İmamoğlu’ndan ‘Anıtkabir’ açıklaması: Bu kararımızdan sonra...

İmamoğlu’ndan ‘Anıtkabir’ açıklaması: Bu kararımızdan sonra...

İmamoğlu’ndan ‘Anıtkabir’ açıklaması: Bu kar... İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, il başkanlarını ziyaretlerine devam ediyor. İlk olarak Saadet Parti'ni ziyaret eden İmamoğlu'nu..

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, il başkanlarını ziyaretlerine devam ediyor. İlk olarak Saadet Parti'ni ziyaret eden İmamoğlu'nu, İl Başkanı Abdullah Sevim'in İstanbul dışında olması nedeniyle İl Başkan Yardımcısı Bülent Kaya karşıladı. Kaya ile birlikte açıklama yapan İmamoğlu, Belediyede siyasi partilerle ilgilenen bir masa kuracaklarını açıklayarak, "Bu değerli masayı kuracak ve beraber çalışacağız. Zaman içerisinde bu ziyaretlerden sonra elbette taahhütlerimiz olacak. İnşallah siyasi partilerimizin katkısıyla bu düzeni koordine edeceğiz. Bu İstanbul'un lehine olacaktır" dedi.

SP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kaya ise İstanbul'un artık huzura ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "İnşallah, Sayın Başkan İstanbul'un huzura kavuşması için gerekli çalışmalar yapar. Hayırlı işlerde destekçisi, yanlış işlerde de onu eleştiren ve düzelten taraf olacağız" dedi.

Karşılıklı hediyeleşmenin ardından İmamoğlu, Cevizlibağ'da bulunan SP İl Başkanlığı'ndan ayrılarak İYİ Parti'nin Merter'deki İstanbul İl Başkanlığı'na geldi.

Burada İl Başkanı Buğra Kavuncu ve diğer yöneticiler tarafından karşılanan İmamoğlu, bir süre il yönetimiyle görüşme yaptı.

Daha sonra gazetecilerin sorularına da yanıtlayan İmamoğlu, il başkanlıklarına yapacağı ziyaretler konusunda randevu talebine AK Parti ve MHP'den nasıl bir cevap geldiğine ilişkin soru üzerine, şunları söyledi:

"MHP'den henüz geri bir dönüş almadık. Bekliyoruz. Yani il başkanının şehir dışında olduğuna dair bir bilgi iletildi. Henüz bir geri dönüş almadık. AK Parti’den dün öğleden sonra akşama doğru sadece bütün belediye başkanları ile ziyaretimize gelmek istedikleri noktasında bir geri dönüş iletildi bize. Pazartesi bir randevu verdik. Ama bu belediye başkanlarının ziyareti elbette bizi çok mutlu eder. Başımızın üzerinde yerleri var kaldı ki bir arada çalışacağız. Pazartesi günü kendilerini beklediğimizi belirttik."

'ATAMIZIN HUZURUNA ÇIKACAĞIZ'

Bir gazetecinin, "Tüm ilçe belediye başkanları ve İBB Meclis üyeleriyle Anıtkabir'i ziyareti planınız vardı. Ne zaman gerçekleşecek?" sorusunu İmamoğlu, "Bu kararımızı verdikten sonra Anıtkabir Komutanlığı ile de irtibata geçtik. Bir devlet töreni statüsünde, vatandaşlarımızın olmadığı bir saat aralığında sabah erken saatlerinde ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir kurumsal ziyareti... Anıtkabir’i ziyaret ederek Atamızın huzuruna çıkacağız ve çelenk töreni olacak. Dolayısıyla kendilerinden cevap bekliyoruz" şeklinde cevapladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu ziyaretlerin ardından HDP İl Başkanlığını ziyaret etmek için ayrıldı.

"İmamoğlu’ndan ‘Anıtkabir’ açıklaması: Bu kararımızdan sonra..." haberi, 03 Temmuz 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan İmamoğlu’ndan ‘Anıtkabir’ açıklaması: Bu kararımızdan sonra... haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İmamoğlu’ndan ‘Anıtkabir’ açıklaması: Bu kararımızdan sonra... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 18 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:37 Organ Nakli Kişilik Değişikliklerine Yol Açabilir
  2. 23:33 Beşiktaş, Aboubakar ile Yollarını Ayırmayı Planlıyor
  3. 23:12 Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde şok üstüne şok!
  4. 22:56 Yatırımcılar uyarıda bulunuyor! Piyasalarda beklenmedik değişimler olabilir
  5. 22:56 Abdullah Avcı isyanlarda!
  6. 22:40 Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: '3 maçta 7 puan almamıza rağmen küme düştük' dedi!
  7. 22:34 Fatih Tekke: “İyi ve üstün bir oyun oynadık” dedi!
  8. 22:25 Aziz Yıldırım Manisa’da Fenerbahçeliler derneğini ziyaret etti!
  9. 22:24 Türkiye'nin Dev Şirketi İflas Etti! Şirket Sahibinin Son Hali Şaşkınlık Yarattı!
  10. 22:23 İzmir' in 6 ilçesine uyarı geldi: 19 Mayıs 2024 İzmir hava tahmini
  11. 22:15 Gayrimenkul uzmanı, önümüzdeki iki yıl içinde konut fiyatlarında bir düşüş olabileceğini ifade etti
  12. 22:15 Beşiktaş Maçından Sonra Hatayspor'da İsyan Çıktı!
  13. 22:12 Selçuk İnan'dan maç sonrası açıklama: "Önemli bir galibiyet aldık ama maalesef daha bitmedi"
  14. 22:12 19 Mayıs 2024 Ankara hava tahmini: Yarın Ankara'da hava nasıl?
  15. 22:09 Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
  16. 22:09 Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
  17. 22:08 Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
  18. 22:08 Uzman altın almanın riskli olduğunu vurguladı ve yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı
  19. 22:04 Beşiktaş, 90+7. dakikada attığı golle 1 puan aldı
  20. 22:02 İkinci El Araç Piyasasında En Çok Tercih Edilen Markalar Belli Oldu!
Politika Haberleri