Huawei FreeBuds Studio tanıtıldı!

Huawei FreeBuds Studio tanıtıldı!

Huawei FreeBuds Studio tanıtıldı! Huawei FreeBuds Studio, ses konusunda çığır açıyor. Hi-Fi kablosuz ses kalitesi, çığır açan gürültü önleme deneyimi sunuyor.

Huawei, HUAWEI Mate 40 Serisi lansmanında ilk kulak üstü kablosuz kulaklıkları Huawei FreeBuds Studio modelini duyurdu. Yeni kulaklıklar, yüksek çözünürlüklü müziğin zengin ayrıntılarıyla Hi-Fi düzeyinde bir dinleme deneyimi yaratmak için 48 kHz’e kadar geniş frekanslı yüksek çözünürlüklü ses kalitesi sunuyor.

Sektör lideri akıllı dinamik aktif gürültü engelleme (ANC), değişen çevresel gürültüye göre değiştirilebilen üç gürültü engelleme modu sağlıyor. İkili bağlantı ile kullanıcılar, karmaşık eşleştirme sürecine gerek duymayan HUAWEI FreeBuds Studio ile kesintisiz bağlantının keyfini çıkarabilir. Geometrik sadelikten ilham alan HUAWEI FreeBuds Studio, şık bir görünüm ve rahat bir kullanım sunuyor.

Huawei FreeBuds Studio

Geometrik şekil ve sadelikten ilham alan yeni estetik

FreeBuds Studio, birçok farklı stile uygun, güzel tasarlanmış ve rahat bir kulaklık sunmak için sanatla teknolojiyi birleştiriyor. Kulak kapakları basit çizgiler ve dairelerle tasarlanan kulaklık, birinci sınıf bir görünüm için metalik mat bir dokuya sahip. Paslanmaz çelikten silindirik bir kol, benzersiz bir tasarım sağlamak için kafa bandı ve kulak kapaklarını birbirine bağlıyor.

Kullanım deneyimini daha da geliştiren FreeBuds Studio, farklı kulak boyutlarına uyum sağlamak için 65mm x 42mm ölçülerinde daha büyük kulak kapakları kullanıyor. Protein deri kulaklık yastığı sadece yumuşak ve rahat kullanımın yanı sıra mükemmel ses yalıtımı sağlıyor. Kafa bandı, farklı şekillere ve boyutlara uyacak şekilde 150 dereceye kadar uzayabiliyor.

Huawei FreeBuds Studio

Yüksek çözünürlüklü ses kalitesi

Profesyonel akustik bileşenleri sayesinde FreeBuds Studio, zengin ayrıntılarla Hi-Fi ses sunmak için 4 Hz – 48 kHz’lik geniş bir frekans yelpazesini destekliyor.

FreeBuds Studio, özelleştirilmiş bir diyafram sürücüsüne sahip. Dört katmanlı 40 mm polimer diyafram, daha geniş bir frekans aralığı ve daha yüksek hassasiyet sağlarken, Huawei’nin kendi geliştirdiği L2HC kablosuz ses kodek teknolojileri 960 kbps’ye kadar ses aktarım hızı sağlıyor. Bu teknoloji, HUAWEI FreeBuds Studio’nun ses dosyalarının orijinal yüksek kaliteli seslerini tüm ayrıntılarıyla yeniden üretmesini sağlıyor.

Akıllı dinamik aktif gürültü engelleme

FreeBuds Studio, yenilikçi “TAT” çift katmanlı ses yalıtımına ve 40 dB’ye kadar gürültü giderme etkisi sağlayan akıllı dinamik ANC’ye sahip. Dahili IMU ortam sensörü ve mikrofon sistemi ile kulaklıklar, kullanıcının ses ortamını doğru bir şekilde algılayarak daha iyi gürültü giderme için ortama uyum sağlayabilen üç ANC modu sunuyor.

FreeBuds Studio, farkındalık modunu ve ses modunu destekleyerek kullanıcıların çevrelerinden haberdar olmalarına veya kulaklıklarını çıkarmadan net bir konuşma yapmalarına olanak tanıyor. Tamamen yeni altı mikrofonlu çağrı gürültü azaltma sistemi, sesi çok yönlü olarak yakalayıp, seslere etkili bir şekilde odaklanarak arka plan gürültüsünü kesiyor.

Her cihazla istikrarlı çift bağlantı

Kullanıcılar, akıllı yaşam çağında çift cihazlı bağlantılar bekliyor. HUAWEI FreeBuds Studio, kullanıcıların bağlantıyı kesip yeniden bağlamaya gerek kalmadan aynı anda iki cihaza bağlanmasına olanak tanıyan dört kanallı, çift modlu çift bağlantıya sahip. Çift bağlantı, aynı zamanda Android, iOS ve Windows tabanlı cihazlarda da destekleniyor.

"Huawei FreeBuds Studio tanıtıldı!" haberi, 24 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 22 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Huawei FreeBuds Studio tanıtıldı! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Huawei FreeBuds Studio tanıtıldı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
  2. 13:57 Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehitler İçin Vefa Hareketinde
  3. 13:54 Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor! 1 Milyon Liraya Ulaştı!
  4. 13:52 İEKKK Toplantısında Tunç Soyer'e Veda: "Yola Devam Ediyorum"
  5. 13:50 CHP'den İYİ Parti'ye Sert Tepki: "Kölelik İddialarına Karşı Duruş"
  6. 13:48 Bursa'da Metrobüs Projesi İçin Ön Sipariş Verildi: Mustafa Bozbey'in İncelemeleri
  7. 13:45 Çalışma Bakanı Işıkhan: "31 Mart'ta Yeni Bir Dönem Başlayacak"
  8. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  9. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  10. 13:40 Tacikistan'da Moskova Saldırısıyla İlgili 9 Kişi Tutuklandı!
  11. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
  12. 13:37 Rusya'da Asker Alma Süreci: Sonbaharda 130.000 Yeni Asker Göreve Alındı
  13. 13:29 Borsa günün ilk yarısında yükselirken, o hisseler belli oldu!
  14. 13:28 Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!
  15. 13:21 Tamer Karadağlı: Antalya'daki Tiyatro Binamızın Durumu Utanç Verici!
  16. 13:18 Melisa Döngel ve Sergen Yalçın İlişkisi Yeniden Gündemde: Günübirlik Buluşmalar Dikkat Çekiyor
  17. 13:17 Bankalar Konut Kredilerini Güncelledi: İşte Yeni Taksitler!
  18. 13:14 Arsenal ve Napoli, Ferdi Kadıoğlu İçin Sıraya Girdi!
  19. 13:13 Seren Serengil kime oy vereceğini duyurdu: "Bak ben ne rahat söylüyorum çünkü kişiliğim var"
  20. 13:00 Galatasaray'da Kadro Revizyonu: Yeni Sezon için Transfer Hamleleri Başladı
Teknoloji Haberleri