Hulusi Akar: "Gazze’de tam 12 bin çocuk katledildi"

Hulusi Akar:

Hulusi Akar: "Gazze’de tam 12 bin çocuk katl... AKParti Kayseri Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gazze'deki İsrail saldırılarını kınayarak, bölgede yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Akar, "Bir değil, 5 değil, 10 değil, 100 değil, 1000 değil, tam 12 bin çocuk katledildi" ifadelerini kullandı.

AKParti Kayseri Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gazze'deki İsrail saldırılarını kınayarak, bölgede yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Akar, "İnsanları güneye doğru sürdüler, şimdi yüzbinlerce insan Refah'ta toplandı. Dün de orayı bombaladılar. Oradaki çoluğu, çocuğu katlettiler, katletmeye devam ediyorlar. 12 bin çocuk bugün itibariyle 7 Ekim'den beri katledildi. Bir değil, 5 değil, 10 değil, 100 değil, 1000 değil, tam 12 bin çocuk katledildi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Eskişehir Birlik Vakfı tarafından düzenlenen "Türkiye'nin Güvenlik Politikası" programına katıldı. Programda Akar'ın yanı sıra, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Eskişehir Birlik Vakfı Başkanı Murat Canözer ve birlik üyeleri de yer aldı.

HULUSİ AKAR: "VEKALET SAVAŞLARIYLA MÜCADELE EDİYORUZ"

Hulusi Akar, Türkiye'nin vekalet savaşlarıyla mücadele ettiğini ve Rusya-Ukrayna savaşını örnek göstererek bu durumu açıkladı. Akar, Ukrayna'ya mühimmat, gıda ve sağlık malzemesi sağlanmasının ardından "git savaş" denildiğini belirterek, bu devletlerin ortaya çıkmadığını dile getirdi. PKK'yla mücadelenin de aynı şekilde devam ettiğini vurguladı. Akar, "Üçüncü dünya savaşı başladı. Şimdi hibret diye bir şey çıkardılar, artık savaş ilanı yok. Savaş var mı yok mu? Belli değil. Prox dedikleri yöntem. PKK, YPG, tek başına Türkiye'ye karşı ne yapabilir? Ne yapabilir, hiçbir şey. Kim var arkasında A, B, C hepsi var. Ama ortada kimse var mı? Ortada kimse yok. Onları sürüyorlar ortaya. Vekalet savaşları dedikleri şey bu, biz bununla mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Terör örgütleriyle mücadeleye de değinen Akar, bu örgütlerin sürekli isim değiştirdiğini ve çeşitli taktiklerle ortaya çıktığını belirtti. YPG'nin PKK'nın eşiti olduğunu net bir şekilde ifade eden Akar, muhataplarına bu konuda uyarıda bulunduklarını ve YPG'nin farklı bir şey olmadığını vurguladıklarını dile getirdi. Akar, Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadelesinin, teröristlere karşı olduğunu ve bu örgütlerin Kürt kardeşleri temsil etmediğini vurguladı.

"Hulusi Akar: "Gazze’de tam 12 bin çocuk katledildi"" haberi, 13 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 13 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Hulusi Akar: "Gazze’de tam 12 bin çocuk katledildi" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hulusi Akar: "Gazze’de tam 12 bin çocuk katledildi" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:03 Akraba korkusu olanlar dikkat: 'Hastalığınızın' bir adı var!
  2. 04:01 Dondurulmuş ekmek daha mı sağlıklıdır?
  3. 03:59 Bu sebeple Avrupalılar eve girerken ayakkabılarını çıkarmıyor!
  4. 03:58 Dünyanın en uzun şarkısı ne?
  5. 03:56 Oturma şekliniz kişiliğinizi yansıtıyor!
  6. 03:53 Cebinizden fazla para çıkmasını istemiyorsanız bu filmleri izlemeyin!
  7. 03:51 Akaryakıtta çifte indirim müjdesi: Bir gecede 3 lira birden düşecek!
  8. 03:50 6 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
  9. 02:10 Okan Buruk Transfer Bombası! "Gelecek Sene Bizimle Olacak!"
  10. 01:54 Anneler Gününde Sevginizi Gösterin: Annenize Alınabilecek En Güzel Hediyeler
  11. 01:41 Şenol Güneş Yeşil Sahalara Geri Dönüyor: Yeni Durağı Belli Oldu!
  12. 01:37 Elle Yapılıyor, 25 Dakika Bekletiliyor: Taleplere Yetişemiyor!
  13. 01:32 Eski Galatasaray Hocası Beklenmedik Kararla Gündemde: Torrent Meksika'da!
  14. 01:29 İkinci el telefonda dünyadaki 1 trilyon dolarlık pazara açılacağız!
  15. 01:24 Bir insan sürekli yumurta yerse ne olur?
  16. 01:22 Bu içecek şeker hastalarının kan şekerini anında düşürüyor!
  17. 01:19 Meteoroloji'den açıklama: Salıdan itibaren sıcaklıklar artacak
  18. 01:17 Türkiye’nin kuruyemiş devi iflas bayrağını çekti! Çalışanlar maaş alamadı: Şubeleri kapatıldı
  19. 01:15 Altyapı bulut hizmetleri 300 milyar dolara koşuyor!
  20. 01:14 Ayakkabıda kepenkler iniyor!
Politika Haberleri