İki aile arasındaki silahlı kavgada 9 yaralı, 7 kişi tutuklandı

İki aile arasındaki silahlı kavgada 9 yaralı, 7 kişi tutuklandı

İki aile arasındaki silahlı kavgada 9 yaralı... İstanbul Zeytinburnu'nda boşanma aşamasındaki çiftin aileleri arasında çıkan ve 9 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Beştelsiz Mahallesi 5. Sokak'ta, 29 Mart Salı günü, boşanma aşamasındaki Ramazan S. ile Evin S'nin aileleri arasında çıkan, silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada gözaltına alınan 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesinde "kasten yaralama ve kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutuklanmaları istemiyle hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğinde ifade veren şüpheli Ramazan S. kavga ettiği tarafın eşinin ailesi olduğunu, aralarında anlaşmazlıklar olduğu için eşinin babası Hüseyin B'nin konuşmak için kendisini aradığını ve telefonda kendisine "Erkeksen gel, Batman'dan geldik, seni öldüreceğiz." dediğini öne sürdü.

Polisi aradığını anlatan şüpheli Ramazan S, ifadesinde şunları anlattı:

"Sonrasında beni tekrar arayarak Mithatpaşa'ya gelmemi istediler. Ben de karşı tarafın beni çağırdığı yere kardeşlerim İsmail ve Abdulkadir ile gittim. Gittiğimizde karşı taraftan Azad ve Veysel bana saldırdılar. Benim elimde sopa vardı. Ben de karşılık verdim. Bunun üzerine yanımdan ayrılıp arabaya doğru gittiler. Ben de peşlerinden gittim. Bu sırada İsmail S, Abdulkadir S, Hasan S. ve Muhammed Nesim S. de yanıma geldi. Bunu gören ve arabada bulunan Hüseyin B. silah çekerek babama ateş etti. Bu sırada araçtan inen Yakup B'de de silah vardı. Ayrıca Azad da araçtan silah almıştı. Bu şahıslar da babama ateş etti. Ben Hüseyin B'nin elindeki silahı düşürdüm. Silahı alıp ona doğrulttum ve tetiğe bastım. Ancak silahın ateş alıp almadığını hatırlamıyorum. Bu sırada kardeşim İsmail elimdeki silahı alarak polise teslim etti. Bizde silah yoktu. Olaylar olurken bizimkiler de sopalarla karşı tarafa vurmaktaydı."

- Şüpheliler üzerlerine atılı suçlamaları reddetti

Müşteki şüphelilerden Azad B. de Ramazan S'nin kız kardeşi ile evli olduğunu, aralarında anlaşmazlık bulunduğunu ve olay günü Ramazan S'nin kız kardeşine küfür ettiğini öne sürdü.

Konuşmak için Ramazan S'yi aradığını ve arabaya tedbir amacıyla sopa koyduğunu anlatan Azad B, "Ramazan'ın olay yerine kalabalık şekilde ellerinde sopalarla geldiğini gördüm. Onlardaki sopaları görünce biz de arabamızdaki sopaları çıkardık. Yanımıza gelince Ramazan beni yakamdan tuttu. Ben de bunun üzerine sopa ile vurdum. Ben sonra aldığım darbelerin etkisi ile kendimden geçmişim. Babam ile amcam Yakup, çay ocağında oturuyorlardı. Olayı görünce onlar da sopalarla müdahale etti. Ben kendime gelince ayağa kalktım Hasan S'nin silah çektiğini gördüm. Kardeşim Veysel'i kasık bölgesinden vurdu. Yakup amcamı da vurdular ama kimin vurduğunu görmedim. Bizde silah yoktu." ifadesini kullandı.

Müşteki şüphelilerden Hüseyin B. de olay günü Ramazan S'yi konuşmak için aradığını ancak telefonuna çıkmadığını belirterek, "Sonrasında oğlum Azad, Ramazan'ı aramış, buluşmak için randevulaşmışlar. Olay yerine gittiğimizde ben, Yakup ve Muhammed kahvede oturduk. Karşı taraftan Azad ve Veysel'e saldırdılar. Ben karşılarına çıktım, bana da saldırdılar. Sonra ben bayıldım, düştüm. Sonrasında neler olduğunu hatırlamıyorum." ifadelerine yer verdi.

Diğer müşteki şüpheliler de üzerlerine atılı suçlamaları reddetti.

Hakimlik, 7 şüphelinin "kasten yaralama ve kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutuklanmasına karar verdi.

"İki aile arasındaki silahlı kavgada 9 yaralı, 7 kişi tutuklandı" haberi, 31 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 31 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan İki aile arasındaki silahlı kavgada 9 yaralı, 7 kişi tutuklandı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İki aile arasındaki silahlı kavgada 9 yaralı, 7 kişi tutuklandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:AA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:13 Savaşın Masum Kurbanı: Gazze'de Bir Anne, Bir Bebek ve Yürek Burkan Dram
  2. 13:09 Elektrikli Araçlar: Sektördeki Yükseliş ve Rekabetin Getirdiği Heyecan
  3. 13:06 Doğal Şifa Deposu: Sarımsak ve Limon Kürüyle Sağlıklı Yaşam!
  4. 13:03 Türkiye ve Irak Arasında İmzalanan 26 Anlaşma: Bağdat Ziyaretinin Önemli Sonuçları
  5. 13:00 ABD'de Ölü Bulunan Yağmur Taktaş, Son Yolculuğuna Uğurlandı
  6. 12:57 Tahinin Sağlıkta Yeni Kahramanı: Canan Karatay'ın Önerisiyle Keşfedilen Mucizevi Faydaları!
  7. 12:54 Sosyal Medyada Altın ve Parayla Dolu Oda Görüntüleri: "Oturduğum Yerde Haftalık Kazancım"
  8. 12:53 Bu Nadir Ürünün Fiyatı Rekor Kırdı: Tazesi 1500 Lira, Kurutulmuşu 10 Bin Liraya Satılıyor!
  9. 12:52 Evde Sirke Kullanarak Pirinci Karıncalardan Temizlemenin Kolay Yolu!
  10. 12:48 Bulaşık Makinenizin Ferah Kokması İçin Pratik Çözüm
  11. 12:42 Inter Milano Derbisinde Milan'ı Mağlup Ederek Serie A Şampiyonluğunu İlan Etti
  12. 12:41 Beklenen açıklama geldi! Restoran boykotuna ve fahiş fiyatlara ceza yolda mı?
  13. 12:40 Euro 2024'te Türk hakemler görev başında: İşte kadroda yer alan o isimler!
  14. 12:35 Borcunu Ödemeyen Şahıs Mezarı Başında Provokatif Eylemde Bulundu
  15. 12:34 Altın Sahipleri Dikkat! Uzmanlardan Korkutan Uyarı: O Seviyeye Hazır Olun!
  16. 12:34 İstanbul'da M5 Metro Hattında Mecburi Bakım: İETT Otobüsleri Ring Servisi Sağlayacak!
  17. 12:33 Yeneroğlu'ndan AYM yorumu geldi: İktidarın mahkeme üzerindeki baskısı sona ermeli
  18. 12:31 Çin'de Gemi Kazası: 11 Mürettebatlı Gemide Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
  19. 12:30 Motorine büyük indirim geliyor! 25 Nisan'da fiyatlara yansıyacak
  20. 12:27 Perakende Devi İflas Başvurusunda Bulundu
3. Sayfa Haberleri