İnsan Kaynakları Platformunun Başarılı Markası İsbul.net

İnsan Kaynakları Platformunun Başarılı Markası İsbul.net

İnsan Kaynakları Platformunun Başarılı Marka... İsbul.net insan kaynakları platformu olarak iş arayan ve işvereni bir araya getirmekte ve kısa sürede aradığınız işe ya da elemana ulaşmanıza olanak sağlamaktayız.

Uzun yıllardır sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olarak, sağlamış olduğumuz kullanım kolaylıkları ve hızlı erişim olanakları aracılığıyla hayalini kurmuş olduğunuz iş hayatına kısa süre içerisinde dahil olabilir ya da kurum olarak, firmanıza katkı sağlayacak olan elemanı ekibinize dahil edebilirsiniz. İsbul.net üzerinden ilan yayınlayabilmek ya da iş başvurusunda bulunabilmek için yapmanız gereken tek işlem bir firma üyeliği ya da iş arayan üyeliği oluşturmak olacaktır. Üyelik oluşturmak ise oldukça kolay…

İsbul.Net Üyeliği Nasıl Oluştururum?

Gerek web sitemiz üzerinden olsun gerek ise mobil uygulamalarımız üzerinden olsun, isbul.net üyeliği oluşturmak oldukça kolay ve kısa süreli bir işlemdir. Kolay tasarlanmış olan üyelik oluşturma alanımız sayesinde hızlı bir şekilde üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Kurumsal firma olarak bir üyelik oluşturmak istediğiniz sitemizin kurumsal tarafında “Üye Ol” butonuna tıklayarak e-mail adresiniz, telefon numaranız ve vergi kimlik numaranız ile kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Daha sonra hesabınıza tanımlanan 1 adet ücretsiz ilan yayınlama hakkı ile aradığınız eleman için ilan yayınlayabilirsiniz. Yayınlamış olduğunuz ilanlar 60 gün boyunca yayında kalmakta ve her ay 1 adet ücretsiz ilan yayınlama hakkı otomatik olarak hesabınıza tanımlanmaya devam etmektedir. Dilerseniz ilanlarınızı en üst sıralarda bulunması için Doping paketlerimizle dopingleyebilirsiniz. Birden fazla ilan vermek isterseniz, avantajlı paketlerimizden faydalanarak, çok sayıda ilan yayınlama hakkına sahip olabilirsiniz.

İlanlarınıza gelen başvuruları, hesaplarınız üzerinden rahatlıkla takip etmeniz mümkündür. Size uygun adaylara iletişim bilgilerinden ulaşabilir ve deneme sürecine dahil edebilirsiniz. Aramış olduğunuz elemanları, “Aday Havuzu” alanımızdan arayabilir, çok daha hızlı bir şekilde işe alım sürecini tamamlayabilirsiniz. Adaylara sistem üzerinden mesaj gönderebilir, merak ettiğiniz konularla ilgili sorular yöneltebilirsiniz. Değerlendirme sürecini tamamlamış olduğunuz ilanlarınızı “İlanı Pasif Yap” seçeneği ile pasife alarak yayından kaldırabilirsiniz. İşveren açısından büyük kolaylıklar sağlamakta olan isbul.net olarak, işveren için sağlamakta olduğumuz kolaylıklar iş arayan için de geçerlidir.

İş arayan hesabı oluşturmak istediğinizde “Üye Ol” butonuna tıklayarak adınız, soyadınız, e-mail adresiniz ve cep telefonu numaranız ile birlikte hızlı üyelik oluşturabilirsiniz. Daha sonra detaylı bir özgeçmiş hazırlamalısınız. Özgeçmiş sayfamızda gerekli alanları doldurmanız durumunda firmaların sizi daha rahat bir şekilde değerlendirmesi mümkündür. Özellikle eğitim bilgileri, iş deneyimleri ve yabancı dil bilgisi gibi alanlar, diğer adaylar arasında daha ön planda değerlendirilmenize olanak sağlayacaktır.

İsbul.Net İle Nasıl İş Başvurusu Yapabilirim?

Oluşturmuş olduğunuz özgeçmişler aracılığıyla size uygun iş ilanlarını takip edebilir ve başvurunuzu site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Daha sonra değerlendirmek istediğiniz ilanları favorilerinize ekleyebilir ve bu ilanlara erişim kolaylığı sağlayabilirsiniz. İsterseniz, beğendiğiniz firmaları takibe alarak yayınlamış oldukları ilanlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz. Aramam motorundan Sekreter, Öğretmen, Mimar, Muhasebe Elemanı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Bilgisayar Mühendisi, Yazılım Uzmanı, Garson, Servis Elemanı, Motokurye, Grafiker, Editör, Böcek İlaçlama ve daha birçok pozisyonda yayınlanmış olan iş ilanına hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Sitemiz içerisinde İstanbul iş ilanları, Ankara iş ilanları, Kocaeli iş ilanları, İzmir iş ilanları gibi Türkiye genelinde yayınlanmakta olan iş ilanlarını takip edebilir, başvurunuzu gerçekleş

"İnsan Kaynakları Platformunun Başarılı Markası İsbul.net" haberi, 24 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 24 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan İnsan Kaynakları Platformunun Başarılı Markası İsbul.net haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İnsan Kaynakları Platformunun Başarılı Markası İsbul.net 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Evo Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:52 Erbakan AKP'ye 3 koşul sundu: "Yapılırsa seçimlerden çekilmeye hazırız"
  2. 20:52 Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştiriler: "Parti İhanete Uğradı"
  3. 20:48 Moskova'daki Crocus City Hall'da Gerçekleşen Terör Saldırısı İçin ABD Rusya'yı Uyardığını Belirtti!
  4. 20:46 Birleşmiş Milletler: "Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı."
  5. 20:41 Edirne'de Jandarma Operasyonu: FETÖ ve PKK-KCK Üyeleri Yakalandı
  6. 20:22 ABD, IŞİD saldırısından önce Rusya'ya uyarı gönderdi
  7. 20:22 İpek Kıraç, bir haftada elde ettiği 174 milyon dolarlık gelirle Türkiye'nin en zengin kadını oldu
  8. 20:22 Altın sahiplerini endişelendiren uyarı: 200 lira düşüş yolda!
  9. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  10. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  11. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  12. 19:20 Ekonomistler uyarıyor: Seçim sonrası dolar kurunda tsunami riski!
  13. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  14. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  15. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  16. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  17. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  18. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  19. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  20. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
Gündem Haberleri