Irmakta cansız bedeni bulunan Pınar’ın ailesi: Evden zorla götürülmüş

Irmakta cansız bedeni bulunan Pınar’ın ailesi: Evden zorla götürülmüş

Irmakta cansız bedeni bulunan Pınar’ın ailes... Ordu’da, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 28 yaşındaki Pınar Sarı’nın Melet Irmağı'nda cansız bedeni bulundu. 5 kişi gözaltına alındı. Sarı'nın ailesi kızlarının zorla götürüldüğünü söyledi.

Ordu’da, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 28 yaşındaki Pınar Sarı’nın Melet Irmağı'nda cansız bedeni bulundu. 5 kişi gözaltına alındı. Sarı'nın ailesi kızlarının zorla götürüldüğünü söyledi.

Ordu’da yaşayan Pınar Sarı'nın ailesi dün akşam saatlerinde, polise kızlarının kayıp olduğunu bildirdi. Bunun üzerine Sarı için arama çalışması başlatıldı. Mobese kameralarından 5 kişinin Sarı ile Melet Irmağı kenarına gittiği belirlendi. Melet Irmağı ile çevresinde arama çalışmaları başlatılırken, 5 kişi sabaha karşı gözaltına aldı.

Dalgıç polisler, Pınar Sarı'nın cansız bedenine ulaştı. Dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarılan Sarı'nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Pınar Sarı’nın ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu ise sürüyor.

Şüphelilerin sorgusu sürerken Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Pınar Sarı’ın cenazesi bugün kendisini büyüten aile ve biyolojik babası İlhan Yurt tarafından teslim alındı. Kızlarının yüzme bildiğini ve ırmağa atlaması için bir neden olmadığını söyleyen aile, Pınar'ın evden zorla götürüldüğünü öne sürdü.

'IRMAĞA ATLAYACAK BİRİ DEĞİLDİ'

Evlatlık aldığı Pınar’a 22 yıl boyunca öz kızı gibi baktığını ifade eden Fatma Sarı (60), “22 yıldır ben baktım ona. Kaybolduğu gün evde yoktum. Telefonuna ulaşılmıyordu. Babası ‘arkadaşına gitmiştir, gelir birazdan’ dedi. Ben aramaya devam ettim. Her aradığımda ‘aradığınız kişiye ulaşılmıyor’ dedi. Daha sonra karakola bildirdik. Sonra da ırmakta cesedinin bulunduğunu söylediler. Pınar, ırmağa atlayacak bir insan değildi. İstanbul’da yaşadı, orada yüzüyordu. Olayın faillerinin bulunmasını ve en ağır cezayı almalarını istiyorum. Benim ciğerlerim koptu. Benim bir oğlum düşerek, öldü. Pınar’ı büyüttüm o da suda gitti” dedi.

‘BİRİSİ İTMESEYDİ DÜŞMEZDİ’

Pınar’ın biyolojik babası İlhan Yurt da kızının kaybolduğu gün evin kapısına gelen Can isimli bir kişiyi göndermeye çalıştığını anlatarak, "Aldığımız bilgiye göre pazar günü saat 15.00 sıralarında kapıya Can isimli bir çocuk geliyor. Elinde bir poşet alkolün olduğunu söylediler. Pınar, gitmesini söylemiş. Dışarı çıkması için uğraşmış. Ne yaptıysa ikna etmiş, kızımı götürmüş. Melet Irmağı’na gitmişler. Beş kişi bir arada duruyor. Biri ırmaktan onu neden çıkarmamış? Zaten kızım 200 metreye kadar yüzüp, geri gelebilecek bir kızdı. Biri itmeseydi düşmezdi. Ben birini iteklemesem nasıl düşecek? Yanında bulunanlardan biri niye kızımı ırmaktan çıkarmamış?” diye konuştu.

İlhan Yurt’un eşi Katibe Yurt ise, “Bu olayın içerisinde bir iş var. Bu genç, pazar günü bu kızı aramış. Elinde bir poşet içkiyle eve gelmiş. Herkes görmüş. Bu daha sonra üvey babası Ramazan Sarı’yı aramış ve ‘Baba biz köye gidelim. Bir çocuk kapıya geldi. Beni götürmek istiyor’ demiş. Daha sonra akşam köye gitmeyi kararlaştırmışlar. Kapıya gelen adam, Pınar'ı zorla alıp gitmiş” dedi.

Pınar Sarı, bugün Kabataş ilçesine bağlı Belen Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

"Irmakta cansız bedeni bulunan Pınar’ın ailesi: Evden zorla götürülmüş" haberi, 20 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Irmakta cansız bedeni bulunan Pınar’ın ailesi: Evden zorla götürülmüş haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Irmakta cansız bedeni bulunan Pınar’ın ailesi: Evden zorla götürülmüş 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 18:09 Güney Kore'nin NEONSAT-1 Uydusu Uzaya Fırlatıldı: Dünya Gözlem Misyonu Başlıyor!"ü
    2. 18:05 Türkiye'nin Kişi Başına Milli Geliri Geriledi: IMF Raporu
    3. 18:01 "Ateş Kuşları" Dizisi Heyecanla Beklenen Final Tarihini Açıkladı: İşte Detaylar!
    4. 17:58 Türk Silahlı Kuvvetleri Hakurk Bölgesinde 6 PKK Militanını Etkisiz Hale Getirdi
    5. 17:54 Salvador'da Dehşet Verici Cinayet: Kadının Parçalanmış Cesedi Bulundu
    6. 17:53 Tesla, hisse değerlerindeki düşüşü telafi etmek için fiyat indirimi yaptı!
    7. 17:53 Altın fiyatları düştü: Kilogram başına 2 milyon 450 bin lira!
    8. 17:53 Birçok sürücü trafik kurallarını ihlal ediyor ancak bu kuralın yüksek miktarda para cezası var!
    9. 17:51 Koç Holding, 20,4 milyar TL'lik temettü dağıtımına başladı! Hesaplarınızı gözden geçirin
    10. 17:46 Fırın Camını Doğal Yöntemle Parlatın: Kabartma Tozu ve Su İle Kolay Temizlik!
    11. 17:45 THY Euroleague Çeyrek Finali Heyecanı: Real Madrid ve Maccabi Tel-Aviv Seride Öne Geçti
    12. 17:41 İstanbul'da Et Fiyatları Yükselirken Tüketiciler Zorlanıyor
    13. 17:32 Tatlı Tutkunlarına Müjde: Prenses Lokumu Tarifiyle Lezzet Dolu Anlar!
    14. 17:31 Uraz Kaygılaroğlu'na Veda Şoku! Son Defa Ekranlarda Görünecek, Tarih Belli Oldu!
    15. 17:31 Uçan Araba Hayali Gerçek Oluyor! Boeing'den Dev Uçan Otomobil Projesi
    16. 17:31 Chery'den Muhteşem Kampanya! 3 Modele Özel Fiyat, Düşük Kredi ve Yakıt Çeki Hediyesi!
    17. 17:29 ABD Adalet Bakanlığı, Larry Nassar Taciz Davası İçin 138 Milyon Dolarlık Tazminat Anlaşması Yaptı
    18. 17:19 Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain Şoku: Southampton'un 10 Milyon Euro'luk Teklifi!
    19. 17:08 ABD dolarında 34 yıl sonra bir ilk yaşadı!
    20. 16:59 Ünlü Yapımcı: Bruce Willis set çalışanlarına ekstra cebinden para verirdi!
    Yaşam Haberleri