Huawei Watch GT 3 SE akıllı saat ile karşınızdayız

Huawei Watch GT 3 SE akıllı saat ile karşınızdayız

Huawei Watch GT 3 SE akıllı saat ile karşını... Huawei Watch GT 3 SE , iki detayıyla ön plana çıkıyor. Birincisi, zengin detaylara sahip sportif bir tasarımı var. İkincisi de, 11mm kalınlıktaki saat gövdesi, yalnızca 35,6 gram ağırlıkta. Yani hem şık hem de hafif.

Günümüzde hala şu soruyla karşılaşabiliyoruz. Bir akıllı bileklik mi, yoksa bir akıllı saat mi almalıyım? Akıllı bileklikler, genellikle tasarım tarafında saatlere kıyasla daha iddiasız, özellikler tarafında da daha mütevazi cihazlardır. Cazip tarafı ise, bu ürünler genelde akıllı saatlere kıyasla daha uygun fiyatlarda bulunabilir.

Akıllı saatler ise, hem tasarım hem de özellikler tarafında zengin detaylar sunabilir. 100'den fazla egzersiz modu, mesajlara hızlı cevaplar verebilme, gelen telefon aramalarını yönetebilme ve sağlık tarafına yönelik diğer adımlar gibi...

Huawei Watch GT 3 SE akıllı saat: Sportif görüntüsüne önem verenler için!

1.43 inç değerde Amoled ekrana sahip

466x466 çözünürlük sunan ekran, zengin renkler ve yeterli parlaklık düzeyi sunabiliyor. Özellikle dış mekânda, güneş altındaki kullanımlarda zorlanmıyorsunuz.

Ekranın etrafını saran ve hafif dışa doğru çıkıntılı tasarlanan dairesel çerçeve ise, ekranın yan taraflarının istenmeyen bir sürtünme sonucunda hasar almasının önüne geçebiliyor, koruyucu bir duvar etkisi oluşturuyor. Öte yandan, ekranımızda Gorilla Glass korumasının tercih edildiğini de ek not olarak belirtelim.

Dokunmatik ekran, nemli parmaklarla da kullanılabiliyor. Bu önemli, zira spor yaparken terlemeniz büyük olasılık ve bu esnada saati zorluk yaşamadan kullanabilmeniz gerekiyor. Saatimiz, 5ATM suya dayanıklı yapıda.

Ürünümüzün sağ yan tarafında iki tane fiziksel tuş mevcut. Üstteki tuş, hem uyandırma hem de menülere erişimde işimize yarıyor. Alttaki tuşu ise, kısayol tuşu olarak istediğiniz özelliğe atayabiliyor ve tek basım ile oraya erişebiliyorsunuz.

Saatimizin ekranını sağdan sola doğru kaydırdığımızda, gerçek zamanlı kalp atış hızı, kandaki oksijen oranı ölçümü, günlük adım miktarı ve yakılan kalori, hava durumu bilgileri ve uyku takibi gibi detayları görebiliyoruz.

Ana ekrandayken aşağıdan yukarıya doğru kaydırdığımızda, telefonumuza gelen son bildirimleri ve mesajları görebiliyoruz. Hatta SMS, WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger ve Instagram gibi uygulamalarda, gelen mesajlara saatteki hazır mesajlardan seçimler yaparak hızlı cevaplar gönderebiliyorsunuz.

Ana ekrandayken üstten aşağıya doğru kaydırdığımızda ise, yine işe yarar pek çok detayla karşılaşıyoruz.

Telefon aramaları ve sağlık fonksiyonları

Eğer saatiniz Bluetooth aracılığıyla telefonunuzla bağlantılı ise evet, hem gelen aramaları cevaplayabilir hem de saat üzerinden seçim yaparak aramalar gerçekleştirebilirsiniz. İç mekân kullanımlarında, ses kalitesinin güzel olduğunu söyleyelim. Diyelim ki evinizdesiniz ve kanepede uzanıyorsunuz. Telefonunuz da masa üzerinde ve arada birkaç metre mesafe var. Bir arama geldiğinde, yerinizden kalkmadan, rahatınızı bozmadan saat yardımıyla konuşabiliyorsunuz.

Huawei Watch GT 3 SE saatimizde, Huawei TrueSeen,TruSleep ve TruRelax gibi teknolojiler kullanılıyor. Böylelikle 7/24 kalp atışlarınız izleniyor, eğer ritmde olumsuz bir durum olursa, size uyarı veriliyor.

Bir günde kaç saat uyudunuz, bunun ne kadarı hafif, ne kadarı derin uyku, bu tip detayları da saatiniz aracılığıyla takip edebiliyor, detaylı sonuçları ve önerileri telefonunuzdaki Huawei Sağlık uygulaması üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.

Yine saatiniz ile stres yönetimi ve nefes egzersizleri yapabilirsiniz. Bu tip detaylar da özellikle gün içindeki stresli iş ve okul süreçlerinizde kendinizi daha iyi hissetmeniz için size yardımcı olabilir.

Unutmadan, bu saatin tıbbi bir ürün olmadığını ve tıbbi yardım için bir sağlık kuruluşuna gitmeniz gerektiğini belirtelim.

Huawei Watch GT 3 SE akıllı saat: Sportif görüntüsüne önem verenler için!

Spor tutkunlarına özel

Yürüyüş, koşu, kayak, yüzme, bisiklet ve kürek makinesi dahil aklınıza gelebilecek hemen her egzersiz modu bu üründe mevcut. Cihaz, egzersiz esnasındayken kondüsyonunuz hakkında da size bilgi verebiliyor ve örneğin eğer dinlenmeniz gerekiyorsa, bunu hemen size bildiriyor.

Cihaz, yürüyüş, koşu, eliptik bisiklet ve kürek egzersizlerini otomatik olarak algılıyor ve otomatik kayıt tutuyor. Bunun için bu özelliği ayarlardan aktifleştirmeniz gerekli.

Biraz da saat kadranlarından bahsedelim. Ana ekrandayken bir süre basılı tutarsanız, değişik kadran seçenekleriyle karşılaşıyorsunuz. Tabii Sağlık uygulaması üzerinden daha fazla kadrana erişim sağlamak da mümkün.

Peki ya yüklenebilir uygulama desteği var mı derseniz, evet var. Huawei uygulama mağazasına giderek, pek çok üçüncü parti uygulamaya erişim sağlayabilir ve indirebilirsiniz.
Favori uygulamamız ise, ki zaten yüklü olarak geliyor, Petal Maps harita uygulaması. Saat ile telefonunuz bağlantıdayken, saat ekranı üzerinden talimatları takip edebiliyorsunuz. İki elinizin de direksiyonda olduğunu düşünün. Gözünüzü yoldan neredeyse hiç ayırmadan, telefon ekranına bakmak yerine hemen bileğinizdeki ekrandan takip edebiliyorsunuz.

GPS ve Glonass ile konum bilgilendirmesi

Huawei Watch GT 3 SE, 451mAh pil değerine sahip. Böylelikle tek şarj ile yoğun kullanımda 1 haftayı, tipik kullanımda da 2 haftayı çıkarabiliyorsunuz. Önreğin ben, tipik kullanım tercih ediyorum ve 1 hafta geride kalmak üzere. Hâlâ %60 seviyesinde pil değerine sahibim.
Saatin şarj edilebilirlik tarafında güzel bir detayı ise, kablosuz şarj desteğine de sahip. Eğer bu özellikli bir

İnceleme videosunu izlemek için buraya tıklayınız

"Huawei Watch GT 3 SE akıllı saat ile karşınızdayız" haberi, 19 Kasım 2022 tarihinde yazılmıştır. 18 Kasım 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Huawei Watch GT 3 SE akıllı saat ile karşınızdayız haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Huawei Watch GT 3 SE akıllı saat ile karşınızdayız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Teknoloji Haberleri