadt Kaufhof: Dev Giyim Markası İflas Etti, 92 Mağaza Kapanıyor
  20. 12:48 Şarkıcı Zeynep Bastık, Nefes Alma Sorunuyla Mücadele Ediyor
Politika Haberleri