Huawei'den öğrencilere özel kampanya

Huawei'den öğrencilere özel kampanya

Huawei'den öğrencilere özel kampanya Her zaman tüketicinin yanında olan ve tüketicinin ihtiyaçlarına göre ürünlerini konumlayan HUAWEI, en çok talep gören tablet bilgisayarlarına, Resmî Gazete kararına uyacak şekilde fiyat güncellemesi yaptı.

25 Ekim 2023 tarihinde yapılan Resmî Gazete açıklamasıyla birlikte yükseköğretim öğrencileri 9.500 TL altındaki telefon, bilgisayar ve tabletleri vergi iadesi ile bir defaya mahsus alabilecekler.

HUAWEI bu kapsama uyan üç çok beğenilen tablet bilgisayarını, MatePad SE, MatePad 11 2023 ve MatePad 11.5’i, vergi indiriminden faydalanabilecekleri şekilde öğrenciler ile buluşturuyor.

HUAWEI MatePad SE, tüketicilerin bir tabletten beklediği her şeyi sunarak çok yönlü kullanım imkânı sağlıyor. HUAWEI’nin zengin ekosistemini destekleyen MatePad SE, tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılayan, üretkenlik ve eğitim için en iyi seçim olarak konumlanıyor.

Benzersiz bir metalik parlaklık elde etmek için anodize kumlama işlemiyle uygulanan alüminyum alaşımdan üretilen HUAWEI MatePad SE, sağlamlıktan ödün vermeyen simetrik yapısıyla her zaman ve her yere uyum sağlayacak şekilde tasarlandı.

HUAWEI

HUAWEI MatePad 11, bir önceki versiyona göre geliştirilen donanım ve yazılım özellikleriyle Türkiye pazarındaki yerini aldı. Özellikle genç profesyoneller ve üniversite öğrencilerinin eğitim ve multimedya ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap veren bir ürün olan yeni MatePad 11, yeni nesil sürümünde yeteneklerini ve performansını daha da artırdı.

120 Hz değerindeki ekran yenileme hızı ve %86 ekran-gövde oranıyla verimliliği de bir üst seviyeye taşıyan yeni MatePad 11, son derece avantajlı koşullarla geliyor. 128 GB’lık dahili hafıza ile gelen MatePad 11, güçlü Wi-Fi 6 desteğiyle de kesintisiz bir bağlantı deneyimine imza atıyor.

huawei

İlginizi çekebilir: MatePad Air : HUAWEI yeni tablet serisini piyasaya sundu

HUAWEI Matepad 11.5, etkileyici bir PC düzeyinde uygulama ile hizmet paketi sunarak genç profesyonellere ve üniversite öğrencilerine hitap edecek şekilde tasarlandı. Tabletin 120 Hz ekran yenileme hızı, her bakışta akıcı görseller sunuyor.

Yeni yıldız ışığı kum tasarımı, kozmik yıldız halkası kamerasıyla kusursuz bir şekilde çalışarak tableti gerçekten görülmeye değer bir güzellik haline getiriyor. Tabletin simetrik tasarımı klasik estetiğe bir övgü niteliğinde olup, çarpıcı 120 Hz yenileme hızı ve etkileyici %86 ekran-gövde oranı ile tamamlanan en son teknolojileri performansı zirveye taşıyor.

HUAWEI

Vergisiz Öğrenci İndirimi Kampanya ile İlgili Detaylar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, cihaz satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış yükseköğretim öğrencileri faydalanabilir. 1 Kasım itibarıyla alınan tabletler kapsam içerisindedir. Kampanyadan yararlanmak için son tarih 31 Aralık 2023 olarak belirlenmiştir.

Öncesinde alınan cihazlar 9.500 TL altında olsa bile Resmi Gazete açıklamasına göre sürece dahil edilemezler. 9.500 TL altında satın alınan tabletin toplam destek tutarı 5.500 TL’dir. Bu destek tutarının, mevzuat uyarınca belirlenmiş şartları sağlayan kişilere daha sonra devlet kurumları tarafından geri ödeneceği beklenmektedir.

Alınan her bir cihaz için ayrı ayrı 5.500 TL desteği yapılmayacak; toplam destek tutarı 5.500 TL olarak yapılacaktır. Resmi kurumlardan henüz bu konuda detaylı bir açıklama gelmemiştir. Tüketicilerin vergi iade sürecini kendilerinin takip etmesi gerekmektedir. Satın alınan cihazın faturası ile birlikte https://gsbbiz.gsb.gov.tr/ sitesinden e-devlet şifresi ile giriş yapılarak vergi iade süreci başlatılır.

Fallout dizisinden beklenen görseller geldi

"Huawei'den öğrencilere özel kampanya" haberi, 04 Aralık 2023 tarihinde yazılmıştır. 02 Aralık 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Huawei'den öğrencilere özel kampanya haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Huawei'den öğrencilere özel kampanya 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:31 Yapımı basit yoksul pastası tarifi
  2. 01:30 Haberi duyan hemen kuyumcuya koşacak! Dünya Bankası gram altın için rekor tarihi gündeme getirdi
  3. 01:28 Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
  4. 01:26 Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
  5. 01:25 Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
  6. 01:21 Survivor'da Skandal: Yarışmacı Kendi Kaderini Belirledi!
  7. 01:19 Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!
  8. 01:19 Ayda 30 bin TL maaş var fakat kimse bu işi yapmak istemiyor!
  9. 01:17 Şikayet etmeye bayılan 3 burç!
  10. 01:16 Yenilenen dev Renault Duster, Türkiye yollarına çıkıyor! Tarih resmen açıklandı
  11. 01:15 Renault'tan tam hibrit motorlu yeni SUV!
  12. 01:15 Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
  13. 01:13 Tadı damakta kalan Kemalpaşalı fincan tatlısı tarifi
  14. 01:12 Çinli Otomotiv devi Geely, Türkiye pazarına gözünü dikti!
  15. 01:12 Dağ gibi kabarıyor, pamuk gibi oluyor: İşte tel tek ayrılan gözleme tarifi
  16. 01:10 Saatlerce yoğurmadan 10 dakikada çiğ köfte tarifi!
  17. 01:09 Ferrari'nin yeni harikası günler sonra yollarda: Atmosferik V12 motoru ile piyasada
  18. 01:08 Anne usulü etli lahana dolması tarifi
  19. 01:07 Sıcaklarda yapılacak pasta tarifi: Sadece 3 malzemeyle hazır!
  20. 01:03 Yerli dijital cüzdan, yurt dışı faaliyetlerine Azerbaycan ile başlıyor!
Teknoloji Haberleri