Jose Mourinho, italyan gazetesine itiraf etti!

Jose Mourinho, italyan gazetesine itiraf etti!

Jose Mourinho, italyan gazetesine itiraf etti! Montella, 'Futbolda her şey mümkün, bu turnuvada çok daha fazlası mümkün. Ancak dikkatli olmalıyız, gerginlik bizi kandırabilir. Gerginliğin, grupta Çekya'ya karşı hayatımızı nasıl zorlaştırdığına bir bakın.'

Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Türk vatandaşlarının 2024 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) başarılarını kutlamalarını görmekten gurur duyduğunu ve Avusturya'yı yenmelerine yardımcı olan şeyin Türk kalbi olduğunu söyledi.

İtalya Ay-Yıldızlı takımının 50 yaşındaki teknik direktörü, ülkesinin en çok tirajlı spor gazetelerinden Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada milli takımın EURO 2024 müsabakasındaki performansını değerlendirdi.

Montella, milli takımın aldığı başarılı sonuçların ardından Türklerin sokakta kutlama yaptığını anımsatarak, "Onları mutlu etmekten gurur duyuyorum. Bana aşık olan ülkeye karşı kendimi sorumlu hissediyorum. Benim gibi oyuncular da aynısını hissediyor." sorumluluk. Avusturya'yı yenmemize yardımcı olan Türkiye'nin kalbidir" dedi.

Mart ayında Avusturya'nın hazırlık maçında kendilerini 6-1 yendiğini hatırlatan Montella, şöyle konuştu: "Artık bu maçı gerçekten önemsediğimi söyleyebilirim. Bu Avusturya'ya karşı sportif bir intikamla ilgili değildi, Avusturya çok saygı duyduğum bir rakip ama daha çok kendime karşı intikam almakla ilgiliydi. İtalyan teknik adam, kaleci Mert Günok'un Avusturya maçının son anlarındaki kurtarışıyla ilgili sorulduğunda, "Biz antrenörler ve oyuncular olarak rekabetçiyiz, ancak bu nokta benim profesyonel kariyerim için zordu" dedi. şunları söyledi: "Bu onun mesleği ve çok iyi olmalı. "Onun adına çok mutluyum."
Milli takımın yıldız oyuncularından Arda Güler ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Montella, "Harika bir maç çıkardı ve kendini dönüştürmeyi başardı. Çok koştu, onu hiç böyle koşarken görmemiştim." Onunla gurur duyuyorum ve kendisini tebrik ediyorum." Bunları kendisine zaten özel olarak ilettim.
Kenan Yıldız'ın performansıyla ilgili Montella şunları söyledi: "Güçlü ve hız açısından mükemmel bir tekniğe sahip. Maçın anlarını ve savunma kısmını daha iyi kontrol etmesi gerekse de onsuz yapmak zor. öğreniyorum." dedi.

EURO 2024 çeyrek finalinde karşılaşacakları rakipleri Hollanda hakkında fikrini soran Montella, şunları söyledi: "Kaybetme belirsizliği Artık tur bitti, artık Hollanda'yı düşünmemiz lazım, dedi.

Hollanda'nın zor bir rakip olduğunu hatırlatan Montella, "Göreceğiz. Avrupa Şampiyonası'nın neredeyse tüm maçları sonuna kadar belirsizdi. Bundan sonraki maçların da aynı olacağını düşünüyorum. Futbolda her şey mümkün" dedi. Bu turnuvada çok daha fazlası mümkün ama dikkatli olmalıyız." Heyecan bizi çökertebilir. "Bakın grupta Çek Cumhuriyeti karşısında yaşanan gerginlik hayatımızı nasıl zorlaştırdı" dedi

Türk Milli Takımı'nda başarılara imza atan teknik direktörler Fatih Terim ve Şenol, Güneş'e benzetildiği hatırlatılan İtalyan teknik adam, şunları söyledi: "İsimlerde isimlerle anılmaktan gurur duyuyorum. Türk futbolunun onlarca yıldır iyi bir ilişkisi var Fatih'le. Birkaç ay önce tanıştık. Kendisi Adanalı ve ben orada çalışıyordum. O Fiorentina'da çalıştı, sonra ben de. Aynı şekilde Milan ve Türkiye de bundan sonra çalıştığım takımlar. "Kavşaklar bizim kaderimizdir" diye yanıtladı

Kariyerinin zirvesinde olup olmadığı sorulduğunda Montella, 2016'da Milano'da İtalya Süper Kupası'nı kazanmanın kendisi için harika bir duygu olduğunu, pek çok antrenörün yaşamadığı bir şey olduğunu söyledi. Böyle anların yaşandığını ve artık Türk Milli Takımı'nın burada kendine meydan okuyabileceği şirkette çalışmayı sevdiğini ve bunun kolay olmadığını ancak Türkiye'nin büyük bir ülke olduğunu söyledi..

"Jose Mourinho, italyan gazetesine itiraf etti!" haberi, 04 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 04 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Jose Mourinho, italyan gazetesine itiraf etti! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Jose Mourinho, italyan gazetesine itiraf etti! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 07 Temmuz 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:00 Titanic ve Avatar yapımcısıydı! Jon Landau son yolculuğuna uğurlandı!
  2. 09:31 Hollanda Teknik Direktörü Koeman’dan Türkiye itirafı geldi! '5 dakika şanslıydık'
  3. 09:14 ’insan yüzlü örümceği’ kavanozda besliyor! Herkes korkuyor, o besliyor!
  4. 04:01 Whatsapp'a yapay zeka geliyor! Herkesin kullanabileceği, çok kolay bir uygulama olacak
  5. 03:57 Ücretsiz emeklilikte ikinci düzenleme: Prim günü ve yaş hesabı
  6. 03:52 Üzerinde altın bulunanlar dikkat! Bakanlık tarafından alınan kararla bu artık yasaklanıyor
  7. 02:45 Gazze'de İsrail vahşeti: Sivillerin sığındığı okula saldırı! Ölü ve yaralı sayısı yükseliyor
  8. 02:24 Fatih Terim'den Montella'ya eleştiri geldi: 'Sadece Savunma yaparak kazanamazsınız'
  9. 02:16 Emeklilere önemli duyuru: Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) kritik bir açıklama yapıldı
  10. 02:05 Ev sahiplerinin dikkatine!: O tarihi kaçırırsanız ceza alacaksınız!
  11. 02:02 İşte köpüklü Türk kahvesinin sırrı!:
  12. 01:59 EURO 2024 yarı final maçları ne zaman olacak?: Final eşleşmeleri nasıl olacak?
  13. 01:55 TOGG'un yeni modeli herkesi şok edecek!: On kat daha iyi!
  14. 01:54 Erdoğan’dan millilere tebrik
  15. 01:54 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu
  16. 01:52 Tüm emeklilerin dikkatine!: Artık bu bilgilere kolayca erişebileceksiniz!
  17. 01:35 Hollanda Teknik Direktörü Koeman itiraf etti!
  18. 01:27 Hakan Çalhanoğlu Montella'yı suçladı!
  19. 01:08 Hakan Çalhanoğlu gözyaşlarını tutamadı!
  20. 01:05 Vincenzo Montella yenilgiyi futbolcuların üzerine yıktı
Spor Haberleri