İstanbul Valisi Gül, iş insanını döven boksörü ağırladı

İstanbul Valisi Gül, iş insanını döven boksörü ağırladı

İstanbul Valisi Gül, iş insanını döven boksö... İstanbul Valisi Gül’ün, iş insanı Fehmi Öztürk’ü darbettiği iddiasıyla yargılanan boksör Muhammed Dursun’u makamında ağırladığı anlaşıldı. Dursun, vücudunda kırıklar oluşan Öztürk için “Masaya çarpmıştır” demişti.

İstanbul Valisi Davut Gül’ün, iş insanı Fehmi Öztürk’ü öldüresiye dövdüğü iddia edilen boksör Muhammed Dursun’u makamında ağırladığı ortaya çıktı. 24 Ekim’de İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Milli sporcumuz Muhammed Dursun, Valimiz Davut Gül’ü ziyaret etti” denildi. Ancak Muhammed Dursun’un yargılandığı dava ise oldukça dikkat çekici. 10 Temmuz 2018 tarihinde, boksör Muhammed Dursun ve Cem Özmüş, İstanbul’un Başakşehir ilçesindeki bir kafede iş insanı Fehmi Öztürk ile oğlu Ercan Öztürk’e saldırdı. Özütürk’ü eski ortağı olan Fırat Muşlu’nun dövdürdüğü öne sürüldü. Olayın ardından Küçükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi’nde, Muhammed Dursun, Cem Özmüş ve Fırat Muşlu hakkında “yaralama, tehdit ve hakaret” suçlarından dava açıldı. Dursun ve Özmüş’ün, Fehmi Öztürk’ü darbettikleri esnada “Bu daha başlangıç. Bu dayağı arayacaksınız” dediği belirtildi. Fehmi Öztürk’ün vücudunda orta derecede kırıklar oluştuğu belirtildi. Muhammed Dursun ifadesinde, “Fehmi Öztürk bana vurmaya çalıştı ben de kendimi korumak için onu iki kez ittirdim. Masaya çarpmış olabilir” dedi. Cem Özmüş ise tokat attığını iddia etti. Savcının, Dursun, Özmüş ve Muşlu’nun ceza almasını istediği dava henüz sonuçlanmadı.

‘KİRLİ İŞLERİNİ YAPIYORDU’

Öztürk’ü darbeden Cem Özmüş ise 15 Temmuz 2021’de Kartal sahilinde silahla vurularak öldürülmüştü. Öldürülen Özmüş’ün eşi Pınar Özmüş, “Eşim Fırat Muşlu’nun tahsilat işlerini, daha doğrusu gayrimeşru, kirli işlerini yapıyordu” dedi. Hazırlanan iddianamede, Özmüş’ün patronu Fırat Muşlu’nun azmettirici olduğu ve tasarlayarak öldürme suçunu işlediği belirtildi. Özmüş’ü Fırat Muşlu’nun öldürttüğü belirtilse de Muşlu tutuklanmadı. Daha sonra Özmüş’ün öldürülmesine yardım eden isimlerden biri olan İhsan Boyabat da öldürüldü. “Etkin pişmanlıktan yararlanmak için İstanbul Anadolu Adliyesi’ne gitmek isterken” öldürüldüğü iddia edilen Boyabat’ın dosyasına da gizlilik kararı verildi. Öztürk yıllardır can güvenliği olmadığını ve defalarca ölümle burun buruna geldiğini söyledi.

"İstanbul Valisi Gül, iş insanını döven boksörü ağırladı" haberi, 22 Kasım 2023 tarihinde yazılmıştır. 22 Kasım 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan İstanbul Valisi Gül, iş insanını döven boksörü ağırladı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İstanbul Valisi Gül, iş insanını döven boksörü ağırladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:BirGün Gazetesi

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:35 Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray Kaptanı onların seviyesine inmez"
  2. 19:29 İsrail durmuyor: Son 24 saatte Gazze'de 106 kişi hayatını kaybetti
  3. 19:24 Borsa İstanbul haftanın ilk gününü rekorlarla tamamladı
  4. 19:21 Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
  5. 19:19 WikiLeaks’in kurucusu Assange davasında temyiz kararı
  6. 19:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a taziye mesajı
  7. 19:11 Dursun Özbek Çıkıştı! ''Ali Koç, tüm bu yaptıklarının hesabını senden teker teker soracağım!''
  8. 18:57 Helikopter kazasında ölen İran Cumhurbaşkanı Reisi: İbrahim Reisi!
  9. 17:43 Yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında kira fiyatları artacak mı?
  10. 17:39 Reddedilen vize ücretinizi geri almanızın yöntemi
  11. 17:38 Sümüklü böcekleri uzaklaştıran doğal yöntem!
  12. 17:36 Gebeliği önlemede çok etkili o yöntem: Deri altı implantı!
  13. 17:32 Hamura 1 çay kaşığı eklenirse bakın kurabiye nasıl oluyor?
  14. 17:30 Bu yöntemle hem su masrafı azalıyor hem de yabani ot kalmıyor!
  15. 17:28 Şifre ve temassız yerine işte bu yöntem kullanılacak!
  16. 17:27 Sosyal medya kullanıcılarının eğitilmesi gerekiyor!
  17. 17:25 Rize'nin çay ihracatı belli oldu: 4 ayda ne kadar?
  18. 17:24 Altın fiyatları rekor kırıyor!
  19. 17:22 Petrol de değil, doğalgaz da: Türkiye daha büyük bir enerjinin ardında!
  20. 17:10 Turşunun dibine bir dilim ekleyerek kütür kütür kalmasını sağlayabiliyorsunuz
Gündem Haberleri