İmamoğlu şehitler için başsağlığı diledi: "Başımızı öne eğip düşünmemiz gerek"

İmamoğlu şehitler için başsağlığı diledi:

İmamoğlu şehitler için başsağlığı diledi: "B... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Karanfilköy kentsel dönüşüm projesi töreninde: "Silahlı kuvvetlerimizin mücadelesine arka planda nasıl katkı sunmamız gerektiğini hep birlikte tasarlamalıyız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Karanfilköy kentsel dönüşüm projesi töreninde açıklamalarda bulunuyor.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada 9 askerin şehit edilmesiyle ilgili konuşan İmamoğlu, "Bütün bu yaşananlar en başta her şeyimizle canımızı vatanımızı emanet ettiğimiz silahlı kuvvetlerimize olan güvenimizle birlikte, devletimizin tüm yönetim kademelerinin, bizlerin başımızı öne eğip düşünmemiz gerekiyor. Silahlı kuvvetlerimizin mücadelesine arka planda nasıl katkı sunmamız gerektiğini hep birlikte tasarlamalıyız" dedi.

İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Bu ülkenin pırıl pırıl genç evlatlarını şehit vermek elbet hepimizi üzüyor, ben başta bir baba olarak düşünüyorum hepimizin evlatları bugün eğer yaşamlarını sürdürüyorsa hayatlarını devam ettiriyorsa o şehitlerimizin bu mücadele yardımıyla ne yazık ki şunu da konuşmak lazım senelerdir nalet olası bu terör belasının derdini çekiyoruz, evlerimize keder çöküyor, yöneticiler biz esas görevi yurttaşlarımızın başına gelebilecek bu tür belaları defetmektir, yurttaşlarımızın rahatlık içinde yaşamasını sağlamaktır. Bunun için çalışmak zorundayız, milletimize acı çektiren en var ise bu tarz şeyleri bertaraf etmeliyiz, bizlerin en büyük çabası bu olmalı. Hele hele terör belasına karşı amasız fakatsız doğru çözümlerle, dileğimiz odur ki tek bir şehit vermediğimiz Türkiye var etmek. Bu da en kalıcı çözümlerin oluşması amacıyla yapılması gereken iş ve işlemler vardır. Başta milli birlik ve beraberliğimizi sağlamak. Biz bazen acıyı bile bölüyoruz. Şehitlerimizi verdiğimiz anlarda bile bu işi dönem dönem siyasetin parçası haline getirme çabaları yaşıyoruz. Bu bizi parçalıyor inanın çok kötü bir şey. Bu milletin hiçbir ferdinin bazı şeylerde duygu farklılığı olamaz. Bu milletin birliği beraberliği bu cennet vatanı hep birlikte var ettik. Hepimizin evinde şehit de var gazi de var.

Hep birlikte olabilmeyi birlikte başarabilmenin o ana karakterini kesinlikle sağlayabilmeliyiz. Bu bakımdan bu sabah tabii ki başka bir duyguyla huzurunuza çıkmayı temenni ederdim fakat gene acı düştü. Bütün bu yaşananlar en başta her şeyimizle canımızı vatanımızı emanet ettiğimiz silahlı kuvvetlerimize olan güvenimizle birlikte, devletimizin tüm yönetim kademelerinin, bizlerin başımızı öne eğip düşünmemiz gerekiyor. Silahlı kuvvetlerimizin mücadelesine arka planda nasıl katkı sunmamız gerektiğini hep birlikte tasarlamalıyız. Terör beka problemlerinden biridir, bunu aşmak da bizim elimizdedir."

 

"İmamoğlu şehitler için başsağlığı diledi: "Başımızı öne eğip düşünmemiz gerek"" haberi, 13 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 13 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan İmamoğlu şehitler için başsağlığı diledi: "Başımızı öne eğip düşünmemiz gerek" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İmamoğlu şehitler için başsağlığı diledi: "Başımızı öne eğip düşünmemiz gerek" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  2. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  3. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  4. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  5. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  6. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  7. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  8. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  9. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  10. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  11. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  12. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  13. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  14. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  15. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  16. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  17. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  18. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  19. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  20. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Gündem Haberleri