İnci Taneleri Zirvede: En Çok İzlenen Dizi! Olay Dilber Dizisi!

İnci Taneleri Zirvede: En Çok İzlenen Dizi! Olay Dilber Dizisi!

İnci Taneleri Zirvede: En Çok İzlenen Dizi! ... Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri reytingleri alt üst ediyor! Milyonları ekrana kilitleyen dizinin son bölümüne Cihan'ın vurulması damgasını vurdu. İnci taneleri, sonrasında yaşananlar olay oldu! İnci taneleri yine gündemde..

İnci Taneleri son bölümü duygusal anları, samimi ve içten sahneleriyle izleyenlerden tam not almayı başardı. Oğlu Cihan'ın çocukluğuna dair her ayrıntıyı hatırlayan Azem, hastaneye giderken ona kuşbakışı görüntü verdi. Ekrana gelen bu sahne hem izleyenleri hem de Cihan'ı duygulandırdı.

808973-2-t.jpg

İNCİ TANELERİ EKRANA KİLİTLEDİ!

İnci Taneleri, herkesi beyazperdeye taşıdı. son sahne. Azem, oğlu Cihan'ı geri kazanmaya çalışıyor. Ne yaptıysa başarısız oldu. Dizi finalinde Azem, Cihan'la konuşurken "Ben yapmadım. "Anneni ben öldürmedim" dedi. Bölümde babasını onaylamayan Cihan, bu haber karşısında şok oldu. Cihan gerçeği öğrendiğinde bile bir daha geri dönüp babasını bırakmadı. Tüm çabalarına rağmen oğlu Cihan'ı yenemeyen Azem, finalde ayrılan oğlu Songül Güner'e çaresizce baktı. 'Dağları Sen mi Yazdın' türküsü eşliğinde ekrana gelen bu sahne , beni milyonlarca ağlattı Şarkıyı dizide ilk kez dinleyenler "İnci Taneler" ismine yorum yaptı.

YILMAZ ERDOĞAN BENİ DE AĞLATTI!


İnci Taneler son bölümde duygusal sahneleri ve Cihan'ın atış sahnesi. Ayrıca çok konuşuldu. Parktaki saldırı sırasında omzundan vurulan Cihan, babası Azem'in kucağında hastaneye kaldırıldı. Kanamayı durdurmak için turnike uygulayarak oğlunun hayatını kurtaran Azem, yanından hiç ayrılmadı. Hastane tuvaletinde yine Cihan'ın ellerinde, yüzünde ve beyaz gömleğinde kan olduğunu gören Azem, ağlamaktan kendini alamadı. Yılmaz Erdoğan'ın hüngür hüngür ağladığı bu sahne izleyenlerin yüreğini dağladı.

DİLBER'İN HAYALLERİ!


İnci Taneler'in beşinci bölümünde yaralanan tek kişi Cihan olmadı. Azem'in Piray'la yediği yemek magazin haberlerine yansıdı. Dilber haberi görünce şok oldu. Bölüm boyunca Azem'le konuşmak için fırsat kollayan Dilber, sonunda Azem'den hesap sordu. Bu aşk, acı, ayrılık ve öfke sahneleri bölümün sürükleyici sahneleriydi.

Pearl Grains sosyal medyada ve reytinglerde zirveye yerleşti. son bölümünde. Göz alıcı diyalogları, şarkıları ve dans sahneleriyle gece boyu konuşulan İnci Taneler, günün en çok izlenen dizisi oldu.

 İnci Taneler 29 Şubat Perşembe günü yayınlanacak. Yayınlanan fragman, süper sevilen bölümün seyirciyle buluşacağını gösterdi. Azemi ile Piraye arasında bir çekim başladı; Ancak Azem hâlâ oğlunu düşünmektedir. Cihan, kendisine savaş açanlara karşı savaşmaya karar verir. Dilber ise Azemi'yi Piraye'ye kaptırmayacak. Azem'in kararı ne? Azem Dilber'den ayrılıyor mu? Tüm bu soruların yanıtları yeni bölümde ortaya çıkacak.

808973-1-t.jpg

GÜÇLÜ YILDIZ, GÜÇLÜ YÖNETMEN!


BKM imzalı yapımın güçlü kadrosunda Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin bir "inci hikayesi"nin olduğu projenin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

808973-5-t.jpg

"Yılmaz Erdoğan'ın İncileri" her perşembe akşamı yeni bölümleriyle Kanal D'de yayınlanıyor..

"İnci Taneleri Zirvede: En Çok İzlenen Dizi! Olay Dilber Dizisi!" haberi, 23 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 23 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan İnci Taneleri Zirvede: En Çok İzlenen Dizi! Olay Dilber Dizisi! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İnci Taneleri Zirvede: En Çok İzlenen Dizi! Olay Dilber Dizisi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:17 DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
  2. 01:09 İngiltere'den Ruanda'ya Gönüllü Göç: Sığınmacı 3 Bin Sterlin Karşılığında Ayrıldı
  3. 01:03 Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
  4. 00:57 Bira Partisi Yükselişte: Parlamento Hedefiyle Yola Çıkıyor!
  5. 00:52 Ankara, Şiddetli Sel İle Mücadele Ediyor!
  6. 00:45 İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
  7. 00:40 Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
  8. 00:30 Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
  9. 00:13 Koton'un halka arz detayları belli oldu! Giyim devi, 70 ülkeye ürün satıyor: İşte detaylar
  10. 00:12 VakıfBank, Ekonomiye 2 Trilyon TL Katkı Sağladı!
  11. 00:11 Dikkat! Temassız kart sahipleri için limit 1500 liraya yükselecek: Tarih açıklandı
  12. 00:08 Oğuzhan Koç'tan boşanmıştı: Demet Özdemir konuştu!
  13. 00:08 ABD'den Ford'a 'ölümcül' otomobil özellikleri soruşturması
  14. 00:05 Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!
  15. 00:02 ABD "Türkiye'nin Exxon Mobil ile görüşmesine" ilişkin açıklamada bulundu
  16. 00:02 Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu
  17. 00:00 Yenilenen Cupra Formentor, 100 km menzil ve 333 PS performansıyla etkiliyor!
  18. 23:42 Hastane yerine kuaföre giden Nihal Candan'ın tahliyesine itiraz!
  19. 23:33 İstanbulspor tarih vererek Dursun Özbek’e sesleniş yaptı!
  20. 23:15 'Baby Shower' Polemiğine Eser Yenenler de Bulaştı!
Gündem Haberleri