İmamoğlu’ndan İstanbul’a “Belediye Taksileri" müjdesi

İmamoğlu’ndan İstanbul’a “Belediye Taksileri

İmamoğlu’ndan İstanbul’a “Belediye Taksileri... İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Ekrem İmamoğlu İstanbul için yaptıkları ve planladıkları yeni hizmetleri açıkladı.  İmamoğlu İstanbul’a “Belediye Taksilerinin” geleceğini de bildirdi

Ekrem İmamoğlu İstanbul’a yeni tip belediye taksilerin geleceğinin müjdesini verdi. Taksi plakalarının büyükşehir belediyesi tarafından tahsis edileceğini ve sahibinin de İBB olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Ekrem İmamoğlu İstanbul için yaptıkları ve planladıkları yeni hizmetleri açıkladı.  İmamoğlu İstanbul’a “Belediye Taksilerinin” geleceğini de bildirdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’a yeni tip belediye taksilerin geleceğinin müjdesini verdi. Fox’ta İsmail Küçükkaya’ya konuk olan Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki taksi sayısının yetersiz olduğunu, günün belli saatlerinde vatandaşların duraklarda beklediğini söyledi. Bu sorunu çözmek için taksi plakalarının büyükşehir belediyesi tarafından tahsis edileceğini ve sahibinin de İBB olacağını açıkladı.

KİRALAMA YOLUYLA ÇALIŞACAK

İsteyen İstanbullular bu taksileri İBB’den sadece kiralama yoluyla çalıştırabilecek. İstanbul’da istihdamı artırmayı hedeflediklerini söyleyen İBB Başkanı İmamoğlu, bu yeni tip taksilerin günde üç vardiya ve tek tip kıyafetle çalışacaklarını söyledi.

BİR ÇOK ÖDEME MODELİ

Yeni belediye taksilerinin tasarımı için de bir yarışma düzenleyeceklerini söyleyen İBB Başkanı İmamoğlu, diğerlerinden farkı olmayacak taksilerin pandemi süreçlerinde ihtiyaç duyulan tasarımlara sahip olacağını söyledi. İmamoğlu, elektronik ödeme modellerinden temassız ödeme için karekodlu sistemler kurulacağını ve gelecek yeni taksi ücretlerinin mevcut taksilerden farklı olmayacağını açıkladı.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

* İstanbul çok önemli bir kent. Yakında 1 yılımız dolacak. 25 yıllık süreçten sonra ancak fotoğraf çekerseniz. 3 ayda pandemiye odaklıyız. Belediyeciliği bir kenara koyup ihtiyaçlara, sosyal yardımlara odaklandık. 9 aylık belediyeciliğimizde iş ürettik. Büyük bir anlayış değişimine kavuştu İstanbul. Şeffaf bir İstanbul olacak dedik. Her gün İBB konuşuluyor. İstanbul’la ilgili bu kadar bilginiz var mıydı?

* Şeffaflık, adalet var. İstanbul Türkiye’nin motor gücü. Her kuruşun hesabını vereceğiz dedik. Her şeyimiz toplumun önünde. Devlet her gün bizi denetliyor.

* Ciddi bir akıl tutulması var. Hedef hizmet etmek. Engelleme, işe mani olma kredi onaylamama var. Ne ben ne Mansur bey buna sığınacak değiliz. Altyapı konularında çare üretiyoruz, finansman buluyoruz, bulacağız.

Ekrem İmamoğlu İstanbul için yaptıkları ve planladıkları yeni hizmetleri açıkladı.  İmamoğlu İstanbul’a “Belediye Taksilerinin” geleceğini de bildirdi.

"İmamoğlu’ndan İstanbul’a “Belediye Taksileri" müjdesi" haberi, 12 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan İmamoğlu’ndan İstanbul’a “Belediye Taksileri" müjdesi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İmamoğlu’ndan İstanbul’a “Belediye Taksileri" müjdesi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  2. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  3. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  4. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  5. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  6. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  7. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  8. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  9. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  10. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  11. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  12. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  13. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  14. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  15. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  16. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  17. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  18. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  19. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  20. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
Yaşam Haberleri