İkiz bebeklerin babaları farklı çıkmıştı: Adliyede kavga çıktı

İkiz bebeklerin babaları farklı çıkmıştı: Adliyede kavga çıktı

İkiz bebeklerin babaları farklı çıkmıştı: Ad... Betül ve Veysel boşandı, adliyede Özge ve Betül arasında kavga çıktı. İşte Esra Erol'un "Hep birlikte kısa süreli bir beyin yanması yaşadık" diyerek anlattığı olayın detayları...

Türkiye, Esra Erol'un programındaki 'ikiz bebek' olayını konuşuyor. ATV'de gösterilen Esra Erol'da programına katılan Betül Yurulmaz, eşi Veysel Yurulmaz'ın kendisini aldattığını söyledi. Betül Yurulmaz'ın, eşinin Özge Çelik adlı bir kadından ikiz çocukları olduğunu söylediği programda tarafların programa katılıp yüzleşmesiyle olay içinden çıkılamaz bir hale geldi. Veysel Yurulmaz'ın Özge adlı kadından ikiz bebekleri olmuştu. Betül ise boşanmak için ikiz bebeklere DNA testi yapılmasını şart koştu.

e1

Ancak kısa sürede gündem olan olay, bundan sonra yaşandı. DNA testi sonucunda Veysel, ikizlerden yalnız birinin babası çıktı. Böyle bir olayın nasıl gerçekleşebileceği izleyenler tarafınca merak edilirken vakada yeni bir gelişme daha oldu.

eee

Esra Erol'un "Gerçekten de hem yayıncılık hayatımda hem de yayın öncesinde çok hem gergin hissettiğim, şoka uğradığım günlerden biriydi. Bu sık karşılaşılan bir durum değil. İkizler için bir DNA testi yapılıyor. Biz programda da daha önce onlarca kere ikizler ve çocuklarla ilgili DNA testi yaptık. Bu DNA testinin sonucunda, genetik merkezinin vermiş olduğu veri ve bilgi, Veysel adlı kişinin çocuklardan birinin babası, diğerinin de babası olmadığı yönünde. Kısa süreli bir beyin yanması hep birlikte yaşadık. Tahmini olasılıkları hep birlikte düşündük. Bundan sonrası artık Özge ve Veysel'i bağlayan bir süreç" diyerek anlattığı vakada, Betül ve Veysel resmi olarak boşandı.

e2

Betül ve Veysel Yurulmaz, adliyeye giderek resmi olarak boşandılar ve bunu programda duyurdular. Betül programda "İyi ki boşandım" dedi. Devamında Betül "Bir de biz orada Özge'yle tartıştık." deyince Erol tarafların adliyede yaşadığı tartışmayı ekranlara getirdi.

e3

Küçükçekmece Adliyesi'nde çıkan vakada, mikrofon uzatılan Veysel "Nereye gideceğimi bilmiyorum. Belli değil nereye gideceğim" şeklinde konuştu. Veysel Özge'ye bu durumu sorduğunda aldığı yanıtla ilgili ise "Sordum, inkar ediyor, böyle bir şey olamaz diyor" dedi. Veysel'in adliyedeki "Geç olmadan her şey ortaya çıkıyor demek ki" sözleri de dikkat çekti.

Su şişesi fırlattı

Özge'nin de adliyeye geldiği olayda, Betül'ün Özge'ye doğru "Veysel de kuş oldu gitti. Yuva yıkanın sonu böyle olur. Diğer çocuk kimin Özge Hanım" diye bağırdığı duyurdu. İkilinin arasında demir parmaklıkların olduğu tartışmada Özge'nin Betül'ün kafasına su şişesi fırlattığı da görüldü. Bunun üzerine kavga daha da alevlendi. Betül ve Özge'nin kavgasını çevredekiler ve güvenlik güçleri güçlükle ayırdı.

Betül'e yardım yağdı

Öte yandan programda telefonla bağlanan bazı izleyiciler, Betül'e yardım etmek istediklerini söyleyerek yardımda bulunacaklarını açıkladı.

"İkiz bebeklerin babaları farklı çıkmıştı: Adliyede kavga çıktı" haberi, 06 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. 06 Ekim 2023 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan İkiz bebeklerin babaları farklı çıkmıştı: Adliyede kavga çıktı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İkiz bebeklerin babaları farklı çıkmıştı: Adliyede kavga çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:MYNET

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 19:40 WCK, Gazze'de Yardım Faaliyetlerini Yeniden Başlatıyor
  2. 19:13 ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
  3. 19:13 ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
  4. 19:02 Üniversitelerde Filistin'e Destek Protestoları Dünya Çapında Yayılıyor
  5. 18:57 Rotterdam'da McDonald's Önünde İsrail Protestosu
  6. 18:40 Çamaşır Yıkarken Herkes Aynı Hatayı Yapıyor: Bu Ürünü Ayrı Yıkamalıymışız!
  7. 18:38 Göztepe Efsanesi Yeniden Süper Lig'de! 2 Yıllık Hasret Bitti!
  8. 18:38 Yaşlanma Sorunu Çözüldü Mü? Eczacı Müderrisoğlu Gençlik Formülünü Açıkladı!
  9. 18:38 Türkiye'den Tarihe Geçecek Hamle: Doları Sarsacak Dev Gelişme Ortaya Çıktı!
  10. 18:26 Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
  11. 18:17 İsrail'in Batı Şeria ve Kudüs Baskınları Artıyor: 15 Filistinli Gözaltında
  12. 18:10 Ukrayna Başkomutanı: Rusya İle Cephe Hattında Durum Kritik
  13. 18:05 Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
  14. 18:01 Tokat Veteriner Hekimler Odası Kedi Güzellik Yarışması: Göz Kamaştıran Kedilerin Zaferi!
  15. 17:56 Gazze Şeridi'nde İsrail'in Savaş Planları: Refah İşgali Gündemde
  16. 17:50 Yeşil Parti'nin Başkan Aday Adayı Jill Stein Filistin Protestosunda Gözaltına Alındı
  17. 17:45 Fiorentina, Galatasaray'ın Yıldızı Kaan Ayhan İçin Hamle Yapıyor!
  18. 17:41 Elon Musk'un Çin Ziyareti: Tesla'nın Otonom Sürüş Hedefi ve Çin Pazarındaki Zorluklar
  19. 17:37 Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in Sakatlığı: Ligde Devam Edemeyecek!
  20. 17:33 Galatasaray Kadın Futbol Takımı Liderliğini Pekiştirdi: Son Haftaya Zirvede Girdi
3. Sayfa Haberleri