Jose Mourinho'nun kızı 'yılın düğünü'nde evlenecek

Jose Mourinho'nun kızı 'yılın düğünü'nde evlenecek

Jose Mourinho'nun kızı 'yılın düğünü'nde evl... Fenerbahçe'nin teknik direktörü José Mourinho, kızı Matilde'nin "yılın düğünü" olarak adlandırılan görkemli etkinliğine ev sahipliği yapacak. İki gün sürecek düğün, Portekiz'in Setubal bölgesindeki aile çiftliğinde gerçekleşecek ve yüzlerce davetlinin katılımıyla özel etkinlikler içerecek.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü José Mourinho, kızı Matilde'nin iki gün sürecek düğününde unutulmaz anlar yaşamaya hazırlanıyor. Yüzlerce misafirin davet edildiği etkinlik, üç farklı mekanda gerçekleşecek ve bazı konukların özel jetlerle katılacağı bildiriliyor. Düğün, Portekiz'de "yılın düğünü" olarak nitelendiriliyor.

Bu hafta sonu, ünlü teknik direktör José Mourinho, kızı Matilde'nin düğününde "yılın düğünü" olarak adlandırılan görkemli bir etkinlik düzenleyecek. Matilde, uzun süre birlikte olduğu nişanlısı Danny Graham ile babasının doğduğu yer olan Setubal'de, Azeitao aile çiftliğinde dünya evine girecek.

Çiftin 2016 yılında tanıştığı ve Matilde'nin nişanlısını Portekiz'e getirerek büyükannesi ve büyükbabasıyla tanıştırdığı biliniyor. Geçtiğimiz yıl ağustos ayında nişanlanan çift, cumartesi günü nikah masasına oturacak. Ancak kutlamalar bununla sınırlı kalmayacak.

Yerel medya, "yılın düğünü" olarak adlandırılan etkinliğin iki gün süreceğini, yüzlerce konuğun özel jetlerle katılacağını ve üç farklı mekanda gerçekleştirileceğini duyurdu.

ÖZEL AKŞAM YEMEĞİ İLE BAŞLANGIÇ


The Mag by Flash'ın haberine göre, Mourinho, kutlamalara cuma akşamı düğün mekanına yakın olan prestijli Jose Maria da Fonseca Evi Müzesi'nde 80 seçkin konuk için düzenlenecek bir akşam yemeği ile başlayacak. Hafta sonu boyunca daha fazla dost ve aile üyesinin katılımıyla özel etkinliğe 300'den fazla kişinin katılması bekleniyor. Bölgedeki otellerin tamamen dolduğu, bazı misafirlerin özel jetlerle iniş yapacağı ve şoförlü araçlarla karşılanacağı belirtiliyor.

RESMİ TÖREN AİLE ÇİFTLİĞİNDE


Resmi tören cumartesi günü, büyük bir yenileme geçirdiği söylenen aile çiftliğinde gerçekleşecek. Resmi davetli listesi açıklanmasa da, 61 yaşındaki Mourinho’nun 28 yaşındaki kızının düğününe birçok ünlü ismin katılması bekleniyor. Özel törenin ardından, konukları başka bir hareketli gün bekliyor. Pazar günü, Lizbon'un 30 dakika uzağındaki ünlü etkinlik mekanı Herdade do Peru'da bir araya gelinmesi planlanıyor.

Uzun zamandır Londra'da yaşayan Matilde, evliliğini anavatanında ve babasının büyüdüğü yere yakın bir konumda gerçekleştirmek istediğini ifade etti. Ağustos 2021'de Conde Nast Moda ve Tasarım Koleji'nden yüksek lisans derecesi alan Matilde, kısa süre önce ünlü isimlere hizmet veren İngiltere merkezli "Matilde Sustainable Jewellery" markasını kurdu ve babası da sık sık bu takıları kullanıyor.

Matilde'nin nişanlısı Danny Graham, Londra merkezli emlak danışmanlığı firması Agace ve Graham'ın yöneticisi ve kurucu ortağı olarak kariyerine devam ediyor.

"Jose Mourinho'nun kızı 'yılın düğünü'nde evlenecek" haberi, 11 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 11 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Jose Mourinho'nun kızı 'yılın düğünü'nde evlenecek haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Jose Mourinho'nun kızı 'yılın düğünü'nde evlenecek 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 11 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:57 Turkcell çalışanından çarpıcı iddialar!
  2. 21:51 Karadut'un Zuhal'i İrem Helvacıoğlu, Ural Kaspar ile Evlendi!
  3. 21:43 Bingöl'de Gösteri Yasağı: Üç Gün Sürecek! Neden Bu Karar Alındı?
  4. 21:39 3-0'lık Zafer: Ümit Milli Takım'dan Etkileyici Performans!
  5. 21:37 RTÜK, Açık Radyo'nun karasal yayın lisansını iptal etti
  6. 21:35 Altın fiyatlarında sert düşüş! Yatırımcılar endişeli!
  7. 21:34 5 bin TL üzeri drone ve kol saatleri ÖTV kapsamına alınacak!
  8. 21:31 Tarkan'dan Gebze'de hayvan katliamı tepkisi
  9. 21:28 İYİ Partili vekilden Köfteci Yusuf'a ziyaret: 'Dostlarımızla Köfteci Yusuf’taydık'
  10. 21:23 MCT Technic, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın forma sponsoru oldu
  11. 21:19 Beşiktaş Asbaşkanı Göçmez'den Semih Kılıçsoy açıklaması
  12. 21:15 TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yabancı VAR hakemi iddialarına yanıt
  13. 21:11 Dervişoğlu’ndan “yeni çözüm süreci” açıklaması: 'Bir spekülasyona alet olmak istemiyoruz'
  14. 21:10 AKP'li Derya Yanık: "İstanbul Sözleşmesi varken de kadın cinayetleri vardı"
  15. 21:07 Gaziantep FK maçında sakatlanmıştı: Beşiktaş'ta Paulista'nın durumu netlik kazandı
  16. 21:05 İğneada'da bungalov evlerinde 6 kişi hayatını kaybetmişti; Savcı, 'olası kast'tan ceza istedi
  17. 21:01 Eşine Yalan Söyledi, Mahkeme Kusurlu Buldu! Boşanma Kararı Verildi
  18. 21:01 Gıda denetimlerinde üç firmanın ürünlerinde boya ve ilaç tespit edildi
  19. 20:57 Norwich City'den Osayi-Samuel için transfer açıklaması!
  20. 20:56 Hasta Taşıyan Ambulans Şoförü Trafikte Saldırıya Uğradı!
Spor Haberleri