Honor Router 3 ile evde ofis ağındaki gibi çalışılabiliyor

Honor Router 3 ile evde ofis ağındaki gibi çalışılabiliyor

Honor Router 3 ile evde ofis ağındaki gibi ç... Honor'un geçen günlerde satışa sunduğu Honor Router 3, evden çalışma düzenine alışılan bugünlerde işleri kolaylaştıran ve verimliliği...

Honor'un geçen günlerde satışa sunduğu Honor Router 3, evden çalışma düzenine alışılan bugünlerde işleri kolaylaştıran ve verimliliği artıran bir yardımcı olarak öne çıkıyor.

Şirket açıklamasına göre, evde internet bağlantısı için genelde servis sağlayıcıların sunduğu modemler kullanılıyor. Bu modemler, eve internet bağlantısı sunmak dışında ekstra özelliklere sahip olmuyor ve performanslarıyla kullanıcıların beklentilerini karşılamayabiliyor. Bu nedenle bağlantı sorunları, kısıtlı kapsama alanı ve bağlı cihazları yönetiminde aksaklıklar gibi sıkıntılar baş gösterebiliyor. Çalışma hayatının evlere taşındığı bu dönemde, sorunsuz ve kaliteli bir internet ağı bir mesainin olmazsa olmazı olarak kabul ediliyor. Router'lar ağ bağlantı kalitesini ve verimini artırmaya ek olarak evdeki çalışma hayatında özellikle internet bağlantısıyla ilgili sıkıntıları çözüyor.

Honor Router 3 de evde çalışma hayatını kolaylaştıran özellikleriyle öne çıkıyor. Cihazın özellikleri arasında; ebeveyn kontrolü, kablosuz erişimi takvimlendirme ve misafir ağı öne çıkıyor. Honor Router 3 sayesinde mesai saatlerinde ağın yavaşlaması engellenirken, ağ tüm kullanıcılar için güvenli hale getiriliyor.

 

- En yeni Wi-Fi standartı

 

Honor Router 3, geleneksel modemlerin sunamadığı Wi-Fi 5 standardının da ötesinde, Wi-Fi 6 Plus teknolojisiyle donatıldı. Söz konusu en yeni Wi-Fi standardı sayesinde evdeki kablosuz ağın kapsama alanı da genişliyor. Evde çalışırken dizüstü bilgisayarla herhangi bir noktadan rahatça çalışılabiliyor. Wi-Fi 6 Plus'ın sağladığı olanaklar arasında bağlı cihazlar için daha düşük pil tüketimi ve daha yüksek hız da öne çıkıyor. Ayrıca, bu yeni standart sayesinde ev ağı, WPA 3 ile öncekilerden çok daha güvenli bir yapıya sahip oluyor. Bu sayede işle ilgili tüm veriler de korunuyor.

Router'ların bir diğer öne çıkan özelliği de mevcut modemlere göre ev ağını çok daha yüksek hıza taşıması oluyor. Evde yer alan bağlı cihazlar arasındaki veri iletişimi, geleneksel bir modemin sunduğu hızın 4-5 katı seviyelere ulaşabiliyor. Böylece evde ekstra bir fiziksel depolama cihazı kullanmaya gerek kalmadan cihazlar arasında dosya aktarımı yapılabiliyor. Hatta bu yüksek hız sayesinde depolanan bir 4K filmi, ağ üzerinden akıllı televizyona yansıtmak bile mümkün oluyor. Böylece tüm verilere herhangi bir akıllı cihazdan erişilebiliyor.

Honor Router 3'ün yönetilebilirlik özellikleri ve daha fazlasına, akıllı telefona yüklenebilecek AI Life uygulamasıyla ulaşılabiliyor. Ayrıca, Router 3'ün web arayüzüne erişerek daha detaylı bir kontrole sahip olunabiliyor.

"Honor Router 3 ile evde ofis ağındaki gibi çalışılabiliyor" haberi, 10 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 10 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Honor Router 3 ile evde ofis ağındaki gibi çalışılabiliyor haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Honor Router 3 ile evde ofis ağındaki gibi çalışılabiliyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:AA

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:51 Timur Soykan: Beşikten mezara vahşet
  2. 08:46 Renault iddialı: Yeni modeller satışları artıracak
  3. 08:41 Hülya Avşar'dan yıllar sonra Kaya Çilingiroğlu itirafı
  4. 08:38 Arif Pişkin “Gaddar”da Adnan Hoca’yı mı canlandıracak?
  5. 08:33 Bakan Bayraktar'dan net açıklama: Yaz saati uygulaması değişecek mi?
  6. 08:28 İstanbul Havalimanı’na "holding" ortak geldi
  7. 08:24 Fatih Erbakan'dan "Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusuna yanıt geldi
  8. 08:16 Çadır skandalında ikinci perde: Kızılay çadırları askere diktirip satmış
  9. 08:13 AK Parti'nin kalesi: Yeşilay'ın Bilim Kurulu üyeleri tartışma yarattı
  10. 08:08 Cemil Çiçek: Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
  11. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den Marmara ve Ege dahil birçok bölgeye toz uyarısı
  12. 04:35 Arsenal, derbi maçını 5 golle galip tamamladı
  13. 04:35 Uzun süredir beklenen o yenilik başkentin göbeğinde o tarihte açılıyor!
  14. 04:15 Türkiye'de ilk vaka tespit edildi! Haziran ve Temmuz aylarında vakaların artması bekleniyor
  15. 04:10 Euro 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Meler'in kazancı belli oldu!
  16. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  17. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  18. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  19. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  20. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
Teknoloji Haberleri