Japon otomotiv devi 1,7 milyon aracını geri çağırıyor!
Japon otomotiv devi 1,7 milyon aracını geri ... Honda, 1,7 milyon aracını geri çağırdığını duyurdu. NHTSA'ya göre, bu geri çağırma, direksiyon dişli kutusundaki üretim hataları nedeniyle kazalara yol açma riski taşıyor.
Honda, ABD’de yaklaşık 1,7 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı. NHTSA'nın bildirdiğine göre, 2023-2025 model Acura Integra, Civic Type R, CR-V Hybrid gibi araçlar geri çağrılacak. Direksiyon dişli kutusundaki üretim hatası, aşırı sürtünmeye ve direksiyonun dönmesinde zorluğa yol açarak kazalara neden olabilir.
Dünyaca ünlü otomobil markası Honda, yaklaşık 1,7 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı.
ABD Ulusal Kara Yolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) tarafından yapılan duyuruda, geri çağırma kapsamına 2023-2025 model Acura Integra, Civic Type R, CR-V Hybrid, CR-V, HR-V ile 2022-2025 model Civic ve Civic Hatchback araçlarının girdiği belirtildi. Ayrıca, 2024-2025 model Acura Integra Type S ve 2025 model CR-V Fuel Cell EV, Civic Hybrid ve Civic Hatchback Hybrid araçlarının da geri çağrılacağı ifade edildi.
Geri çağrılmanın sebebi, direksiyon dişli kutusunun hatalı üretim olasılığı olarak açıklandı. Bu durum, aşırı iç sürtünmeye yol açarak direksiyonun dönmesinde zorluk yaratabileceği ve bunun da kaza ve yaralanma riskini artırabileceği belirtildi.
"Japon otomotiv devi 1,7 milyon aracını geri çağırıyor!" haberi, 10 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 10 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Japon otomotiv devi 1,7 milyon aracını geri çağırıyor! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Japon otomotiv devi 1,7 milyon aracını geri çağırıyor! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 23 Kasım 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.
YORUM YAZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.