Iron Man geri mi dönüyor?

Iron Man geri mi dönüyor?

Iron Man geri mi dönüyor? Marvel’ın sevilen kahramanı Iron Man, Marvel Sinematik Evreni’ne geri mi dönüyor? Gelen son sızıntılar hayranları sevindirecek cinsten.

Bildiğiniz gibi Avengers: Endgame ile birlikte Marvel Sinematik Evreni’nde bir dönem kapanmış oldu. Endgame’e kadar bu evreni taşıyan iki kahraman olan Iron Man ve Captain America, Avengers: Endgame ile birlikte seriye veda etti.

Bu yüzden en büyük yıldızı olan Robert Downey Jr.’ı da kaybetmiş oldu. Ancak o günden beri zaman zaman gelen söylentiler, Downey Jr.’ın bir gün bu evrene geri dönebileceğine işaret ediyordu. İşte bu dedikodular bu hafta çok daha somut bir hal aldı. Çünkü gelen son sızıntı, Downey Jr.’ın dönüşünün düşündüğümüzden çok daha yakın olabileceğini gösteriyor.

Marvel içinden bilgi aldığı düşünülen bir kaynak tarafından paylaşılan bilgilere göre Robert Downey Jr.’ın Iron Man karakteri önümüzdeki yıllarda çıkacak iki Marvel filminde boy gösterecek. Bunlardan ilki Armor Wars filmi olacak. Tony Stark’ın yakın arkadaşı olan James Rhodes’un yani War Machine’in Tony’nin ölümünün ardından Iron Man kıyafetlerinin yanlış ellere geçmemesi için verdiği mücadeleyi anlatacak filmde Tony Stark’ın görüneceği söyleniyor. Bunun bir flashback sahnesinde gerçekleşmesi oldukça mümkün.

Asıl bomba iddia ise Secret Wars filmiyle ilgili. Çünkü Tony Stark’ın bu filmdeki rolünün bir flashback’te olmayacağı söyleniyor.

Iron Man

Bildiğiniz gibi 2025 ve 2026’da üst üste iki Avengers filmi gelecek. Avengers: The Kang Dynasty 2025’te çıktıktan sonra bir yıl sonra da Avengers: The Secret Wars vizyona girecek. Gelen son sızıntılara bakılırsa The Kang Dynasty ile Secret Wars, aslında Infinity War ile Endgame gibi olacak. The Kang Dynasty, filmin kötü karakterinin, yani Kang’in zaferiyle sonuçlanacak. Avengers’ın intikam alıp günü kurtarması Secret Wars’ta gerçekleşecek. Ancak Secret Wars’ta Kang’in alt edilebilmesi için Avengers’ın bu evrendeki her kahramanın yardımına ihtiyacı olacak. İşte Iron Man’in de bu noktada filme dahil olacağı söyleniyor. Marvel, son dönemde Multiverse fikrini evrene dahil ettiği için farklı bir evrende hala yaşayan bir Tony Stark ile Iron Man yeniden Avengers’a dönebilir.

PlayStation Plus yeni yıla bomba gibi iki oyunla giriyor

"Iron Man geri mi dönüyor?" haberi, 03 Ocak 2023 tarihinde yazılmıştır. 02 Ocak 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Dijital + kategorisi altında bulunan Iron Man geri mi dönüyor? haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Iron Man geri mi dönüyor? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dijital + konusunda 18 Haziran 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:20 Melis Sezen'den denizde garip hareketler geldi
  2. 14:06 Reza Zarrab, sosyetik güzelle dünyaevine girmiş oldu
  3. 13:57 Wanda Nara yine çırılçıplak!
  4. 13:53 Rıdvan Dilmen imzayı attı! Sevindiren haber geldi!
  5. 13:47 Sansar Salvo cezaevine girdi!
  6. 13:40 Fenerbahçe'nin rakipleri belli! İşte Mourinho'nun ilk maçı ve rakipleri!
  7. 13:32 Jose Mourinho, İstediği Golcüyü Açıkladı!
  8. 13:11 Beyoğlu'nda Silahlı Saldırı Gerçekleşti
  9. 13:08 Shell resmen duyurdu! Ünlü markayı bünyesine katacağını duyurdu
  10. 13:03 Milli takımı bekleyen büyük tehlike!
  11. 13:03 Çikolata için büyük zam geliyor!
  12. 12:53 Ekonomist Eğilmez doların yükselişinin nedenlerini tek tek saydı
  13. 12:51 Dünya Altın Konseyi'nin açıkladığı ankete göre artık dolar öncelikli değil
  14. 12:48 ‘Dilber’ Mehmet Ali Erbil'nin Turnikesinin reytinglerini uçuran olay
  15. 12:44 Diamond Tema tehditlerin peşinden nereye gittiğini söyledi
  16. 12:33 Avrupa Futbol Şampiyonası e-ticaret satışlarını yükseltti!
  17. 11:33 ABD’de orman yangını. 7 bin kişiye tahliye
  18. 11:30 Dijital telif yasasında sona doğru: İçerik üretimini de etkileyecek
  19. 10:53 Dolar ve Euro ne kadar? 18 Haziran güncel döviz kurları
  20. 10:49 Tüm marketlerden toplatılıyor: Ünlü çay markasında zararlı madde bulundu
Dijital + Haberleri