İzzet Yıldızhan: 'Kızlarımın eş seçme şansı yok, benim kızım flört falan yaşayamaz'

İzzet Yıldızhan: 'Kızlarımın eş seçme şansı yok, benim kızım flört falan yaşayamaz'

İzzet Yıldızhan: 'Kızlarımın eş seçme şansı ... "Kızlarımın eş seçme şansı yok; benim kızım flört falan yaşayamaz, flört edilmemeli" diyen İzzet Yıldızhan'ın 2 kızı 7 oğlu var.

Bu sabah Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan şarkıcı İzzet Yıldızhan, “Kızlarımın eş seçme şansı yok! Flört edilmemeli, gençlik hata yapıyor evlilikleri bitiyor" dedi. 

Kızlarının " İşte benim sevgilim" demesi gibi bir durum olamayacağını belirten İzzet Yıldızhan şunları söyledi:

" Onların bir eş seçme şansı yok. Karşıma eş getirme şansı yok. Ben seçmeyeceğim tabii ki, mutlaka aileler görüşür. Bu böyle bilinir. Benim kızım öyle flört falan yaşayamaz. Bombaysa al söylüyorum... Böyle yani. Ben böyle doğru buluyorum. Birbirlerini tanıyacaklar tabii lakin flörtün bir sınırı vardır. Benim de o sınırım var. Ailelerin gözetiminde tabii ki birbirlerini tanıyacaklar. Flört edilmemeli. Çünkü gençlik hata yapıyor. Ondan sonra evlilikleri bitiyor. Flörtte her şey yaşanmamalı kesinlikle... Masumane olmalı, sevgi korunmalı. Evliliğe kadar korunmalı o sevgi. Ben masumiyetin korunması gerektiğine inanıyorum. Geçmişe bakalım, evliliklere bakın...Boşanmalar böyle miydi? çok azdı... Çünkü masumane evliliklerin, ailelerin birbiriyle masumane tanışmaların ve evliliklerin bir ömür sürdüğü"

"Kim bana nasıl bakarsa baksın"

"Aynı evde bir kızla erkeğin yaşaması... Kim bana nasıl bakarsa baksın hiç umurumda değil! Yok entelmiş, dantelmiş asla! karşıyım böyle bir şeye... Bir kızın bir erkekle aynı evde yaşaması... Kızdan bahsediyoruz, ben daha önce de böyle bir konuşma yaptığımda çok yanlış yerlere gitti. Ben 'bunun bir sınırı var' dedim. Yaşam farklılıkları vardır. Sanatçı hayatıyla bir ailenin hayatı, benim kızımın hayatı bir olabilir mi? Sanatçı sektörün içinde, yemeğe gidecek, davete gidecek... Oyuncuyla çıkacak. Bunların bir arada yaşaması çok normal. Ben bunları kast etmiyorum"

"Hiçbir anne baba kabul etmez"

Yıldızhan şöyle devam etti:

Aslında çok açılması gereken bir konu lakin kısa keseceğiz. Bir evde yaşayan bir insan her şeyi tüketiyor zaten. Yaşanılacak ne kalıyor? Ama masumane bir birleşimde hayatın her evresinde bir şeyler yaşanıyor. Gelip aynı evde yaşadığında, artık paylaşılacak bir şey kalmıyor. 6 sene, 5 sene , 3 sene... Bir evde yaşamanın sonra evliliğe gidip, sonra bitirmenin...Hiçbir anne baba bunu kabul etmez arkadaşlar, söylediklerine asla bakmayın! Söyleyenler çok azınlıktır, onların da zaten kendi hayatları da kötüdür. Kendi hayatlarından 'ben bunu yaşayamadım da, benim kızım yaşasın veya oğlum yaşasın' Kardeşim böyle bir şey yok. Yazık çocuklara kötülük yapıyorsunuz. Bunun Müslümanlıkla, şunla bunla alakası yok. Bir örf ve adet var."


 

"İzzet Yıldızhan: 'Kızlarımın eş seçme şansı yok, benim kızım flört falan yaşayamaz'" haberi, 27 Ekim 2021 tarihinde yazılmıştır. 27 Ekim 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan İzzet Yıldızhan: 'Kızlarımın eş seçme şansı yok, benim kızım flört falan yaşayamaz' haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İzzet Yıldızhan: 'Kızlarımın eş seçme şansı yok, benim kızım flört falan yaşayamaz' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:52 Dünya Hava Kalitesi Raporu: Temiz Hava İçin Küresel Çağrı
  2. 12:46 Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 31 bin 819'a ulaştı
  3. 12:46 Müge Anlı’nın Programında Şok İtiraf: Eşim Annemle Kaçtı!
  4. 12:40 Uzaylı Yumurtası mı? Oklahoma Gölü’nde Bulunan Bryozoa Keşfi
  5. 12:32 Bayram Tatili Rotası: Doğadan Tarihe, Kaz Dağları'ndan Roma'ya!
  6. 12:27 Mide Sağlığı İçin Kahve Tüketiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
  7. 11:42 Akaryakıta Çifte Zam Geliyor:19 Mart Akaryakıt fiyatları!
  8. 11:39 MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: Ya erken seçim ya da anayasa değişikliği
  9. 11:36 Gençlik Sırları: Doğal Yağlarla Ciltte Botoks Etkisi!
  10. 11:32 Kanye West’in konserinde ortalık karıştı: Trans birey önüne geçen herkesi yumrukladı
  11. 11:28 Kredi Kartı ve Nakit Avans Faizleri Yükseldi: Yeni Dönem Başlıyor
  12. 11:24 Savcı Özlem'in ölümünde yeni gelişme: Astsubayın cezası onandı
  13. 11:23 SGK’nın Geri Ödeme Listesine 47 İlaç Eklendi!
  14. 11:20 Halkın Kurtuluş Partisi Erdoğan ve bakanlar hakkında suç duyurusunda bulundu
  15. 11:17 Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur?
  16. 11:16 Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere beslenmeyi çok gördü
  17. 11:10 İsrail Saldırısında Hamas’ın Üst Düzey Lideri Hayatını Kaybetti
  18. 11:04 Ocak 2024’te Türkiye’nin Net UYP’si Eksi 300 Milyar Dolara Düştü
  19. 11:01 Tarihe ışık tutacak keşif! Sahra Çölü'nün altında gizlenen dünya!
  20. 11:01 Şok gelişme! Ünlü banka Türkiye'den çekiliyor!
Magazin Haberleri