Huawei Mate 40 Pro fütüristik Space Ring tasarımı ile geliyor

Huawei Mate 40 Pro fütüristik Space Ring tasarımı ile geliyor

Huawei Mate 40 Pro fütüristik Space Ring tas... Huawei, düzenlediği etkinlikte Huawei Mate 40 Pro ve Mate 40 Pro+ modellerini tanıttı. Telefonların tüm özellikleri haberimizde yer alıyor.

Huawei, şimdi en yeni amiral gemisi Mate’i yeni zirvelere taşıyor. Güçlü performanstan benzersiz kullanıcı deneyimine kadar HUAWEI Mate 40 Serisi ile ilgili her şey, mümkün olan en heyecan verici akıllı telefon deneyimini sağlamak için düzenlendi. HUAWEI Mate 40 Pro ve HUAWEI Mate 40 Pro+, dünyanın ilk ve tek 5 nanometre entegre 5G çip setini, Ultra Vision Cine Kamera sistemi ve ikonik Uzay Halkası tasarımının yanı sıra daha akıllı, daha özenli bir dijital deneyimi bünyesinde barındırıyor.

huawei-mate-40-pro.jpg

İkonik tasarımı yenilikçi teknolojiyle birleştiren HUAWEI Mate 40 Pro ve HUAWEI Mate 40 Pro+’ın 88 derece Horizon Display Ekran tasarımı, kompakt bir pakette akıcı bir ekran oluştururken sahip olduğu ipeksi eğri kullanıcıya ergonomi sağlıyor. Ürünler.ayrıca IP68 toza ve suya dayanıklılık, hem sanal hem de fiziksel ses kontrolü seçenekleri ve yanlış dokunmayı önleyen gelişmiş algoritmaları da sunuyor.

Mate 40 Pro ve HUAWEI Mate 40 Pro+ akıllı telefonları, 3D Face Unlock, ultra geniş açılı bir selfie kamerası ve son derece hassas bir hareket sensörü ile teknolojiyle dolu daha küçük bir ön kameraya sahip.

Mate 40 Serisi ikonik dairesel ve simetrik tasarımının bir evrimi olan Uzay Halkası Tasarımını benimsiyor. Mate 40 ve HUAWEI Mate 40 Pro, Siyah ve Beyaz renklerinin yanı sıra, görünmeyen gizemleri.çağrıştıran renk değiştirme efektine sahip büyüleyici bir Mistik Gümüş renkte de mevcut. Ayrıca Ayçiçeği.Sarısı ve Zeytin Yeşili olmak üzere iki vegan deri çeşidi de bulunuyor. Mate 40 Pro+, Seramik Beyazı ve Seramik Siyahı renklerde sunulan zarif bir nano teknoloji seramik arka panele sahip.

Kirin 9000 yeni performans ve 5G standartlarını belirliyor

5G için tam donanımlı ve yoğun hesaplamalar ile çoklu görev işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilen Kirin 9000, mevcut en gelişmiş 5nm 5G çipseti. Bugüne kadarki en yoğun ve en tam özellikli 5G SoC olan Kirin 9000, 15.3 milyardan fazla.transistöre sahip. Üst düzey güç verimliliği için 3 farklı seviyede tasarlanan güçlü işlemci, 3.13 GHz hızlara kadar ulaşabiliyor.

Ayrıca SoC’ye entegre bir 24 çekirdekli Mali-G78 GPU’nun yanı sıra, cihazdaki yapay zekayı yeni bir seviyeye taşıyan iki büyük çekirdekli ve bir küçük çekirdekli yenilikçi bir NPU da bulunuyor.

Huawei Mate 40 Pro

Mate 40 Pro ve Mate 40 Pro+’taki 24 çekirdekli Mali-G78 GPU, şimdiye kadar bir Huawei cihazında bulunan en güçlü GPU. 90Hz ekran, daha yüksek yanıt süresi için 240Hz dokunmatik örnekleme hızı ile birlikte çalışıyor ve.görsel deneyime karşılık gelen dokunsal geri bildirim sağlıyor. Bu eğlence kurulumu, süper bas stereo ile sinematik deneyimler yaratmak için iki stereo hoparlörle tamamlanıyor.

HUAWEI Mate 40 Serisi, HUAWEI SuperCharge’ın en hızlı versiyonunu destekleyen, 5G’nin taleplerine ayak uydurmak için gerekli olan pil teknolojisiyle de donatıldı.

Dünyanın en gelişmiş mobil kamera sistemi

HUAWEI Mate 40 Serisi’ndeki kamera sistemi, mümkün olan en iyi kamera çözümünü sağlamak için Leica ile birlikte tasarlandı ve ultra geniş açılı lens, güçlü yüksek çözünürlüklü ana kamera, etkileyici telefoto kamera ve daha fazlasını sunuyor. Dual Cine Kamera ve Dual Ultra Geniş Kamera ile kullanıcılar, hem ön hem de arkaya bakan.kameradan inanılmaz geniş açılı videolar ve görüntüler yakalayabilirler.

Sinematik videografi neler sunuyor?

Sinematik videografi konusunda HUAWEI Mate 40 Pro ve HUAWEI Mate 40 Pro+ benzersiz bir dizi yenilik sunuyor. Dual Cine Kamera, 3:2 sinema tarzı bir çekim oranı sensörüne sahip. Steady Shot ile yüksek kaliteli görüntüler yakalamak her zamankinden daha kolayken, XD Fusion HDR Engine, kullanıcılar aşırı ışık kontrastıyla çekim yaparken bile dengeli pozlama sağlar.

Diğer gelişmeler arasında.Tracking Shot bulunurken, Story Creator gerçek sinematik efektlere izin verir. Arka plan müziği, filtreler ve efektler de kolaylıkla eklenebilir. Ses performansına da önem veren HUAWEI Mate 40 Serisi, Audio Focus, Audio Zoom ve bağlı Bluetooth cihazlarından yüksek kaliteli ses kaydı özelliklerine sahiptir.

Huawei Mate 40 Pro

Kamera özellikleri devrim yaratıyor

Ultra Geniş Cine Kamera lensi artık daha geniş bir görüş alanının yanı sıra daha zengin ayrıntı, gelişmiş düşük ışık performansı ve bozulma düzeltme algoritmaları sunarak kullanıcıların güzel, geniş manzaralar yakalamasına olanak tanırken, ana kamera gerçek yüksek çözünürlüklü çekimler sağlıyor. Tam Piksel Octa PD Otomatik Odaklama ile görüntü kalitesi daha da geliştirildi.

Geliştirilmiş distorsiyon düzeltmesi yüzü, vücudu ve uzuvları hedefleyerek ultra geniş açılı lensi daha fazla senaryoda kullanışlı hale getirir. HUAWEI Mate 40 Pro, 10x hibrit yakınlaştırmayı ve 50x dijital yakınlaştırmayı.desteklemek için bir periskop optik telefoto kameraya sahiptir ve HUAWEI Mate 40 Pro +, 20x hibrit yakınlaştırma ve 100x dijital yakınlaştırma sağlayan çift telefoto kamera ile bunu daha da ileri götürür.

Mate 40 Pro ve HUAWEI Mate 40 Pro+ üzerindeki Ultra Vision Selfie Kamerası, 4K çekim desteği ile yakın ve kişiselden ultra geniş görüntüye kadar mevcut üç görüş alanından birinde çekim yapma seçeneğiyle vlog.çekimleri ve selfieleri ile çığır açıyor. Vlog çekimleri, Ağır Çekim Özçekimi, kullanıcıların hızlı tempolu hareketlerini kaydederken çarpıcı efektler eklemelerine izin vererek ön kameraya daha da fazla çok yönlülük katıyor.

Huawei Mate 40 Pro

Yepyeni bir kullanıcı deneyimi

Mate 40 Pro ve HUAWEI Mate 40 Pro+, cihazların tamamen eller serbest kontrolünü sağlayan Smart Gesture Control dahil olmak üzere yeni kullanıcı odaklı özelliklerle tüketicilerin akıllı telefonları hayatlarına.entegre etme yöntemlerinde devrim yaratmaya hazırlanıyor.

Cihazı uyandırmak için elinizi cihazın üzerine getirmeniz veya sola, sağa, yukarı ve aşağı kaydırmalarla telefonunuzda gezmeniz yeterli. Ayrıca Air Tap adı verilen bir hareketle de (air tap) çağrı cevaplamak mümkün.

"Huawei Mate 40 Pro fütüristik Space Ring tasarımı ile geliyor" haberi, 24 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 22 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Huawei Mate 40 Pro fütüristik Space Ring tasarımı ile geliyor haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Huawei Mate 40 Pro fütüristik Space Ring tasarımı ile geliyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Teknoloji Haberleri