İyi Parti'den 'Komünist Başkan' mesajı: Türk siyaseti bu mesajı almalı

İyi Parti'den 'Komünist Başkan' mesajı: Türk siyaseti bu mesajı almalı

İyi Parti'den 'Komünist Başkan' mesajı: Türk... İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu, Türkiye Komünist Partisi'nden Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Tunceli Merkez Belediye Başkanı seçilmesine ilişkin konuştu.

İyi Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, Türkiye Komünist Partisi'nden Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Tunceli Merkez Belediye Başkanı seçilmesine ilişkin konuştu. Ağıralioğlu, "Neye inandığınızdan çok ne yaptığınıza bağlı olarak itibar bulacaksınız anlamı taşımaktadır" diye konuştu.

İyi Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, Türkiye Komünist Partisi'nden Fatih Mehmet Maçoğlu'nun belediye başkanı seçilmesine ilişkin, "Rusya'da bile aday olsa, bir komünistin belediyeyi alabilme imkanı yokken Tunceli'de bir belediyeyi alabilmiş olması; ne olduğunuzdan, neye inandığınızdan çok ne yaptığınıza bağlı olarak itibar bulacaksınız anlamı taşımaktadır" diye konuştu.

İyi Partili Ağıralioğlu, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi süresince alın teri döktüklerini ifade ederek, sonuçların hayırlı olmasını diledi.İktidarın da muhalefetin de kendi hissesine düşeni alabileceği sonuçların ortaya çıktığını vurgulayan Ağıralioğlu, "Türkiye'de korku dili kaybetti. Kendi milletini korkutarak iktidar imkanlarını elinde tutabilme iradesi kaybetti. 'Beklediğimizi alamazsak memlekette ciddi güvenlik endişeleri olacak' propagandası kaybetti. Memlekette ümidi yönetmek isteyen taraf kazandı." diye konuştu.Belediyeleri, hizmet etmek anlamında devralanların vazifesinin millete verdikleri sözü tutmak olduğunu belirten Ağıralioğlu, "Belediye başkanlarının boynuna borç olan, 'asla yapmayacağız' dedikleri işleri yapmayarak verdikleri söze sadakat göstermektir." ifadesini kullandı.

"TÜRK SİYASETİ BU MESAJI ALMAK ZORUNDADIR"

Ağıralioğlu, Cumhur İttifakı'nın seçim meydanlarında kullandığı propaganda dilini de eleştirerek, şöyle konuştu:"Seçim sonuçları itibarıyla millet korkuya itibar etmemiş, ümide cümle kuranlara kuvvet vermiştir. Biz devleti yöneten dilin, korkuyu değil ümidi yönetmesine inananlardanız. Memlekette hiçbir terör örgütünün Türk devletinin, Türk milletinin varlığını sıkıntıya sokamayacağı ciddiyette devlet dilinin varlığına ihtiyaç duyduğumuzu söylüyoruz."Tunceli'de, Türkiye Komünist Partisi'nden Fatih Mehmet Maçoğlu'nun belediye başkanı seçilmesine de değinen Ağıralioğlu, "Rusya'da bile aday olsa, bir komünistin belediyeyi alabilme imkanı yokken Tunceli'de bir belediyeyi alabilmiş olması; ne olduğunuzdan, neye inandığınızdan çok ne yaptığınıza bağlı olarak itibar bulacaksınız anlamı taşımaktadır. Türk siyaseti bu mesajı almak zorundadır." değerlendirmesinde bulundu.

Ağıralioğlu, ekonomik sıkıntıların arkasında, 'Türkiye'de demokrasi yok.' propagandasının da bulunduğunu savunarak, şunları kaydetti:

"İstanbul, Ankara başta olmak üzere hükümetin elinde olan belediyelerden, hükümetin kaybettiğine dair, 'Millet iradesine saygılıyız.' cümleleri, Türk devletinin uluslararası itibarına derinlik ve kuvvet kazandıracaktır. Bunu, FETÖ'cülerin ya da devlet millet düşmanlarının, 'Türkiye'de ne olursa olsun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıkacak asla sonuca razı olmayacak. Seçim sonuçlarını kendi lehine döndürmek için her türlü kuralsızlığa tevessül edecek.' propagandasını tersine çevirmek için olağanüstü bir imkan gibi görüyorum."

"İyi Parti'den 'Komünist Başkan' mesajı: Türk siyaseti bu mesajı almalı" haberi, 01 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan İyi Parti'den 'Komünist Başkan' mesajı: Türk siyaseti bu mesajı almalı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İyi Parti'den 'Komünist Başkan' mesajı: Türk siyaseti bu mesajı almalı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  2. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  3. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  4. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  5. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  6. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  7. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  8. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  9. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  10. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
  11. 20:58 Kendini En Çok Beğenen 3 Burç Belli Oldu! İşte En Kibirli Burçlar!
  12. 20:57 UAD, İsrail'e karşı açılan soykırım davasında yeni önlemler aldı
  13. 20:52 ABD: "İsrail'in Refah'a saldırmasını görüşmeler olmadan beklemiyoruz"
  14. 20:52 Erbakan AKP'ye 3 koşul sundu: "Yapılırsa seçimlerden çekilmeye hazırız"
  15. 20:52 Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştiriler: "Parti İhanete Uğradı"
  16. 20:51 İmamoğlu, Erdoğan'a yönelik "haddini bilecek" diyerek seslendi: "O iş bitti kardeş"
  17. 20:48 Moskova'daki Crocus City Hall'da Gerçekleşen Terör Saldırısı İçin ABD Rusya'yı Uyardığını Belirtti!
  18. 20:46 Birleşmiş Milletler: "Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı."
  19. 20:41 Edirne'de Jandarma Operasyonu: FETÖ ve PKK-KCK Üyeleri Yakalandı
  20. 20:22 ABD, IŞİD saldırısından önce Rusya'ya uyarı gönderdi
Politika Haberleri