İnşaat Sektörü Öncüsü Kamuran Akbay, Yeni Projelerle Gündemde

İnşaat Sektörü Öncüsü Kamuran Akbay, Yeni Projelerle Gündemde

İnşaat Sektörü Öncüsü Kamuran Akbay, Yeni Pr... Projelerin sorunsuz bir şekilde hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü ve bunun yanı sıra son zamanlarda siyasete olan ilgisiyle de gündeme geldi.

Geçmiş zamanlarda imzasını attığı başarılı birçok projeden ve yaptığı yardımlardan tanıdığımız; iş hayatının bilinen saygıdeğer insanlarından Kamuran Akbay yeni projeleriyle Türkiye’de kendisine olan ilgiyi ve merakı artırdı.

ka1.jpg

Projelerin sorunsuz bir şekilde hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü ve bunun yanı sıra son zamanlarda siyasete olan ilgisiyle de gündeme geldi. Çevresindeki sevenleri ve destekçilerinin siyasete atılması yönündeki tavsiyelerine, baskılarına olumlu baktığını ifade eden Kamuran Akbay, güncel olarak planladığı yeni projelerinin yanı sıra siyaset konusunda şu açıklamada bulundu;

  • “Meslek hayatımdaki bilgi birikimimle siyasete atılmaya sıcak bakıyorum. Geçmişte büyük ses getiren projelerimizin etkisini olumlu yönde görmeye devam ediyoruz, bu da yeni projelerimiz için bizlere güç veriyor. Bunun yanı sıra, olası bir erken seçim durumunda veya 2023 genel seçimlerinde adaylığımı ortaya koymak aklımda var. Siyaset konusunda derinlemesine düşündüm, benim için uygun görünüyor. Etrafımdaki sevenlerim, destekçilerimden de bu konuda güç buluyorum. Bakalım, hayırlısı diyelim ve şimdilik hali hazırda üzerinde durduğumuz projelere odaklanalım.”
Akbay’ın Sık Sık Ankara Ziyaretleri Yaptığı Biliniyor

Siyasete atılma yönündeki iddialara katıldığını ifade eden ünlü iş adamı Kamuran Akbay’ın bir süredir Ankara ziyaretleri gerçekleştirdiği biliniyor. Kamuran Akbay’ın henüz hangi bakan ile görüştüğü konusunda bir fikir olmasa da gayrimenkul alanında nam salmış Akbay’ın siyaset konusunda bir girişimde bulunacağı tahmin ediliyor. Yaptığı hayır yardımlarıyla özellikle Gebze halkının duasını ve desteklerini kazanan iş adamına saygı büyük ve siyaset alanına dahil olması durumunda kendisine destek vereceğini ifade eden birçok destekçisi mevcut.

Kamuran Akbay Hayır Duaları Kazanmıştı

Gebze Eyüp Camii ve Kuran Kursu inşaatında 3 Milyon TL yatırımda bulunan Kamuran Akbay, Gebze’nin sevgisini ve hayır dualarını kazanmıştı. Eyüp Camii ve Kuran kursu inşaatının tamamlanmasıyla, 10’dan fazla öğrencinin Hafızlık eğitimi almaya başladığı müjdesi de basında yer almıştı.

Kamuran Akbay Kimdir?

ka.jpg
 Kamuran Akbay, Ağrı Patnos’ta 30 Nisan 1981 yılında dünyaya gelmiştir. İlk ve Orta öğretim eğitimini Ağrı Tutak’ta tamamlamıştır. Lise hayatı, Van Erciş Anadolu Lisesi’nde geçmiştir. Üniversite hayatı ilk olarak Sakarya Üniversitesi İşletme bölümü ile başlamış ve Kamuran Akbay bu bölümü tamamladıktan sonra başladığı İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden de mezun olmuştur. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimini de tamamlarken bir yandan ticaret ile uğraşmaya başlayan Kamuran Akbay, yaklaşık olarak 20 yıldır İnşaat sektöründe hizmetler vermiştir. Kocaeli bölgesinde ve İstanbul’da 4 bin 900 konut ve iş yeri projesini hayata geçirmiştir. Kocaeli bölgesinde birçok önemli çalışmanın mimarı inşaat alanı öncüsü Kamuran Akbay, İstanbul Tuzla’da hayata geçirdiği projelerinden sonra inşaat alanında adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

 

"İnşaat Sektörü Öncüsü Kamuran Akbay, Yeni Projelerle Gündemde" haberi, 11 Şubat 2022 tarihinde yazılmıştır. 11 Şubat 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan İnşaat Sektörü Öncüsü Kamuran Akbay, Yeni Projelerle Gündemde haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İnşaat Sektörü Öncüsü Kamuran Akbay, Yeni Projelerle Gündemde 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:48 Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
  2. 16:42 Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba Yoğun Bakımda! Son Dakika!
  3. 16:39 Alman Kadınlarının Güzellik Sırrı O Marka Bundan Sonra Türkiye'de!
  4. 16:26 Fitch Ratings: Türkiye'nin Enflasyonla Mücadele Kararlılığı Yeni Ekonomi Politikasıyla Sürdürülecek
  5. 16:18 Kremlin Sözcüsü Peskov: Avrupa'nın Seçim Kararı Rusya İlişkilerini Yeniden Şekillendirecek
  6. 16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim sürecinde büyük bir haksızlığa maruz kaldık"
  7. 16:03 Sillyon Antik Kenti'nde Roma Dönemine Ait Stadyumun Kazı Çalışmaları Hızla İlerliyor
  8. 15:53 Uyumadan Önce Yoğurda Ekleyin, Mucizevi Sonuçlara Hayran Kalın!
  9. 15:40 ABD, yeni yeşil gözlü otonom tankıyla gövde gösterisi yapıyor! 12 tonluk tank test sürüşünde!
  10. 15:26 AKP'nin Eğitimde Yapboz Modeli: MEB'den Yeni Müfredat Detayları
  11. 15:25 İlber Ortaylı'dan Ayasofya açıklaması: Namaz kılmak için gudubet bir bina
  12. 15:11 Merkez Bankası'nın rezervleri 126,3 milyar dolara geriledi
  13. 15:11 Turistlere izinsiz ev kiralamak artık daha ciddi bir ceza getiriyor!
  14. 15:11 Dolar ve euro'da yükseliş: Volatilite ve Fed etkisiyle devam ediyor
  15. 14:59 Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Beşiktaş derbisi için planı netleşti
  16. 14:48 Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
  17. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  18. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  19. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  20. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
Yaşam Haberleri