HUAWEI P40 lite kullanışlı mı?

HUAWEI P40 lite kullanışlı mı?

HUAWEI P40 lite kullanışlı mı? HUAWEI P40 lite yüksek performansı, gün boyu dayanan pili, müthiş kamera performansı, çarpıcı tasarımı ve uygun fiyatı ile dikkat çekerken, bu özelliklerin hepsini bir arada sunabilen akıllı telefon kullanıcılarının en büyük tercihi oluyor.

P40 lite, 6,4 inç HUAWEI FullView Ekranı ile sürükleyici bir izleme deneyimi sunuyor. Yüzde 90,6’lık yüksek bir ekran-gövde oranına sahip Full HD + çözünürlüğü ve geniş renk gamını da destekliyor. HUAWEI P40 lite ’nin arka tarafı, koruyucu katmandaki metalik vurgularla kaplanan çarpıcı renklere sahip. Dört tarafı kavisli olan kompakt cihaz rahat bir tutuş özelliği de sunuyor. Akıllı telefon, daha yüksek başarı oranıyla daha hızlı kilitlenen yenilikçi, güç tuşuna monte edilmiş bir parmak izi sensörüne de sahip.

HUAWEI P40 lite

HUAWEI P40 lite, 48MP ana kamerasının yanı sıra, 8MP ultra geniş açı objektifi ile kullanıcıların daha fazla çekim yapması için 120° görüş alanı sunuyor ve manzara, mimari, grup fotoğrafları için ideal özellikler taşıyor. 2MP Makro Lens ise 4 cm mesafeye yakın nesnelere odaklanarak güçlü kuruluma çok yönlülük katıyor. Dört kameralı kurulum ayrıca daha ileri düzey portreler ve sığ alan derinliği efektlerini simüle etmek için de AI ile çalışan bir 2MP Bokeh Lens içeriyor. HUAWEI P40 lite’deki dört kameralı sistem Süper Gece Modu’nu destekliyor ve bu sayede kullanıcıların hareket halindeyken tripod kullanmadan harika gece fotoğrafları çekmelerini sağlıyor. HUAWEI P40 lite’nin ön kamerası, tüm aydınlatma koşullarında çarpıcı selfie’ler çekmek için Super Night Selfie 2.0 ile birlikte geliyor. Gelişmiş AI algoritmalarından yararlanan kamera, kullanıcıların minimum çabayla muhteşem selfie’ler çekmelerine yardımcı olmak için hem fotoğraf konusunu hem de arka planı optimize ediyor.

HUAWEI 40W Süper Şarj Teknolojisi

Her zaman harekete geçmeye hazır olan P40 Lite, TÜV Rheinland sertifikalı 40W HUAWEI SuperCharge çözümünü destekleyen yüksek kapasiteli 4200mAh pil çözümünü sunuyor. Telefon sadece 30 dakikada 0’dan yüzde 70 oranında şarj edilebiliyor. Telefonu gece şarja koymayı unutsanız bile, sabah kalkıp evden çıkana kadar yine tüm gün yetecek kadar şarja kavuşabilirsiniz.

HUAWEI Kirin 810 İşlemci

Akıllı telefon yongaları için üretim süreci, performansı ve güç tüketimini doğrudan etkiliyor. Kirin 810, sektör lideri 7nm işlemciyle üretiliyor. 8nm çiplerle karşılaştırıldığında Kirin 810, yüzde 50 daha yüksek bir transistör yoğunluğuna sahip ve yüzde 20 daha düşük güç tüketimi sunarak mükemmel performans ve güç verimliliği sunuyor. Sistem üzerinde yer alan yapay zeka zamanlamasıyla birlikte, sekiz çekirdekli CPU ve Mali-G52 MP6 GPU güçlü hesaplama yeteneğine de sahip. Grafik ayrıntılarını işlemede en üst seviyede olan sistem, HUAWEI’nin kare hızı artışı ve pil tüketimini azaltma gibi oyun merkezli en yeni GPU Turbo teknolojisini de destekliyor. HUAWEI P40 lite, kullanıcılara tamamen yükseltilmiş oyun deneyimi sunuyor. Yüksek hızlı 6GB RAM, CPU ve GPU’nun güçlü performansını mükemmel bir şekilde ortaya çıkarmasına yarıyor. İster uygulama başlatmak ister video düzenlemek ister zorlu oyunlar çalıştırmak için olsun kullanıcılarına kesintisiz bir eğlence deneyimi yaşatıyor.

Volkswagen Polo fiyatları ÖTV zammı ile coştu

"HUAWEI P40 lite kullanışlı mı?" haberi, 05 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 05 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan HUAWEI P40 lite kullanışlı mı? haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. HUAWEI P40 lite kullanışlı mı? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 18 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:48 Reklam üzerinden lüks daire satışı vurgunu! O firma sahibi yakalandı
  2. 10:32 Optik illüzyon testi: Resimdeki koalaların arasında gizlenen fili 7 saniyede bulabilir misin?
  3. 10:27 Akit yazarı Ali Sandıkçıoğlu: Haram servetin, haram paranın, evveli çok tatlı ama sonu çok acıdır
  4. 10:19 Seçim bitti, iletişim kesildi: İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
  5. 09:54 Bir bir gemiyi terk ediyorlar: Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
  6. 09:48 "Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı
  7. 09:45 Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
  8. 09:37 Karar yazarı Yıldıray Oğur: Başbakanla telefonda konuşurken devleti yıkmaya teşebbüs
  9. 09:32 "Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
  10. 09:26 TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
  11. 09:18 Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
  12. 09:15 Bakan Yerlikaya: 20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı
  13. 08:56 Bugün İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
  14. 08:54 Keçiören Belediyesi’nin, TÜGVA’nın ardından Yeni Dünya Vakfı’na da ayrıcalık sağladığı ortaya çıktı
  15. 08:50 Kızlı erkekli konserler istemiyorum: Rektörlük bahar şenliğine izin vermedi
  16. 08:43 Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu
  17. 08:38 Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu
  18. 08:32 Erdoğan'dan Aile Bakanlığı'na çok sayıda atama: Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
  19. 08:27 5 yaşındaki Minik Gökçe’nin şüpheli ölümü: Minik Gökçe'nin son sözü 'anne beni bir şey ısırdı' oldu
  20. 08:23 Eşinden habersiz bunu yapan yandı: Artık boşanma sebebi sayılacak
Teknoloji Haberleri