İslam Memiş’ten Kritik Altın Uyarısı: Yatırımcıların Bilmesi Gereken Gizli Tuzaklar

İslam Memiş’ten Kritik Altın Uyarısı: Yatırımcıların Bilmesi Gereken Gizli Tuzaklar

İslam Memiş’ten Kritik Altın Uyarısı: Yatırı... Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara yönelik önemli uyarılarda bulundu. Borsa, dolar, euro, ons altın, gram altın ve gümüş fiyatlarına dair kapsamlı analizler sunan Memiş, yatırım dünyasında dikkat edilmesi gereken kritik noktaları vurguladı.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırım araçlarına dair son analizlerini ve öngörülerini paylaştı. Borsa, dolar, euro, altın ve gümüş gibi önemli yatırım kalemleri hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulunan Memiş, yatırımcılara özellikle dikkat etmeleri gereken konuları açıkladı.

BORSA: "DÜŞÜŞLER KALICI OLMAYACAK"

İslam Memiş, borsa endeksi ile ilgili önemli bilgiler sundu. İstanbul Borsa Endeksi’nin 9274 puana gerilemesini ve bu seviyenin beklendiğini belirten Memiş, borsa yatırımcılarına şu an için sessiz kalmalarını önerdi. "12.000 puan seviyesini hedefliyoruz ve bu seviyeyi 2-3 ay içinde göreceğimizi düşünüyoruz. Düşüşler, teknik olarak doldurulması gereken alanların tamamlandığını gösteriyor. Sabırlı yatırımcılar için borsa tarafında pozitif bir beklenti içindeyiz" dedi.

DOLAR: "ŞU AN UCUZ"

Dolar kuru hakkında konuşan Memiş, TL’nin değerini ve dolarla ilgili mevcut fırsatları değerlendirdi. "Dolar şu anda uygun fiyatlarda ve diğer yatırım araçlarına göre daha cazip görünüyor. Ons altın ve gümüşte yaşanan manipülasyonlar dolayısıyla dolar, yatırım için en iyi seçenek olabilir" ifadelerini kullandı.

EURO: "EURO’DAN ÇIKIŞ YAPILDI"

Euro-dolar paritesine dair açıklamalarında, Memiş, euro’nun değer kaybı yaşamasını beklediğini ve yatırımcıların euro pozisyonlarını kapatmalarını önerdi. "Euro’nun düşüşleri devam edecek. Yıl sonuna kadar bu trendin hızlanmasını bekliyoruz. Bu nedenle euroyu portföyünüzden çıkarmak en mantıklısı" dedi.

ALTIN: "GIZLI TUZAKLAR VE TEMKINLI BEKLEYIŞ"

Altın fiyatlarıyla ilgili önemli uyarılarda bulunan Memiş, ons altının 2.551 dolar seviyesinde olduğunu ve bazı gizli tuzaklar bulunduğunu belirtti. "Ons altın fiyatı 2.530 dolara kadar yükselebilir, ancak 2.470-2.420 dolar seviyelerine kadar düşüşler bekliyoruz. Şu an için altın yatırımlarında temkinli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Özellikle yıl sonu için 2.600-3.000 dolar seviyelerine yönelik beklentim var" şeklinde konuştu.

GÜMÜŞ: "DÜŞÜŞLER ALIM FIRSATI"

Gümüş fiyatlarına dair değerlendirmelerinde, Memiş, gümüşün toparlanma sürecinde olduğunu ve kısa vadeli düşüşlerin alım fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. "Gümüşün ons fiyatında yaşanan sert düşüşler sonrası toparlanma gördük. Gümüşün gram fiyatı 32 lira civarında ve bu seviyelerde alım fırsatları olabilir" dedi.

EYLÜL AYI BEKLENTILERI

Eylül ayında gram altın için 2.880 lira seviyesinin bir zirve noktası olabileceğini söyleyen Memiş, yatırımcılara bu dönemde dikkatli olmalarını ve ons altındaki fiyat tuzaklarına karşı temkinli beklemelerini tavsiye etti.

İslam Memiş’in analizleri, yatırımcılara piyasalardaki gelişmeleri daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir ve riskleri minimize etmeleri konusunda önemli bilgiler sunabilir.

 

"İslam Memiş’ten Kritik Altın Uyarısı: Yatırımcıların Bilmesi Gereken Gizli Tuzaklar" haberi, 14 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 14 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan İslam Memiş’ten Kritik Altın Uyarısı: Yatırımcıların Bilmesi Gereken Gizli Tuzaklar haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İslam Memiş’ten Kritik Altın Uyarısı: Yatırımcıların Bilmesi Gereken Gizli Tuzaklar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 18 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:50 Kulis| AKP MYK'da Erdoğan: ”İçeride, dışarıda bağlantısı var mı; üzerine gidip gereğini yapacağız”
  2. 11:42 Oba Makarna: "Patlama nedeniyle 3-6 ay üretim duracak"
  3. 11:39 Yumurtada Yeni Dönem Başlıyor! Son Tüketim Tarihi Yerine Bakın Üzerinde Ne Yazacak!
  4. 11:39 GSM operatörleri zamda cesur, bağlantı hızında dünya ortalamasının çok altında!
  5. 11:33 ‘Tarihi gün geldi çattı’ diyen İslam Memiş’ten gaza gelmeyin uyarısı
  6. 11:31 Galatasaray-Gaziantep Maçının Ardından Savaş Çıktı! Ümit Özat: 'Provokasyonu Sen Başlattın!'
  7. 11:30 THY uçağında olay çıkarıp "benim 10 fabrikam var" diyen yolcu tutuklanarak cezaevine gönderildi
  8. 11:25 Dilan Çıtak Tatlıses Uçakta Kabin Memuruna Saldırdı: THY'den Kara Liste Kararı
  9. 11:25 Çağrı cihazı saldırısı sonrası AK Parti Sözcüsü Çelik: "İsrail, savaşı genişletmek istiyor"
  10. 11:10 Murat Muratoğlu O Operatöre Verdi Veriştirdi: "Bu Milletin Yediği Kazığı Başka Kimse Atmadı!'
  11. 11:04 NASA Korkutan Uyarıyı Yaptı: "Futbol Sahası Boyutunda Göktaşı Geliyor!"
  12. 10:56 Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Evlendi!
  13. 10:50 Dinçer Güner'den 'Dikkat!' Çağrısı: 18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Neyin İşareti?
  14. 10:45 İsrail-Filistin Çatışması 'El-İsra' ile Sinemaya Taşınıyor: Uluslararası Kadrosu Belli Oldu!
  15. 10:36 Pentagon'dan Lübnan Patlamalarına Dair Beklenen Açıklama Geldi: 'Hiçbir Dahlimiz Yok!'
  16. 10:28 Kenan Yıldız, Juventus-PSV Maçına Damga Vurdu
  17. 10:24 PSG-Girona Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?
  18. 10:21 Kızılyıldız-Benfica Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?
  19. 10:07 Lübnan'da Çağrı Cihazı Patlamaları: 9 Ölü, 2800 Yaralı
  20. 09:55 Instagram’dan Radikal Hamle: Genç Kullanıcılar ise Bu Yeniliğe Çok Üzülecek!
Ekonomi Haberleri