İl sağlık müdürlüğü uyardı! Risk her zamankinden daha büyük!

İl sağlık müdürlüğü uyardı! Risk her zamankinden daha büyük!

İl sağlık müdürlüğü uyardı! Risk her zamanki... Rize İl Sağlık Müdürlüğü artan koronavirüs vakaları hakkında vatandaşları uyardı. Müdürlükten, "Şu an virüs hiç olmadığı kadar yakınımızdadır ve risk hiç olmadığı kadar büyüktür." uyarısı geldi

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, birçok ilde olduğu gibi Rize'de de artışa geçen Kovid-19 vakalarıyla ilgili yeni bir uyardı. İl sağlık müdürlüğü "Şu an virüs hiç olmadığı kadar yakınımızdadır ve risk hiç olmadığı kadar büyüktür." dedi.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, birçok ilde olduğu gibi Rize'de de artışa geçen Kovid-19 vakalarıyla ilgili yeni bir uyarı yaptı. Açıklamada, "Ülkemizde olduğu gibi ilimiz genelinde bir süredir vaka sayılarındaki artış süreklilik arz ederek devam etmektedir" denildi.

Özellikle Kurban Bayramı ve sonrasında ortaya çıkan bu olumsuz sürecin üzüntü ve endişeye yol açtığı belirtilen açıklamada "Bunca söyleme, üzücü habere, yaşanan acı vefatlara, çekilen ıstıraplara ve sarf edilen emeğe karşın halen aynı vurdumduymaz tavırlarla düğünlerimizde rahatlıkla horon oynayabiliyor, sırf iyi vakit geçirebilmek adına, tedbirlere uymadığını gördüğümüz kafeterya, lokanta vb. yerlerde bulunabiliyoruz. Belki de tüm bu rehavetimizin sebebinde halen bana bir şey olmaz, bana bulaşmaz, bulaşsa da bir şey yapmıyor gibi aslında içi boş, gerçekten uzak fikir çağrışımları yatmaktadır. Oysa hele de şuan virüs hiç olmadığı kadar yakınımızdadır ve risk hiç olmadığı kadar büyüktür" ifadeleri kullandıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü açıklamasının devamında şu ifadeler kullanıldı: "Kurallara uygun işletme mantığı ile hareket etmeyen ticari kazanımlarını halkımızın sağlığından üstün tutan hiçbir işletmeden hizmet almayalım. Hem bu yerleri hem de karantinana olması gerekirken kurala uymayan kimseleri toplumumuzun sağlığı açısından derhal 0464 213 12 42 numaralı Valilik ihbar hattına bildirelim Tüm Rize olarak her zamankinden daha ciddi, her zamankinden daha tedirgin, her zamankinden daha tedbirli olmak zorundayız. Gerekmedikçe, zorunlu olmadığı sürece hiç bir keyfiyetle hiç bir toplu yerde bulunmamalıyız. Virüs aramızda, hepimize çok yakındır. Sonuçta tüm tedbirler özellikle ve özellikle virüsten olumsuz anlamda en ağır şekilde etkilenen kıymetli büyüklerimizi korumak içindir, lakin gençlerin de bu anlamda hiçbir garantisi olmayıp, risk herkes için geçerlidir."

"İl sağlık müdürlüğü uyardı! Risk her zamankinden daha büyük!" haberi, 17 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 17 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Sağlık kategorisi altında bulunan İl sağlık müdürlüğü uyardı! Risk her zamankinden daha büyük! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İl sağlık müdürlüğü uyardı! Risk her zamankinden daha büyük! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  2. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  3. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  4. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  5. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  6. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  7. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  8. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  9. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  10. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  11. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  12. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  13. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  14. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  15. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  16. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  17. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  18. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  19. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  20. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
Sağlık Haberleri