İşte Galatasaray''ın ilk 11''i

İşte Galatasaray''ın ilk 11''i

İşte Galatasaray''ın ilk 11''i Bu akşam Galatasaray kendi sahasında BB Erzurumspor ile karşı karşıya gelecekGalatasaray''da ilk 11''ler belli oldu.

Geçtiğimiz hafta ligde ağır yara alan Galatasaray bu akşam kendi taraftarı önünden kazanmak istiyor.  Galatasaray ile BB Erzurumspor, bu akşam oynayacakları maç ile birlikte tarihlerinde ilk kez resmi bir müsabakada karşı karşıya gelecek. Galatasaray'da ilk 11'ler belli oldu.

G.SARAY'IN İLK 11'i

Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Ömer, Donk, Nidaye, Emre, Feghouli, Rodrigues, Eren

MAÇ HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, bu akşam saat 20.00’de Türk Telekom Stadyumu’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile mücadele edecek. Geride kalan 6 haftada sarı-kırmızılar; 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle ikinci sırada yer alıyor. Mavi-beyazlılar ise 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle son sırada bulunuyor. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray ile BB Erzurumspor bugüne kadar hiçbir resmi maçta karşılaşmadı. bu akşam oynanacak mücadele ile birlikte ilk kez resmi bir müsabakada birbirlerine rakip olacaklar.

GALARASARAY 22 MAÇTIR SAHASINDA KAYBETMİYOR

Sarı-kırmızılılar ligde Türk Telekom Stadyumu'ndaki en son yenilgisini 2016-2017 sezonun 30. haftasında Kasımpaşa’ya karşı 3-1 skorla aldı. Cimbom’un bu müsabakanın ardından ligde sahasında bileği bükülmedi ve 22 karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmedi. Evinde geride kalan 22 lig maçında 21 galibiyet alan Aslan sadece 1 kez berabere kaldı.

TERİM'Lİ GALATASARAY EVİNDE PUAN VERMEDİ

Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray’ın tekrar başına geçtikten sonra ligde Türk Telekom Stadyumu’nda yenilgi yüzü görmedi. Terim öğrenciler oynadığı 12 karşılaşmada da 3 puan aldı. Sarı-kırmızılılar söz konusu müsabakalarında 8’inde de gol yemedi.

LİGİN EN GÖLCÜ TAKIMI GALATASARAY

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 6 haftada Galatasaray, attığı 14 golle bu alanda zirvede yer alıyor. Sarı-kırmızılılar bu 14 golün 11’ini sahada oynadığı maçlardaki kaydetti. Aslan’da golleri Eren Derdiyok, Garry Rodrigues, Emre Akbaba, Serdar, Onyekuru, Fernando ve Sinan Gümüş attı. Ayrıca ligin ilk haftasında deplasmandaki Ankaragücü karşılaşmasında Ankara ekibinden Bakary Kone kendi kalesine gol atmıştı.

BELHANDA'NIN CEZASI BİTİYOR

Ligin 4. haftasında Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, 3 maç müsabakalardan men cezası almıştı. Belhanda, Kasımpaşa, Akhisarspor karşılaşmalarında bu cezasını çekmişti. Yıldız futbolcu, BB Erzurumspor maçından sonra takımdaki yerini alabilecek.

Galatasaray ve BB Erzurumspor, tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek. Galatasaray iç sahada oynadığı son 22 lig maçında yenilmedi ve son 15 lig maçını kazandı. Fatih Terim'in takımın başında çıktığı 12 iç saha maçında, sarı kırmızılılar puan kaybetmedi. Galatasaray, Fatih Terim'in takımın başında iç sahada çıktığı 12 lig maçının sekizinde gol yemedi ve diğer dört maçta kalesinde birer gol gördü.

Galatasaray, Süper Lig'e o sezon yeni yükselen takımlara karşı iç sahada oynadığı son 27 maçın sadece birinde mağlup oldu ve son sekiz maçta yenilmedi. Bu süreçte, lige yükseldiği sezon Galatasaray deplasmanından üç puanla dönen son takım Osmanlıspor'du. BB Erzurumspor bu sezon Süper Lig'de henüz maç kazanamayan üç takımdan biri. BB Erzurumspor, Süper Lig'de altı maçta iki puan topladı ve ligin son sırasında yer alıyor. Ancak, Erzurum ekibi bu iki puanı da deplasman maçlarında elde etti. Bu sezon Süper Lig'de BB Erzurumspor 26, Galatasaray 27 isabetli şut çekti. Ancak Galatasaray bu şutlardan 14 gol bulurken, BB Erzurumspor sadece beş gol bulabildi.

BB Erzurumspor bu sezon ligde Antalyaspor ve Sivasspor'un ardından en fazla gol yiyen üçüncü takım. BB Erzurumspor bu sezon ligde duran toplardan en fazla gol bulan takımlardan biri. Erzurum ekibinin bu sezon ligde attığı bütün goller duran toplardan gelirken, ligde henüz akan oyunda gol atamayan tek ekip de BB Erzurumspor. Galatasaray bu sezon ligin en az faul yapan takımı.

Galatasaray'ın bu sezon ligde attığı 14 golün 10'u ve iç sahada attığı 11 golün dokuzu maçların ikinci yarılarında geldi. Sarı kırmızılılar, ikinci yarılarda Kasımpaşa ile birlikte en fazla gol atan takım. Süper Lig'de bu sezon en fazla oyuncusu asist yapan takım Galatasaray. Garry Rodrigues, Galatasaray formasıyla iç sahada ilk 11'de başladığı son dört resmi maçta altı gole katkıda bulundu (dört gol, iki asist). Leo Schwechlen, bu sezon Süper Lig'de en fazla top kapan isim. Bu sezon Süper Lig'de Ankaragücü futbolcusu Tiago Pinto'nun ardından en fazla pas arası yapan isim Erzurumsporlu Lokman Gör.

"İşte Galatasaray''ın ilk 11''i" haberi, 28 Eylül 2018 tarihinde yazılmıştır. 28 Eylül 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan İşte Galatasaray''ın ilk 11''i haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İşte Galatasaray''ın ilk 11''i 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  2. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  3. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  4. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  5. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  6. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  7. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  8. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  9. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  10. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  11. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  12. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  13. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  14. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  15. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  16. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  17. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  18. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  19. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  20. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
Spor Haberleri