Hogwarts temalı metaverse düğünü!

Hogwarts temalı metaverse düğünü!

Hogwarts temalı metaverse düğünü! Hindistan'da bir çift, düğünlerini Metaverse'te yapmaya karar verdi. Metaverse düğününde, hayatını kaybeden kayınpeder de bulunuyor.

Hindistan'daki aileleri geleneksel olarak büyük ölçekli düğünlerini küçültmeye veya iptal etmeye zorlarken, bir çift kısıtlamalardan etkilenmeyen bir mekan olan Metaverse'te düğün yapmaya karar verdi. Düğünlerin şu anda 100 kişinin katılımıyla sınırlı olduğu Tamil Nadu eyaletinden Dinesh Sivakumar Padmavathi ve Janaganandhini Ramaswamy çifti, önümüzdeki ay gerçekleşecek sanal düğünlerine 2 bin kişiyi davet etti.

TEMA: HOGWARTS

Kendilerini "Potterhead'ler" (Harry Potter hayranları) olarak tanımlayan ikili, konukların telefonları, tabletleri veya dizüstü bilgisayarları aracılığıyla katılabilecekleri Hogwarts temalı bir parti düzenleyecek.

Padmavathi, "Pandemi nedeniyle, çok sayıda insanın katıldığı fiziksel bir tören mümkün değil. Biz de tüm sevdiklerimizin bir arada olabileceği sanal bir düğün yapmaya karar verdik” dedi.

Metaverse terimi, kullanıcıların bir araya gelip etkileşimde bulunabileceği sanal 3 boyutlu ortamları tanımlamak için kullanılıyor. 24 yaşındaki blok zinciri ve kripto para meraklısı olan damat Padmavathi, Hogwarts'tan ilham alan şato benzeri bir dijital alan yaratmak için başlangıç ​​platformu TardiVerse ile çalıştı.

Bununla birlikte, çiftin resmi nikah töreni, Tamil Nadu'nun Krishnagiri semtindeki Ramaswamy'nin köyündeki yakın arkadaşlarının ve akrabalarının önünde fiziksel olarak gerçekleşecek.

NE KADARA MAL OLACAK?

Fakat daha sonra, tasarım ve geliştirmenin 150 bin Hint rupisine (yaklaşık 27 bin liraya) mal olan düğüne katılmak için oturum açacaklar. Bir saatlik etkinlikte yeni evliler, kaleyi keşfedebilecek ve avatarlarının görünüşünü ve kıyafetlerini özelleştirebilecek olan misafirlerine sanal olarak hitap edecek.

HAYATINI KAYBEDEN KAYINPEDER DE DÜĞÜNDE OLACAK

Öte yandan çift, dijital düğünün benzersiz bir işlevi daha olduğunu söyledi. Törene Ramaswamy'nin rahmetli babasını da dahil edebilecekler.

Padmavathi, "Kayınpederim geçen Nisan ayında vefat etti. Ona tıpatıp, benzeyen 3 boyutlu bir avatar oluşturuyorum. Beni ve nişanlımı kutsayacak. Bu sadece metaverse'te yapabileceğimiz bir şey” diye konuştu.

Diğer yandan, şimdiye kadar sanal platform Virbela'da dijital bir düğün ile birlikte fiziksel bir tören gerçekleştiren ABD'li bir çift de dahil olmak üzere başka metaverse düğün etkinlikleri gerçekleşti. Ancak, Padmavathi, metaverse'teki resepsiyonun ülkede yapılacak türünün ilk örneği olacağını ifade etti.

Bir BT çalışanı olan nişanlısını bu fikre ikna eden Padmavathi, alışılmadık bu etkinlik için ebeveynlerinin de onaylarının olduğunu söyledi.

"Hogwarts temalı metaverse düğünü!" haberi, 24 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 24 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Hogwarts temalı metaverse düğünü! haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hogwarts temalı metaverse düğünü! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:29 BM açıkladı: Sudan'da insan eliyle oluşturulan kriz çok büyük boyutta
  2. 23:08 Dünya Bankası, Türkiye'ye milyonlarca dolarlık bir borç verme kararı aldı!
  3. 23:01 Trump'ın yargılandığı mahkeme önünde bir kişi kendini yaktı!
  4. 22:53 Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elde ettiği gelir açıklandı!
  5. 22:49 Türkiye pazarı için özel olarak geliştirilen Tesla Model Y'nin satış fiyatı netleşti!
  6. 22:15 Gazze'deki Çatışmalar Çevre ve Sağlık Felaketine Yol Açıyor: BM Uyarısı
  7. 22:14 Kulüpler Birliği, TFF'ye seçim için bir çağrıda bulundu!
  8. 22:14 Beşiktaş, ligdeki beş maçlık galibiyet hasretine son verdi
  9. 22:11 Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Hasretine Son Verdi
  10. 22:06 Okul müdürünü tacizle suçlayan lise öğrencilerinin şikayetleri sonucunda müdür tutuklandı
  11. 22:06 İstenmeyen tüylerden acısız nasıl kurtulunur?
  12. 22:05 Teknik direktör değişikliklerinin Beşiktaş'a fayda sağladığı görülüyor
  13. 22:02 Evde uygulayacağınız bu yöntemle herkes dişlerinizin beyazlık sırrını soracak!
  14. 21:56 Tokat'taki depremin yol açtığı hasarın detayları kamuoyuna sunuldu
  15. 21:56 Hamas, Blinken'ı İsrail'in yanında olmakla suçladı
  16. 21:44 Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun
  17. 21:43 Koç Holding, Romanya'daki Ford Otosan Fabrikasında Seri Üretime Geçti!
  18. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
  19. 21:36 ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıkladı: “Refah’ta askeri operasyonlar desteklemediğimiz bir şey”
  20. 21:33 Pamuklu nevresimler nasıl düzgün şekilde yıkanır?
Teknoloji Haberleri