İşte Düzenli Seks Hayatı Olan Çiftlerin 8 Alışkanlığı

İşte Düzenli Seks Hayatı Olan Çiftlerin 8 Alışkanlığı

İşte Düzenli Seks Hayatı Olan Çiftlerin 8 Al... Düzenli seks hayatı olan çiftler yatak odasını nasıl hareketli tutuyor? İşte düzenli seks hayatı olan çiftlerin 8 alışkanlığı...

Her uzun vadeli ilişkide iniş çıkışlar vardır. Siz ve partneriniz cinsel hayatınızdan uzaklaştıysanız, seks tutarsız hale geldi ya da artık ilişkide değer görmüyorsa işleri yoluna sokmanın zamanı gelmiş olabilir. Peki düzenli seks hayatı olan çiftler yatak odasını nasıl hareketli tutuyor? İşte düzenli seks hayatı olan çiftlerin 8 alışkanlığı...

11- MÜKEMMEL ZAMANI BEKLEMEZLER

 

1- MÜKEMMEL ZAMANI BEKLEMEZLER 

Hayat mükemmel değil, seks de değil. Çok seks yapan çiftler, çocukları yanında değilken tatilde olmak gibi mükemmel zamanı aramıyorlar. Günlük yaşamda iş stresi, aile stresi ve her türden ev stresi devreye giriyor. Yani bu sorunlar ve stres her zaman var, seks için her şeyin mükemmel olmasını bekleyemezsiniz.

22- CİNSEL AÇIDAN BENCİL DEĞİLDİRLER

 

2- CİNSEL AÇIDAN BENCİL DEĞİLDİRLER 

Zevk alma arzusunda kaybolmak kolay olsa da, her iki taraf da bu kadar bencil olmadığında seksin gerçekleşmesi daha olasıdır. Düzenli seks hayatı olan çiftler bencil olmuyor. Her şey bir kişi ya da diğeriyle ilgili değil. Bu çiftler, özellikle seks söz konusu olduğunda birbirlerinin neye ihtiyacı olduğunu dinliyorlar. Birbirlerinin cinsel uyarılmaları ile uyum içindeler.

33- KENDİ BEDENLERİNİ SEVERLER

 

3- KENDİ BEDENLERİNİ SEVERLER 

Daha fazla seks yapmak, başka biriyle sevişmeden önce kendinizi sevmeyi gerektirir. Vücutlarıyla kendilerini rahat hissedenler, vücutlarının birbirlerine nasıl göründüğü, hissettiği veya koktuğuna takılıp kalmazlar. Cinsel birliktelik için her fırsattan yararlanmalarını sağlayarak birbirleriyle rahat hissederler.

44- BİRBİRLERİNE GÜVENİYORLAR

 

4- BİRBİRLERİNE GÜVENİYORLAR 

Düzenli seks hayatı olan çiftlerin ortak noktalarından biri de güven duıygusudur. Güven ve samimiyet iç içedir ve biri olmadan diğerine sahip olamazsınız. Bu nedenle bu çiftler herhangi bir güven sorunu yaşamazlar ve cinsel açıdan da yakınlıklarını daha da ateşler.

55- HAVAYA GİRMEYİ BEKLEMİYORLAR

 

5- HAVAYA GİRMEYİ BEKLEMİYORLAR 

Sık sık meşgul olan çiftler "ruh halinde" olmayı beklemezler, çünkü bu, özellikle çocuklar veya yoğun bir çalışma programı söz konusu olduğunda nadiren hissedecekleri bir şey olabilir. Havanızda değilseniz, bazen biraz ön sevişme sizi oraya götürebilir. Bu, özellikle uyarılmanın arzudan önce geldiği kadınlar için geçerlidir.

66- EĞLENMEYE CAN ATIYORLAR

 

6- EĞLENMEYE CAN ATIYORLAR 

Uzun süredir birlikte olan çiftler, özellikle yatak odası zamanları öngörülebilir bir rutine dönüşürse, cinsel kıvılcımın azalmaya başladığını hissedebilirler. Cinsel hayatı aktif olan çiftler eğlenir. Seks aşırı duygusal olmak zorunda değildir. Seks eğlenceli ve cilveli olabilir. Kahkaha olabilir. Bazen seks yapmanın doğal yolu komik ve eğlencelidir - buna kendinizi verin.

77- ONLARI NEYİN HAREKETE GEÇİRDİĞİNİ KABUL EDİYORLAR

 

7- ONLARI NEYİN HAREKETE GEÇİRDİĞİNİ KABUL EDİYORLAR 

Partnerinizle kaç kez seks yapmış olursanız olun, bazen sizi neyin harekete geçirdiğini, hatta neyi daha çok istediğinizi seslendirmek zor olabilir. Aktif ve düzenli cinsel ilişkiye giren çiftlerin yaptığı bir şey, seks ve fiziksel yakınlık sırasında sözlü ve açık olmalarıdır. Seks yapmadan önce, partnerinize nasıl hissettiğinizi samimi bir şekilde söyleyin," ve hormonlar. Her şey hakkında olabilir. Sadece açık olduğunuzu gösterin. Bu cinsel iletişimi hemen başlatır.

88- BAĞLANTIYI YENİDEN CANLANDIRMAK İÇİN SEKS YAPIYORLAR

 

8- BAĞLANTIYI YENİDEN CANLANDIRMAK İÇİN SEKS YAPIYORLAR 

İlişkiler bayatlayabileceğinden, sık sık seks yapmak bağlılık hissini ve hatta ikinizin zaman içinde kurduğunuz güçlü bağı geri getirebilir. Son derece aktif çiftler, seksi, kısa bir süreliğine bile olsa, basitçe bağlantı kurmanın bir yolu olarak görüyor. Ne olursa olsun, bir hafta boyunca her gün seks yapmayı taahhüt ederseniz ne olacağını görün. Mazeret yok, sadece yapın ve bunun yakınlık seviyenizi, öz saygınızı ve kişisel bağınızı nasıl geliştirmeye başladığını görün.

"İşte Düzenli Seks Hayatı Olan Çiftlerin 8 Alışkanlığı" haberi, 14 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 15 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Kadın kategorisi altında bulunan İşte Düzenli Seks Hayatı Olan Çiftlerin 8 Alışkanlığı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İşte Düzenli Seks Hayatı Olan Çiftlerin 8 Alışkanlığı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kadın konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:01 Zeytin Değil Altın Hasat Etti: Bahçesinde Çapa Yaparken Altın Dolu Bizans Hazinesini Buldu!
  2. 19:26 Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres Hakkında O Açıklama Geldi!
  3. 19:19 Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile karşılaşmaları belli oldu!
  4. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  5. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
  6. 18:44 Sağlıklı ve Lezzetli Atıştırmalık: Pratik Hurma Topları Tarifi
  7. 18:37 Rönesans Rezidans Faciası: Müteahhidin Çarpıcı Savunması 'Bina Yan Yattı, Çökme Olmadı'
  8. 18:31 Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğünde deprem
  9. 18:26 Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu Gözlemlemek İçin İstanbul'a Gözlemci Gönderdi
  10. 18:20 Web Bağlantısı Sorunlarına Hızlı Çözümler: İnternet Deneyiminizi İyileştirin!
  11. 18:14 Senatör Nelson: Çin'in Gizli Uzay Programları ABD'yi Uyandırmalı
  12. 18:09 İran Komutanı: İsrail'in Nükleer Tesise Saldırı Tehdidi, Politika Değişikliğine Neden Olabilir
  13. 17:59 Domateslerin Uzun Süre Taze Kalması İçin Pratik Yöntemler
  14. 17:52 Antalya'daki Teleferik Kazası: Tutuklu Belediye Yetkililerinin İtirazı Reddedildi
  15. 17:37 İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına adayı oldu!
  16. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  17. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  18. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  19. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
  20. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
Kadın Haberleri