İbar Makina Türkiye Ekonomisine İhracat ile Artı Değer Katmaya Devam Ediyor

İbar Makina Türkiye Ekonomisine İhracat ile Artı Değer Katmaya Devam Ediyor

İbar Makina Türkiye Ekonomisine İhracat ile ... Avrupa , afrika ve ortadoğu pazarı başta olmak üzere 50'den fazla ülkeye Türkiye de ürettiği makinaların ihracatını yapan ibar makina, beton santrali , briket makinası gibi bir çok makinanın üretimini yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunuyor.

İbar Makina Türkiye Ekonomisine İhracat ile Artı Değer Katmaya Devam Ediyor 
İstanbul’un Eyüp Sultan ilçesinde 1978 yılında Metin İbar şahıs şirketi olarak kurulan firma, 1989 yılında iki ortaklı olarak şimdiki unvanına sahip olmuştur. Kurulduğu günden bu yana teknolojik gelişmeleri sürekli takip eden firma, bu işe briket makinaları ve harç karıştırma makina ekipmanları satışı ile başlamıştır. Genç, dinamik ve işinin uzmanı olan personel yapısı ile her daim gelişmelere açık olan firmanın üretim yelpazesi gün geçtikçe çoğalmaktadır.


İbar Makina’nın İmal Ettiği Ürünler


Uluslararası standartlarda üretim süreçlerini her geçen gün geliştirerek, sektörel anlamda ciddi pazar payına sahip olan firmanın Briket makinası başta olmak üzere ürettiği bazı belli başlı ürünleri şu şekildedir.
•    Harç Karıştırma Makinaları
•    Briket Ekipmanları
•    Harç Karıştırma Ekipmanları

Beton Santrali, Baca Menhol Bilezik Makinası, Prefabrik Tabanaltı Elemanı Makinası, Ürettiği Makinalara Ait Ekipman ve Kalıplar bulunmaktadır.


Müşteri Memnuniyeti 


İbar Makine üretimini ve satışını yapmakta olduğu makinalar ile ilgili olarak, satış sonrası destek hizmetleri de vermektedir. Üretimlerinde uluslararası standartlara uygun kaliteli malzemeler kullanır. Böylelikle yapılan ve sektörel anlamda her türlü fayda sağlayan makinaları alan müşterilere %100 memnuniyet garantisini de vermiş olur. Üretimi yapılan makinalarda, uzun ömürlü kullanım ve gerek garanti kapsamında gerekse garanti süresi sonrasında teknik servis desteği vererek üstün kalite bir hizmet anlayışı sergilemektedir.


Reklam ve Tanıtım Faaliyetleri


gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında katılmış olduğu fuarlarda makine tanıtımlarını yapmakta ve satış hacmini yükseltmektedir. İhracat konusunda da Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlayan firma, katılmış olduğu fuar organizasyonlarında en çok ziyaret edilen stantlar arasındadır. Üretimde yaşanmış olan haklı gururu sektör insanları ile paylaşmaktadır. 


İhraç Edilen Ürünler


İbar Makina, üretimi yapılan ürünlerde ihracat kanalında ülkemizi birçok ülkede temsil etmektedir. Lübnan’da bulunan Zahle şehrinde cpm1400 beton boru makinası kurulumları ile birlikte taban altı makinalarının da yerleşim ve kurulumlarını yapmıştır. Bu çalışmalar, 42 yıllık tecrübenin vermiş olduğu profesyonellikle %100 müşteri memnuniyeti sağlanmış ve referanslar arasına eklenmiştir. Kosova’ya CPM1400 300mm-1400 mm ölçülerinde beton boru makinası göndermiştir. 


Senegal’e CBM 25-2 parke ve briket makinası 'nın sevkiyatını yapmıştır. Sınır komşularımızdan Irak bölgesine CPM 1200 h:1000 mm beton boru makinesinin kurulumunu yapmıştır. Öyle ki bu müşteriler, birinci parti alımlarını yapıp ikinci parti siparişlerini verecek kadar ürün ve hizmetten memnun kalmıştır. Suudi Arabistan, Burkina Faso, Zimbabve, Lübnan, Güney Sudan gibi farklı birçok ülkede Türkiye üretimi olan makinalar ile ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir.


İbar Makinaları Neden Tercih Ediliyor?


Günlük üretim kapasitelerine göre, sektöre kaliteli değerler kazandırmak için yapılan makina imalatları, ülkemizde ve dünyada özellikle inşaat sektöründe çok tercih ediliyor. Çift katmanlı üretim yapabilmek için çift kovalı olarak üretilen briket parke taşı makinesi özellikle belediyeler tarafından çok kullanılmaktadır. Parke taşı makinesi boyut ve özelliklerine göre aynı anda briket ve parke taşı üretimi yapabilmektedir. Yeni nesil teknoloji kullanılarak üretilen beton boru makinaları da çalışma sahasında %30 daha fazla çalışma ve iş performansı sağlamaktadır. 


Sektörde üretimini ve satışını yapmış olduğu makinalar ile öncü ve lider bir kuruluş olan ibar makina, her geçen gün ürün kalitesini yükseltmektedir. Deneyimli üretim ve satış kadrosu ile gerek Türkiye’de gerekse uluslararası arenada kendini ispatlayan firma, rakipleri arasında çalışma prensipleri ile her zaman ön plana çıkıyor. Sorunsuz üretim ve %100 memnun müşteri düşüncesi ile çözüm odaklı ve konusunun en iyisi olmaya devam ediyor. 


 

"İbar Makina Türkiye Ekonomisine İhracat ile Artı Değer Katmaya Devam Ediyor" haberi, 19 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 19 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan İbar Makina Türkiye Ekonomisine İhracat ile Artı Değer Katmaya Devam Ediyor haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İbar Makina Türkiye Ekonomisine İhracat ile Artı Değer Katmaya Devam Ediyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:16 A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi Heyecanı Başlıyor: İlk Maçlar Belli Oldu!
  2. 18:10 Isua Kayaları: Dünya'nın Manyetik Geçmişine Işık Tutuyor
  3. 17:59 Galatasaray Süper Lig'de Zafer Peşinde: Üst Üste Kazanma Rekoruna Koşuyor!
  4. 17:58 Ekonomist Demirtaş: Merkez Bankası'nın Faiz Kararı Hatalı!
  5. 17:55 Beyaz Eşya Sektörü: İç Pazarda Artış, İhracatta Düşüş
  6. 17:30 ACER Raporu: Avrupa'da LNG Talebi Artıyor
  7. 17:23 Sağlıklı ve Lezzetli: Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi!
  8. 17:18 Nijerya'daki Hapishane Tahrip Oldu: Kaçaklar Yakalanıyor, Halk Uyarılıyor
  9. 17:09 Almanya'da Pandemi Döneminde Sağlık Harcamaları Yüzde 20 Arttı
  10. 17:05 Macron: Avrupa'nın Güçlenme Mücadelesi Geride Kalıyor, Ölüm Riskiyle Karşı Karşıya
  11. 17:00 İstanbul'da Hafta Sonu Güneşli Hava Bekleniyor
  12. 16:56 Meta'nın WhatsApp İle İlgili İddiaları: İsrail'in Hedef Belirleme Sisteminde Rolü mü Var?
  13. 16:52 Gazze'de Son 24 Saatte İsrail Saldırılarında 43 Filistinli Hayatını Kaybetti
  14. 16:45 Antalya'da Çöl Tozu Taşınımı: Görüş Mesafesi Azaldı
  15. 16:41 Kaspersky'den Telegram Kullanıcılarına Toncoin Dolandırıcılığı Uyarısı
  16. 16:36 Dunsborough'da 160 Balina Karaya Vurdu: 26 Hayvan Kurtarılamadı
  17. 16:35 Adı Fenerbahçe'yle Anılan Milli Yıldızdan Haber Var! 2 Yıllık İmza Atıldı!
  18. 16:10 Ekonomik Kriz Türkiye'de Çocuk İşçiliğini Artırıyor
  19. 16:08 Dikkat Edilmeli! Maske Takma Zorunluluğu Geri Dönebilir!
  20. 16:08 Sergen Yalçın İmzasını Attı! Yeni Takımı Resmen Açıklandı
Ekonomi Haberleri