İş insanına fuhuş tuzağı: Müstehcen görüntüleriyle şantaj yapıp yüzbinlerce lirasını aldılar

İş insanına fuhuş tuzağı: Müstehcen görüntüleriyle şantaj yapıp yüzbinlerce lirasını aldılar

İş insanına fuhuş tuzağı: Müstehcen görüntül... Kadir A., 18 yaşındaki üvey kız kardeşiyle ilişkiye giren patronu Rafet D.'yi tehdit ederek 3 milyon lira istedi. Rafet D.'nin şikayetiyle yakalanan Kadir A. ve Betül I. tutuklanırken Vedat G. ve Mehmet Sait A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 16 Mart günü merkez Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. Arazilere çit çekme işi yapan Rafet D., yanında işçi olarak çalışan Kadir A. ile birlikte bir çiftliğe gitti. İşlerini tamamladıktan sonra çiftlikten ayrılan Kadir A., Rafet D.’ye, para karşılığı birliktelik yaşadığını iddia ettiği bir kadın tanıdığı belirterek, “Çok yorulduk. Tanıdığım bir kadın var. Ona gidelim” teklifinde bulundu. Kadir A.’nın teklifini kabul eden Rafet D., işçisiyle birlikte fuhuş yapılan eve gitti. Evdeki kadınlardan Betül I. ile odaya giden Kadir A., Rafet D.’yi ise üvey kız kardeşi Kader A.’nın yanına gönderdi. Rafet D., burada Kader A. ile cinsel ilişkiye girdikten sonra evden ayrıldı.

ŞANTAJLA 320 BİN LİRA ALDILAR

Günler sonra Rafet D.’yi telefonla arayan Kadir A., “Elimizde Kader A. ile ilişkiye girdiğin görüntüler var. Eğer bize istediğimiz parayı vermezsen, görüntüyü eşine yollarız” diyerek tehdit etti. Bunun üzerine Rafet D., Kadir A. ile beraberindeki Betül I., Vedat G., Mehmet Sait A. ve Kader A.’ya 320 bin lira verdi. Bir süre sonra Kadir A., yeniden Rafet D.’yi aradı. “Bize 3 milyon TL ya da tarlanı vereceksin” dedi. İçinde bulunduğu durumu Rafet D. eşine anlattıktan sonra 23 Aralık’ta polise giderek şüphelilerden şikayetçi oldu.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için adreslerini belirledikten sonra harekete geçti. Kiralık bir araçla seyir halinde olduğunu tespit ettiği Kadir A. ile Betül I.’yı Seyhan ilçesindeki Regülatör Köprü üzerinde polis ekipleri yakaladı. Diğer şüpheliler Vedat G. ile Mehmet Sait A. ise evlerine yapılan baskında gözaltına aldı. Kadir A.’nın üvey kız kardeşi Kader A.’yı arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Polis ifadesinde şüphelilerin, suçu birbirlerinin üzerine atarak para almadıklarını öne sürdükleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kadir A. ile Betül I., çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Vedat G. ile Mehmet Sait A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"İş insanına fuhuş tuzağı: Müstehcen görüntüleriyle şantaj yapıp yüzbinlerce lirasını aldılar" haberi, 30 Aralık 2020 tarihinde yazılmıştır. 30 Aralık 2020 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan İş insanına fuhuş tuzağı: Müstehcen görüntüleriyle şantaj yapıp yüzbinlerce lirasını aldılar haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İş insanına fuhuş tuzağı: Müstehcen görüntüleriyle şantaj yapıp yüzbinlerce lirasını aldılar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Tele 1

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  2. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  3. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  4. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  5. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  6. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  7. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  8. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  9. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  10. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  11. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  12. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  13. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  14. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  15. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  16. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  17. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  18. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  19. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  20. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
3. Sayfa Haberleri