İslam Memiş yatırımcıları uyardı: "Sahip çıkın"

İslam Memiş yatırımcıları uyardı:

Ünlü ekonomist İslam Memiş, piyasalardaki son durumu değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, Noel tatili nedeniyle büyük yatırımcıların pozisyon açmak yerine beklemede olduğunu ve piyasada ciddi bir hareketlenme beklemediğini ifade etti.

ABD seçimlerinde Trump’ın kazanmasının ardından piyasalarda önemli dalgalanmalar görüldü. Bitcoin, seçim sonrası 69 bin dolardan 103 bin doları aşarak rekor seviyelere ulaşsa da sonrasında 100 bin dolar seviyesine geriledi. Borsa İstanbul’da BİST 100 endeksi, son beş gün içinde %4 artış kaydederek 10.081 seviyesine çıktı. Döviz piyasasında dolar 34,80 TL, euro ise 36,77 TL seviyelerinde işlem görürken, Kapalıçarşı’da gram altın fiyatı 3.033 TL’ye kadar yükseldi.

Ünlü ekonomist İslam Memiş, piyasalardaki son durumu değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, Noel tatili nedeniyle büyük yatırımcıların pozisyon açmak yerine beklemede olduğunu ve piyasada ciddi bir hareketlenme beklemediğini ifade etti. Jeopolitik gerilimlerin artabileceğine dikkat çeken Memiş, Aralık ayının kritik bir dönem olduğunu belirtti. "Aralık ayının ilk haftasındayız, ayın bitmesine üç hafta var. Varlıklarınıza ve birikimlerinize sahip çıkın" diyerek yatırımcıları tedbirli olmaya davet etti.

Not: Bu haber yatırım tavsiyesinde bulunmamaktadır.

"İslam Memiş yatırımcıları uyardı: "Sahip çıkın"" haberi, 09 Aralık 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Aralık 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan İslam Memiş yatırımcıları uyardı: "Sahip çıkın" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İslam Memiş yatırımcıları uyardı: "Sahip çıkın" 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 24 Ocak 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:09 Bolu’daki büyük yangın sonrası AFAD benzeri itfaiye teşkilâtı kuruluyor!
  2. 08:01 Mango, Puma ve Defacto Gibi Markalarla Çalışan Tekstil Devi İflastan Döndü
  3. 07:57 FETÖ’ye büyük darbe: "Kıskaç-36" operasyonuyla 71 kişi yakalandı!
  4. 07:51 Grand Kartal Otel’deki yangın sonrası RoyalCert’ten açıklama geldi: "Bağlantımız yok!
  5. 07:22 Yangının sorumlusu kim? Tanju Özcan’dan Bakan Ersoy’a cevap niteliğinde yeni kanıt!
  6. 07:14 CHP Lideri Özel’in Dokunulmazlık Dosyası Meclis Başkanlığı'na Sunuldu
  7. 07:09 Süper Lig kulüplerine PFDK'dan ceza Yağdı: Fenerbahçe en yüksek cezayı aldı!
  8. 07:01 Erdoğan'dan Aile Hukukunda Kapsamlı Reformlar
  9. 06:49 Narin Güran cinayeti davasında gerekçeli karar açıklandı: İşbirliği içinde işlenen bir vahşet!
  10. 06:44 Trump’tan Şok Karar: Suikast Belgelerinin Gizliliğini Kaldırıyor
  11. 06:37 Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Yeni Adım: Dolar ve Euro Garantili Okul İhaleleri
  12. 06:34 Ali Erbaş'ın 25 Kişilik Suudi Arabistan Gezisi Tepki Çekti!
  13. 06:11 Kartalkaya Yangınıyla İlgili İtfaiye Raporu açıklandı
  14. 06:05 Pençe-Kaplan’da Acı Haber: 1 Askerimiz Şehit Oldu
  15. 06:02 Trump’ın Vatandaşlık Kararnamesine Yargıdan Ret: Anayasaya Aykırı!
  16. 22:34 Norovirüs Alarmı: İngiltere’de Vaka Sayıları Yüzde 80 Arttı!
  17. 22:30 Galatasaray İlk Transferini Gerçekleştirdi! İmza İçin Florya'ya Gitti
  18. 22:25 Adalet Bakanı Tunç: Kartalkaya Yangınında Gözaltı Sayısı 12 Oldu
  19. 21:56 Tanju Özcan'dan flaş ifadeler: Savcı ve bilirkişilere baskı yapıyorlar!
  20. 21:55 Türkiye'deki kafatasının, Kleopatra'nın kardeşine ait olmadığı anlaşıldı!