İki Akp Destekçisi Birbirine Girdi.. Bahçeli’den Perinçek’e çok sert tepki

İki Akp Destekçisi Birbirine Girdi.. Bahçeli’den Perinçek’e çok sert tepki

İki Akp Destekçisi Birbirine Girdi.. Bahçeli... AKP iktidarının ortağı MHP ve destekçisi Vatan Partisi arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Perinçek’in Ayasofya tartışmasıyla ilgili Erdoğan ile...

AKP iktidarının ortağı MHP ve destekçisi Vatan Partisi arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Perinçek’in Ayasofya tartışmasıyla ilgili Erdoğan ile Bahçeli’ye yönelik 'uyarıyorum' açıklamasına Bahçeli'den sert tepki geldi. Bahçeli, isim vermeden Perinçek’e yönelik ‘densiz’ ve ‘gafil’ ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında Ayasofya tartışmasıyla ilgili AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik “uyarıyorum” açıklamasında bulunmuş, MHP’li Semih Yalçın ve Cemal Enginyurt Perinçek'e tepki göstermişti.

Mardin'de İki Işid Militanı Yakalandı!

"KÜÇÜK VE GÜDÜK AKILLARIYLA..."

Bugün gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, isim vermeden Perinçek’e yüklendi.

Bahçeli, “Ayasofya Camisi’nin ibadete açılmasıyla ilgili çağrımıza tepki gösterip küçük ve güdük akıllarıyla bizi uyarma densizliğine heves edenlerin, Cumhur İttifakı’nda gedik açmak maksadıyla fitne yayan gafillerin kimlerin değirmenine su taşıdıkları, hangi odakların hizmetkârı oldukları da artık gizlenemez boyutlardadır.” açıklamasında bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN HDP'LİLER

"Bugün itibarıyla ülkemizin farklı noktalarından protesto yürüyüşü başlatan HDP'lilerin ve lekeli destekçilerinin ateşle oynadıkları, yangına körükle gittikleri çok açıktır. Bu terörist komplosunu 'Darbeye karşı demokrasi yürüyüşü' adıyla maskeleme çabası ise boşuna bir gayret, bir başka ifadeyle hukuk ve ahlak dışı bir tezgahtır. Yeni bir 6-7 Ekim hıyanetinin düşünü kuranlar, sokakların izbeliklerinden yeni bir Gezi karanlığı çıkarmayı düşünenler bilsinler ki acıklı durumlara düşeceklerdir.

Türkiye’ye terör taktikleriyle istikamet çizilemeyecek, muktedir iradesi tehditlerle çürütülemeyecektir. Yasa dışı yürüyüş ve gösterilerin sonu ve sonucu hiç kuşkusuz Türk adaletinin şaşmayan ve şaibe kaldırmayan hükmüyle muhataplıktır. Yollarda demokrasi arayanlar, Türk yargısının kararına darbe çamuru atanlar önce aziz şehitlerimizin damla damla dökülen kanlarının hesabını vermelidir. 11 Ağustos 2017'de, henüz 15'indeyken şehit edilen Eren Bülbül evladımızın azılı ve aşağılık katiline sahip çıkanların ne demokrasiyi ağızlarına almaya hakları ne de insanım diye ortalıkta gezmeye yüzleri vardır. Demokrasi, teröristlerin istismar ve ihanet paravanı olamayacaktır. Asıl darbe Mehmetlerimize, polislerimize, masum insanlarımıza ve kundaktaki emzikli bebeklerimize yapılan hunhar ve şerefsiz saldırılardır. HDP-PKK-FETÖ'yle birlikte kaprisli ve nazlı ortakları darbecidir, suçludur, vatana ve millete karşı ihanet içindedir. Bizim merakımız, milletvekilliği düşen HDP'lilere haksızlık ve hukuksuzluk yapıldığını iddia eden CHP Genel Başkanı'nın da bulduğu ilk fırsatta terör yürüyüşüne katılıp katılmayacağı meselesidir."

"LİBYA'DA ÖNÜMÜZÜ KESMEK İÇİN UĞRAŞANLAR KAYBEDECEKLERDİR"

"M4 karayolunun 6'şar kilometrelik kuzey ve güney hattında planlanan müşterek devriye görevinin geçen bu kadar zamana rağmen henüz tamamlanmamış olması, terör örgütlerinin kapalı devre faaliyetleri İdlib'in vahim tehditlere müsait olduğunu teyit etmektedir. Üstelik hem Libya hem de İdlib ısınıp tehlikelerle dolu bir ortama sürüklenmektedir. Dün ülkemizi ziyaret etmesi planlanan Rusya Dışişleri Bakanı ile Savunma Bakanı'nın temaslarından da şimdilik bir sonuç çıkmamıştır. Çünkü Türkiye'nin haklı tezlerinden, güvenlik mülahazalarından, adil ve hakkaniyetli tavrından geri dönüşü akla ve tarihi gerçeklere bütünüyle aykırıdır.

Libya'da önümüzü kesmek için uğraşanlar kaybedeceklerdir." vurgusunu yapan Bahçeli, "Bu ülkeyi üç parçaya bölmeyi planlayanlar hüsran yaşayacaklardır. Kaldı ki Türkiye tarih, kültür, inanç bağlarıyla temellenmiş ortak bir mazinin emanetlerinden hareketle meşru hükümetin yanında tutarlı bir duruş gösterecektir. Hafter'i makbul bir isim gibi takdim edip bölgesel ve küresel emperyalizmin dümen suyuna giren CHP'sinden İP'ine kadar ne kadar işbirlikçi siyasi kadavra varsa mahcup ve mağlup olmaktan kurtulamayacaktır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın politikalarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "Libya meselesi gündemdeki sıcaklığını korurken, oturduğu koltuğa kara çalan Mustafa Akıncı'nın milletimizin ruh köküyle taban tabana zıt politikaları ve Türkiye'yi KKTC'den uzaklaştırma niyeti kabul olmayacak bir duaya amin demekten farksızdır." yorumunu yaptı.

PERİNÇEK TEPKİSİ

"Ayasofya Camisi'nin ibadete açılmasıyla ilgili çağrımıza tepki gösterip küçük ve güdük akıllarıyla bizi uyarma densizliğine heves edenlerin, Cumhur İttifakı'nda gedik açmak maksadıyla fitne yayan gafillerin kimlerin değirmenine su taşıdıkları, hangi odakların hizmetkarı oldukları da artık gizlenemez boyutlardadır."

"HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK"

"Unutulmamalıdır ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bu kapsamda iyileşen hasta sayısının yeni vaka sayısının altına düşmesi, solunum cihazlarına artan ölçüde ihtiyaç duyulması alarm zillerini çalmaktadır. Denetimsiz ve dengesiz iyimserliğin kazanımlarımızı heba edeceği iyi bilinmelidir. Tedbirlerdeki gevşemenin ağır maliyetleri kaçınılmazdır."

Kovid-19'un Hindistan'da patlaması, Çin'de yeni vakalara rastlanması, Türkiye'nin yeniden darboğaza savrulma riski üzerinde kafa yorulması gereken başlıca sorun ve sıkıntılardan olduğunu vurgulayan Bahçeli, salgına karşı tedbir ve teyakkuz içinde hareket etmek, Sağlık Bakanlığı ile Bilim Kurulu'nun tavsiyelerine harfiyen uymak insan ve toplum sağlığının yanında gelecek açısından da mecburiyet olduğuna işaret etti.

"İki Akp Destekçisi Birbirine Girdi.. Bahçeli’den Perinçek’e çok sert tepki" haberi, 15 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan İki Akp Destekçisi Birbirine Girdi.. Bahçeli’den Perinçek’e çok sert tepki haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İki Akp Destekçisi Birbirine Girdi.. Bahçeli’den Perinçek’e çok sert tepki 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  2. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  3. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  4. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  5. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
  6. 08:20 İsmail Saymaz: Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
  7. 08:16 Aytunç Erkin yazdı: 15 Temmuz öncesi uyaran albay bir kez daha uyardı
  8. 08:11 Fehmi Koru: Birileri, CHPlilere, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı
  9. 08:09 Soğuk hava geliyor: Meteoroloji’den çok sayıda kent için kuvvetli sağanak uyarısı
  10. 08:06 İsrail İran’a misilleme saldırısı başlattı
  11. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  12. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  13. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  14. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  15. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  16. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  17. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  18. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  19. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  20. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
Politika Haberleri