Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyorum

Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanımızla gurur duy... AKP'li Sultanbeyli Belediyesi'nin 'Hayatım Sinema' isimli söyleşisine katılan oyuncu Hülya Koçyiğit, "Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyorum" açıklaması yaptı

AKP'li Sultanbeyli Belediyesi'nin 'Hayatım Sinema' isimli söyleşisine katılan oyuncu Hülya Koçyiğit, "Ülkesine böylesine bir sevda ile hizmet eden bir Cumhurbaşkanımızın olmasından çok büyük gurur duyuyorum." dedi.

Daha önce de açıklamalarıyla gündem olayan yandaş Hülya Koçyiğit, Sultanbeyli Belediyesi'nin düzenlediği canlı yayına katıldı. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurur duyduğunu söyleyen Koçyiğit, "İnsan olduğumuzu, insan olma gereği mağdura, çaresize yardım edilmesi gerektiğinin en güzel örneğini yaşatıyor Cumhurbaşkanımız." dedi. Koçyiğit'in konuşmasından satırbaşları şöyle:

"KADIN TOPLUMUN HER ŞEYİ"

"60-70 arası bir dönem. Romantik komediler, aile dramları gibi genç kızların başına gelebilecek olayları canlandıran filmlerde oynadım. Giderek yaşadığım toplumu tanıdıkça, toplumdaki kadını gözlemledikçe ben bu yaptıklarımla tatmin olmamaya başladım. Arayışlara girdim. Kendi kendime kadını öne çıkartmaya başladım. Kadın toplumun her şeyi. Ondan dolayı kadının sağlıklı olması gerekir, mutlu olması gerekir, üretimde olması gerekir, yönetimde söz sahibi olması gerekir. Bu nedenle benim ana konum kadın oldu"

"FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ VAR"

"Ben inandığım şeyin arkasında dururum. İfade özgürlüğüm var, fikir özgürlüğü var. Fikrimin de arkasında duran biriyimdir. Gerektiği zaman canımı kanımı verebileceğim bu topraklara, bu insanlara seve seve elimi taşın altına koyarım. Ben 4 yıl devletin okuttuğu bir çocuktum. Bu ülkeye karşı borcumu hiçbir şekilde ödeyemedim, ödeyemeyeceğim de. Hep ülkemin insanlarının daha mutlu daha huzurlu olması için "ben ne yapabilirim" diye düşünüyorum. O nedenle birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alıyorum ve almaya da devam edeceğim" şeklinde cevap verdi.

"ERDOĞAN'I ÇOK TAKDİR EDİYORUM"

" "Niçin Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında duruyorsunuz" diyorlar bana. Ben çok saygı duyuyorum. Çok takdir ediyorum. Yaptığı doğruların yanında duruyorum. Ülkemle ilgili sorumluluk duyuyorum. Bu ülkeye katılan her bir damla benim için saygıdeğer. Ülkesine böylesine bir sevda ile hizmet eden bir Cumhurbaşkanımızın olmasından çok büyük gurur duyuyorum. Bir insan neyle anılır? Eserleriyle. Sen nasıl diyorsun, bu kadar filminiz var, bu kadar eser bıraktınız. Öyle anılıyorsam ve bununla da iyi ki deyip gurur duyuyorsam o da bu ülkenin her bir köşesine eserler bırakıyor. Geleceğe, geleceğin insanları daha rahat seyahat etsinler daha rahat evlerde otursunlar ya da gelirleri daha çok artsın diye. Aynı zamanda bütün dünyadaki mağdur insanlara kucak açıyor, o insanlara hep birlikte yardım ediyoruz. Benim bir sözüm var. Tekrar olacak ama ben Türkiye'yi dünyanın vicdanı olarak görüyorum. Çatışmaların, kutuplaşmanın, savaşların keskin olduğu dünyamızda insan olduğumuzu, insan olma gereği mağdura, çaresize yardım edilmesi gerektiğinin en güzel örneğini yaşatıyor Cumhurbaşkanımız. Dolayısıyla evet onun yanında duruyorum ve takdir de ediyorum"

"Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyorum" haberi, 23 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 23 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyorum haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyorum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  2. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  3. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  4. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
  5. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  6. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  7. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  8. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  9. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
  10. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
  11. 13:57 Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehitler İçin Vefa Hareketinde
  12. 13:54 Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor! 1 Milyon Liraya Ulaştı!
  13. 13:52 İEKKK Toplantısında Tunç Soyer'e Veda: "Yola Devam Ediyorum"
  14. 13:50 CHP'den İYİ Parti'ye Sert Tepki: "Kölelik İddialarına Karşı Duruş"
  15. 13:48 Bursa'da Metrobüs Projesi İçin Ön Sipariş Verildi: Mustafa Bozbey'in İncelemeleri
  16. 13:45 Çalışma Bakanı Işıkhan: "31 Mart'ta Yeni Bir Dönem Başlayacak"
  17. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  18. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  19. 13:40 Tacikistan'da Moskova Saldırısıyla İlgili 9 Kişi Tutuklandı!
  20. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yaşam Haberleri